Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
.

(naná)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
.
.
.

ezt értetted?
Ausztria, Kenguruk földje!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
FF

Kvtkz lpsbn lhgyj msslhngzkt s.
Pl.:

.

(ez azért már elég velõs)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ki megy az XC-re akkor? Megyek fotózni, ha tudom a kategóriát akkor akit amikor ahogyan.
Tekerni nem fogok, csak ha szakad az esõ. ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Szrntem 10-kr .VH. Ksbb mg pntstm.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
z jl hngzk, mkr, hl?

(mgnhngzkt lvtt vhr)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Szombat túra pilis közép erõs közép hosszú plázalány jönni is. Szavakat betenni turmixgép zagyva azért.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Hétvégén ki merre?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hajrá Kriszta! De te nehogy lemondj a jó kis dobogós helyezésedrõl!!!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Én sem.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
de nem lettem uccsó
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Én benne lennék. Kriszta tutira dobogós lesz. ;) Ha jöttök, akkor onnan kezdve szívesen mutatok egy útvonalat. De hamar gyertek majd ki, majd viszlek benneteket pályabejárni, mert nem egyszerû, elsõre nem mentek végig. :) (no para, nem veszélyes, csak kicsit meglepõ...)

Egyébként vasárnap akartam egy hosszabbat menni a Pilisben, mint a "régi szép idõkben". Oda jelentekõk esetleg? :) (mehetünk mindkét nap is...)

Szombat 10- 1/2 11 körül jó, ha odamegyünk?

Pályán már mentem pár kört, van is diagrammom, majd otthonról elõkeresem. Van vagy 200 szint a körben. :)

Hol az a diagramm?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Én benne lennék. Kriszta tutira dobogós lesz. ;) Ha jöttök, akkor onnan kezdve szívesen mutatok egy útvonalat. De hamar gyertek majd ki, majd viszlek benneteket pályabejárni, mert nem egyszerû, elsõre nem mentek végig. :) (no para, nem veszélyes, csak kicsit meglepõ...)

Egyébként vasárnap akartam egy hosszabbat menni a Pilisben, mint a "régi szép idõkben". Oda jelentekõk esetleg? :) (mehetünk mindkét nap is...)

ha nem dolgozom akkor mehet...holnap tudok pontosat!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ja nem, a profi mezõnyt értettem. Tavaly szerintem nem is volt amatõr, mert iszonyat sár volt (tolós-cipelõs), majd Hozé biztosan mesél.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Profik, mint amatõrök? ejnye

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante nem úgy értettem. A két évvel ezelõtti versenyszitura gondoltam annyi módosítással, hogy ezúttal 20 ámátõr lenne vs. 2-3 tapsztalt bringással.

btw ha sokan vagytok, úgyis háziverseny lesz :)

Persze, de az 2 éve volt. Tavaly volt 6 profi, meg Pite, aki végig tolta (bocs, cipelte).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Június közepén vagy július elején (DM után) mit szólnátok egy börzsönyi tekerészéshez? Nem a szivató, de azért nem is lightos. A felét már többször is bejártam, a másik felét viszont csak fejben és térképen raktam össze. Zebegény-Törökmezõ-Kóspallag-Nagybörzsöny-Kóspallag-Kismaros lenne az útvonal.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dante nem úgy értettem. A két évvel ezelõtti versenyszitura gondoltam annyi módosítással, hogy ezúttal 20 ámátõr lenne vs. 2-3 tapsztalt bringással.

btw ha sokan vagytok, úgyis háziverseny lesz :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Mi lenne, ha elindulnánk szombaton a versenyen, és utána, ha már úgy is ott vagyunk, tekeregnénk még 3-4 órát a Dombságban?