Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Köszi! :clap:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Akkor lassan meglesz a 17. értelmes posztja. ;) 20nál ünnepelünk. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Azok is olyan genetikai izék, na! Me má az nem normális, hogy fefelé meg lefelé is megyen mint a dög! He! Hát a Dante gyerek sem tud illyet.
ps.:1000 post, grat. De ebbõl mennyi volt "értelmes"? :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
De én ismerek olyan bácsikat, akik felfele úgy mennek, mint a villám, lefele meg mintazállat. Akkor õk génmanipuláltak? :D

Megvan az 1000. postom! :tort:
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mennek!
De tény, jól nyomod felfelé! Lefelé meg pont úgy, mint Dante! :D
Ez vmi genetikai izé lehet.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
megadjam a címem, ahol az ellenõrök elérnek??
((du tecsó tbánya ;)))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Csak idõ kérdése. Ezt a teljesítményt amúgy sem tûrhetjük szó nélkül! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
házi, sárgba barackból, úgy néz ki bejött :D
nem buktam le :P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Lekváros kenyér, bah!
Már hívom is a VADA-t! ;)
Zed!
Az üveg sör Pixelnél nem vált be! Egészen álomittas lett a tekintete. :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Teljes ökörség ez a vércsere. Ha alkohollal átmosod a szervezeted indulás elõtt (5 üveg sör, vagy 1 üveg vodka), sokkal jobban fogsz menni. Sõt! Kanyarodástechnikát fejleszti leginkább! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
azért keltem fél 5kor, gyorsan vért cseréltem :P (meg ettem egy rakás lekváros kenyeret :D)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Te is doppingolsz?! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

...Dante! A felnövekvõ nemzezdék új mászógépét köszönthetjük Kosina Szilárd személyében!
Megy mint a gép. Méltó ellenfeled lehet.

Rasmussen vére folyik bennem na :P

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Doki elérhetõségét sms-ben dobom!

Megkaptam köszi. A héten valszeg elmegyek hozzá.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Bükk szintén játszik - persze elõtte rendes alvással - még szombaton lemegyek, de a hol alvásról még nem gondoskodtam. (ma megoldom!)
Doki elérhetõségét sms-ben dobom!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Helyes. Elcsoffadt a nagytányérom tegnap. Ma veszek újat úgyis. De visszatérek a klasszik fogredszerre, majd hosszabb lánccal megyek inkább (keresztváltások miatt), mert agybajt kapok, hogy 22-34-46-ot csak horroráron iszonyatkörülményesen lehet kapni.

Bükk - igen, de csak vasárnap szeretnék lemenni. Fogalmam sincs, még hogyan, egyelõre nem látok semmit elõre.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Gratula a tegnapi bakonyi túra résztvevõinek! :clap:
Kosinaszilárd, Hotmaat, Pixel, Vili és szerénységem. Jó menet volt!
Hotmaat, térded? Mozog még?
Dante! A felnövekvõ nemzezdék új mászógépét köszönthetjük Kosinaszilárd személyében!

Jó volt jó volt.

Csak a bakonybél utánni mászáson minden fordulatnál azt hittem, hogy be***k.
Tegnap jegeltem a jobb térdem ami ugye fájt. Most kicsit jobban van, viszont a ball amivel ugye hajtottam, mert probáltam kicsit kimélni a jobbot elkezdett picit fájni. Mostmár kezdem unni. Na sebaj bekentem, meg raktam rá ilyen merevitõt. Most jó. Mondjuk holnapra rendbe kell jönnie, mert lesz egy tekerés, ahova eligérkeztem, meg már direkt vettem ki szabit. Brrrrrrrr

Viszont mondtad azt a dokit. Megköszönném, ha átküldenéd valami elérhetõségét, mert lehet fel kéne keresnem. :(

Ti jöttök Bükkre? Ha igen hogy? Mikor? Hol alvással?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Gratula a tegnapi bakonyi túra résztvevõinek! :clap:
Kosinaszilárd, Hotmaat, Pixel, Vili és szerénységem. Jó menet volt!
Hotmaat, térded? Mozog még?
Dante! A felnövekvõ nemzezdék új mászógépét köszönthetjük Kosinaszilárd személyében!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

sziasztok!

elõször is elnézést kérek, hogy kb olvasás nélkül kérdezek a fórumon, ha nagy pofátlanság, akkor zuzzatok agyon és olvasgatok kicsit :P

Pár évvel ezelõtt összeraktam egy elég komoly montit, az országútim mellé (vagy fordítva a fene se emlékszik már :) ). Tekintve, hogy van országuti betonon azzal megyek, monti meg már ott porosodik a tárolóban évek óta. Mostanság is kb azért vettem elõ, hogy barátnõmmel tudjak lassan tekerni :). Szóval szívesen mennék én erdõbe, de egyedül nincs kedvem, plusz a tájékozódási képességeim nem a legjobbak, és kb abból állna egy ilyen tura számomra, h az idõ felében nézem a turistatérképet, hogy hol is vagyok.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy itt a fórumon szoktak elõfordulni ilyen megbeszélések, hogy hétvégén ide-oda mentek montival túrázni és szívesen láttok mindenkit? Vagy esetleg ismertek olyan weboldalakat, ahol ilyen társoságok írnak ki túrákat, hogy mikor hol, milyen nehézségû stb?

23 éves vagyok, nem 65kilo :), budapesten lakom 11. kerületben, és nem hiszem, h terepen elsõre elbírnék 40-60km-nél többet, nem XC verseny tempóban :).

Elõre is köszönöm a segítségetek,
üdv. balázs!

Ahogy McGywer is mondta, nyugodtan csatlakozz egy nagyobb túránkhoz, ahol úgy is sok az ember és nagyon változatos a résztvevõk erõnléte.
Egyébként ne riadj vissza a magányos túrázástól sem, annak a nagy elõnye, hogy megismered a hegyeket. Ha mindíg más mutatja az utat, akkor elõbb-utóbb ismerõs lesz neked az utak többsége, tudod majd sok keresztezõdésnél, hogy mi merre van, de nem tudod magad igazán behelyezni a térbe. Ha térképpel jársz magányosan, sokkal gyorsabban valódi helyismeretre tehetsz szert, és jövõre már úgy tekerhetsz pl. a Pilisben, hogy nem lesz szükséged térképre, mintha csak a környékeden az ismerõs utcákba indulnál.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Én is úgy gondoltam:D
Az elsõ sorra pedig - "mint a nyúl, bátran elszaladt":D