Na figyu kispofám! Ezen idõpontban JÓL MEGÉRDEMELT szabadságomat töltöm az Indiai-óceán egy kis szigetén! És ezt nem vagyok hajlandó lemondani!!! Napsütés, kék tenger, és pihi. A szivatás utána jöhet. Ne félj, ott már nem kérek felmentést, de jöhetsz Te is, akkor már némi elõnnyel indulsz!Eredeti szerzõ: H.Zoli
Zsizsi!
Én legalább el merek menni, mint ahogy az elõzõre is elmentem, és nem egybõl felmentést kérek mint a isiben a táposok.
Tudom ám mire spekulálsz! Megvárod a szivató tapasztalatait és ha nagyon durvák, akkor kimented magad az ismétlésbõl is!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2007. július 31. - 07:50
Írta 2007. július 31. - 00:38
Zed: reménytelen vagyok én térképpel is. Egyetlen tájokozódási emlékem általános iskola tájékozódási versenyrõl van, ahol a 10 perce V-U-K utvonal helyett 3 óra után az iskolából utolsóként beérkeztünk a startba De legalább sok betûnk volt...
Van egy rossz tulajdonságom, ha megyek egy ösvényen, vagy egy uton, azt visszafele nem ismerem fel, valahogy tök máshogy néz ki az egész
--------
huh, most jut eszembe, hogy ilyenért már megszídtak másik topicban, hogy ilyenkor szerkesszek és ne újat írja be...entschuldingung.
Van egy rossz tulajdonságom, ha megyek egy ösvényen, vagy egy uton, azt visszafele nem ismerem fel, valahogy tök máshogy néz ki az egész
--------
huh, most jut eszembe, hogy ilyenért már megszídtak másik topicban, hogy ilyenkor szerkesszek és ne újat írja be...entschuldingung.
Ami nem õl meg, az csak erõsít!!!
Írta 2007. július 31. - 00:33
haha, most nézem, h a dobogó-kõ az pont másnap lesz...frissen fitten fel dobogókõre egy kis szombati börzsönyi túra után? nem vagyok kicsit se hülye...
Írta 2007. július 31. - 00:29
ha leszek olyan hülye, és elmegyek beégetni magam a 1x-es átlagommal a dobogó-kõi békás idõfutamra, akkor erre is megyek már csak fel kéne tornázni addig 2x-re
Írta 2007. július 31. - 00:25
Esetleg kipróbálhatjuk Csak jussak el addig legalább 1szer terepre ))
Eddigi tuti jelentkezõk:
Ritchie, Dante, Dzsonee, Zed, Lensver, H.Zoli, szerintem Hozé mester is jön (szerintem is... hozé), jómagam.
Véleményes jelentkezõk:
Hotmaat, Charon a szintén sánta XD[/quote], MaNKi
Eddigi tuti jelentkezõk:
Ritchie, Dante, Dzsonee, Zed, Lensver, H.Zoli, szerintem Hozé mester is jön (szerintem is... hozé), jómagam.
Véleményes jelentkezõk:
Hotmaat, Charon a szintén sánta XD[/quote], MaNKi
Írta 2007. július 30. - 21:05
Eddigi tuti jelentkezõk:
Véleményes jelentkezõk:
Hotmaat, Charon a szintén sánta XD[/quote]
Véleményes jelentkezõk:
Hotmaat, Charon a szintén sánta XD[/quote]
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. július 30. - 19:37
Mennék a Szivatóra, de nem fogok ráérni
Így csak az ismétlésen mutatok nektek Supermant megint
Így csak az ismétlésen mutatok nektek Supermant megint
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. július 30. - 19:35
Zsizsi!
Én legalább el merek menni, mint ahogy az elõzõre is elmentem, és nem egybõl felmentést kérek mint a isiben a táposok.
Tudom ám mire spekulálsz! Megvárod a szivató tapasztalatait és ha nagyon durvák, akkor kimented magad az ismétlésbõl is!
Eddigi tuti jelentkezõk:
Ritchie, Dante, Dzsonee, Zed, Lensver, H.Zoli, szerintem Hozé mester is jön, jómagam.
Véleményes jelentkezõk:
Hotmaat, Charon a szintén sánta XD
Eddigi tuti jelentkezõk:
Ritchie, Dante, Dzsonee, Zed, Lensver, H.Zoli, szerintem Hozé mester is jön, jómagam.
Véleményes jelentkezõk:
Írta 2007. július 30. - 15:25
H.Zoli!
Te bátor, akkor a szombatira még gyúrjál egy kicsit!
De bátraké a szerencse!
Te bátor, akkor a szombatira még gyúrjál egy kicsit!
De bátraké a szerencse!
Írta 2007. július 30. - 15:18
Írta 2007. július 30. - 15:18
vendég_Charon_*
Írta 2007. július 30. - 14:15
Eddigi tuti jelentkezõk:
Ritchie, Dante, Dzsonee, Zed, Lensver, szerintem Hozé mester is jön, jómagam.
Véleményes jelentkezõk:
Véleményes jelentkezõk:
Írta 2007. július 30. - 14:05
Zed Bácsi!
Szóljon már kedves asszonkájának, hogy említse meg e jó kis túrát fõnökének, aki a DM pályabejáráson jelezte, hogy érdekelnék egyéb megmérettetések is!
Szóltam Kex-nek is, mert korábban õ is érdeklõdött.
Szóljon már kedves asszonkájának, hogy említse meg e jó kis túrát fõnökének, aki a DM pályabejáráson jelezte, hogy érdekelnék egyéb megmérettetések is!
Szóltam Kex-nek is, mert korábban õ is érdeklõdött.
Írta 2007. július 30. - 14:02
Eddigi tuti jelentkezõk:
Véleményes jelentkezõk:
Hotmaat
Véleményes jelentkezõk:
Hotmaat
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2007. július 30. - 13:44
Eddigi tuti jelentkezõk:
Ritchie, Dante, Dzsonee, szerintem Hozé mester is jön, jómagam.
Véleményes jelentkezõk:
Hotmaat
Aki jönne, másolja a listát a hozzászólásába, kiegészítve a saját nevével!
Ritchie, Dante, Dzsonee, szerintem Hozé mester is jön, jómagam.
Véleményes jelentkezõk:
Hotmaat
Aki jönne, másolja a listát a hozzászólásába, kiegészítve a saját nevével!
Írta 2007. július 30. - 13:30
Én megyek, de ezt már asszem jeleztem hónapokkal ezelõtt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. július 30. - 13:29
Köszönöm a felmentés szignálását!
Igen, igen, igen, az ismétlésre mindenképpen ott leszek! Addig is kíváncsian várom a "lelkes" résztvevõk élménybeszámolóit!
VV! Én mondtam a zemplén marcin, hogy ez nagyon durva lesz! Imhol a tolongók százainak rohama!
Hotmaat! Két mankót tudok kölcsönözni addigra!
Igen, igen, igen, az ismétlésre mindenképpen ott leszek! Addig is kíváncsian várom a "lelkes" résztvevõk élménybeszámolóit!
VV! Én mondtam a zemplén marcin, hogy ez nagyon durva lesz! Imhol a tolongók százainak rohama!
Hotmaat! Két mankót tudok kölcsönözni addigra!
Írta 2007. július 30. - 13:29
Írta 2007. július 30. - 13:27
Börzsönyi szivató tekintetében meg kussol mindenki, mi? Nyulak!
Zsizsi igazoltan lesz távol (már jelezte, de az ismétlésre jönnie kell).
Én vállalkoznék. Feltéve, hogy addigra lesznek rendesen müködõ térdeim
Írta 2007. július 30. - 13:17
Börzsönyi szivató tekintetében meg kussol mindenki, mi? Nyulak!