Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Balu!
Nem jön be a kép.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Aug. 18. Vértesi kerekezés http://www.fejer-tura.hu/

A sebesség mindent megold.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Sajnálatos tény, hogy a maratonon való indulást nem kötik elmeorvosi igazolás bemutatásához. Így nem csoda, ha a kerékpárosokról torz, negatív kép alakul ki a közemberekben. http://www.pbase.com.../image/83585400
:D :P

Poénnak minden jó, így ez is. Viszont van ennél jobb képe is ami jellemzõbb rá:
http://i.pbase.com/o6/08/793008/1/83585963.aUrXhVL2.DSC_7428.JPG
..a helyezés! Mindíg valami jó erdményt ér el, hogyan csinálja?
Lehet, hogy a vázcsövét neki is ki kellene önteni ólommal, mint az enyémnél is van (közel 30 kiló).

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Á, csak ki kell önteni a vázat ólommal. Máris normalizálódik a tempó...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nem tudom, ezért kéne kipróbálni.:D
Amit fejben megterveztünk gázcsövekbõl? Igen, az jó lesz neki tömör gumival!:D
Ilyen feltételekkel Te sem ehetsz, csak Dante lesz ronda kövér!:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szerinted ez beválna?
Én attól félek, hogy két-három ilyen nap az új bringával, és már nem is kell neki a mûanyag GIANT, anniyra belejön. Oszt csak nézhetünk. ;)
De van egy ötletem! Neki megcsinálom a zacélcsöves fullyt. Oszt lesz majd ámulás, meg minden.
Na azzal nyomjon le egy dombságtúrát! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Nana!
Csak azok ehetik meg a jól megérdemelt fejadagjukat, akik elõtte lenyomják Dantét egy Pilisi horror túrán!
Nagytányér használata kötelezõ!!!:D
Genyó vónék?

Nagytányéron kell enni a sütit?
Nemár! Nekem a 32-es is nagytányér. Inkább Dante bringájáról szedjük le a közép és kistányért, hátul meg a felsõ 5 fokozatot. Aztán, ha még így sem bír magával, teleöntjük a belsõit vízzel. Csak lelassul egyszer!:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nana!
Csak azok ehetik meg a jól megérdemelt fejadagjukat, akik elõtte lenyomják Dantét egy Pilisi horror túrán!
Nagytányér használata kötelezõ!!!:D
Genyó vónék?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

meg esetleg egybe köthetnõk egy kellemes falcsizással/süti pusztítással.

Mit hallok én itt?;)
Mikor, hol és mennyi sütit kell felfalni?:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Öregszel papa! :D
Amúgy meg miért lepõdsz meg Natin? Õ mindig vidám! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Zsizsi, köszönöm az ajánlatod, lehet, hogy élek vele, ha úgy alakul. Sátrazósat én nem, 3 kilót nem fogok plusszba cipelni, így is fájós a derekam.

Mi a baj ezzel a képpel? Én nem látok rajta semmi furát.
Nem is értem. Nati egyszerûen ilyen.

Basszus, ez a Nati? :rofl:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Végülis, mi már megszoktuk.
Zed még meglepõdik.
Nati meg így érzi jól magát.
Ez van.
;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Sajnálatos tény, hogy a maratonon való indulást nem kötik elmeorvosi igazolás bemutatásához. Így nem csoda, ha a kerékpárosokról torz, negatív kép alakul ki a közemberekben. http://www.pbase.com.../image/83585400

Mi a baj ezzel a képpel? Én nem látok rajta semmi furát.
Nem is értem. Nati egyszerûen ilyen.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

:) és a legérdekesebb,hogy ezt minden látható nehézség nélkül produkálja a többség...asszem' a monotonitás tényleg erõs hatással van az idegrendszerre... :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hm. Nem tom. Szal az volt a koncept, hogy ugye, pénteken kintalvósat játszunk. SSS.De most ez alap helyzetben nem sátras dolg. Viszont a hétvégére beázós idõt jósolnak a csak úgy hálózsákban hálókra. Arra nézve meg, hogy sátras kintalvósat ki akar játszani, nincsen infóm. gyhogy, picit tanácstalan vagyok, mert én mennék SSS-re - ha lesz - de nem tom lesz-e? Ha nem, akkor mindenképpen pedálnyúzás vár rám. A Börzsönyt azért vetettem fel, mert ott régen voltunk, meg esetleg egybe köthetnõk egy kellemes falcsizással/süti pusztítással.
Amúgy meg ne aggódj a messzé-vel, mert beférsz az ótóba. Már ha ez nem rangon aluli néked! ;)
De persze ilyen jellegû tekerést össze lehet hozni a Pilisben is. Vevõ vagyok rá.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
És útirány? Nekem most már egy Pilisi horrorkör beleférne (a már javasolt útvonalon). Vagy nagyon a Börzsönyt nyúznátok? Nekem azzal csak annyi a baj, hogy bringával egy kicsit messze van. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ok! Csatlakozom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én leszavaznám a kintalvóst, majd' minden este borongós-esõs. Tegnap is szemerkélt, amerre jártam, s végig ott volt a para, hogy "csak most ne szakadjon le".

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Bizony, ha elmeorvosi vizsgálat kellene az induláshohoz, akkor igencsak megfogyatkozna az amúgy népes mezõny! ;)

Hétvége:
Börzsöny, vagy kintalvós? Sztem legyen börzsöny, s ha az most nem szétszaggatós tekerés, akkor - esõ valószínû - akár erdei aszfaltos is mehet. Abból is ki lehet hozni 100 kilcsit, + kajálást.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Ausztria, Kenguruk földje!