Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Bizony, Õk is visítani fognak és mérgesek lesznek!:D
Zsizsi! Ha kinagyítva megnézed a képet, akkor látszik, hogy nem is troll vagy, hanem egy angyal, mert a fejed körül egy fényglória van. Persze, ha a menyországban ilyenek az angyalok, akkor inkább már most elkezdek haverkodni az ördöggel, hátha kísírok valami jó helyet!:lol1:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Na ezért még számolunk kis piszkok...

/a két kis goblin, és a mérges troll/
:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Azért ez a kép...

"A két visító goblin mögött feltûnik egy fenyegetõ troll is, de marcona tekintetével hiába riogat, a hadúr egyetlen kézmozdulattal visszafogja, a falu felperzselése még várat magára..."

...a hercegnõ, oda se néz, mintha szégyelné, hogy "ezekkel" mutatkozik.

Kozma60, 47km környékén hiányzik x km, mert elfordult a mágnes a keréken.
Bocs.

Feltöltött kép

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Azért ez a kép...

"A két visító goblin mögött feltûnik egy fenyegetõ troll is, de marcona tekintetével hiába riogat, a hadúr egyetlen kézmozdulattal visszafogja, a falu felperzselése még várat magára..."

le sem tagadhatnád a szerepjátékos múltat/jelent/jövõt...:D
nwn rulez
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azért ez a kép...

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
THX!
Már-már kicsit kezdtem aggódni! ;)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Ugyan már PTomi!
Ne mondd már, hogy megleptünk Téged! De hát ilyenek vónánk, vagy mifene...:D

Mondom megnézem már a képeket, amiket Nati 2-szer is linkelt, akkor biztosan nagyon jók lehetnek :)

És igen!

Az a fotó hyperjó lett szerintem :)

Meglepetés? Ugyan :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ugyan már PTomi!
Ne mondd már, hogy megleptünk Téged! De hát ilyenek vónánk, vagy mifene...:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Köszönöm, majd eljátszom vele.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Szapi

Szapi

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Itt egy megoldás, hogy ne kelljen a tuhu szerverével veszõdni. Inkább én is a letölthetõ térképet használom, de a webes felülettel is meglehet barátkozni.
Szükségünk lesz a MapSource nevû programra, ezt hogy telepíteni tudjuk ezt a trükköt kell bevetnünk. Ha megvagyunk vele már csak a térképet kell letöltenünk, pl. az elsõt, majd telepítenünk. Sok sikert hozzá!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
http://www.szaguldov...51__a142765.jpg
:rofl:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem az oldalt, hanem az oldalnak otthont adó szervert (vagy a szerverig eljutó kommunikációt) kritizáltam mindössze, elnézést, hogy ha ez rosszul jött le. Természetesen tisztelem az ebbe fektetett hatalmas mennyiségû munkát, s értékelem is. Egyébként a saját szerveremrõl (amikor még volt) is megvolt a véleményem (elég negatív), de önkritikában már hagy legyek már kemény. Ami a turistautak.hu-t illeti, nekem, ismétlem, nekem, sokszor nagyon lassú. Persze az elvira.hu is lassú, meg a met.hu (hú, az valami tragédia). De ha azt mondom, hogy szar a met.hu, mert lassú, s 3-4 percig tart egy szlovén idõjárás megtudása, akkor azért érezni (remélem), hogy nem a meteorológusok munkáját becsmérelem, ugye?

Albert András

Albert András

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Hát... Nem tudom, nem a Te gépeddel van-e gond, mert nekem a tuhu szervere eddig mindig gyorsan, akadásmentesen dolgozott, kivéve, ha a munkahelyi sz.r géprõl akartam elérni. Egyébiránt már csak a befektetett kollektív munka okán is megérdemelnének egy fokkal árnyaltabb véleményt. Bár nem vagyok egy "kütyübuzi", szóval még sohasem estem pofára, mert az erdõben tekerve csak a GPS-t néztem volna, de azért amíg a maga mûfajában nincs alternatívája, addig nem kellene ennyivel elintézni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Forbidden-bird! :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ja igen, nem tudja valaki, hogy ezt a madarat hogy hívják?

http://image69.websh...02ajDFXt_fs.jpg
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
jaaa tényleg :)

Itt: http://www.szaguldov...id=29&Itemid=47

De: itt két galléria van. Az egyik, ami ott van (sok kép) a másik, ahova egy fölsõ képen keresztül eljutsz.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Képek itt:

Hol? Én nem találom sehol.:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok! Jó volt a tegnapi túra veletek, csak sajna kissé rövidre sikerült. Azt hiszem, az én hibám...nem kellett volna balra fordulni a zöldön.

Képek itt:

A 2007.okt.15 Budai túra 2.rész is fönt van, ugyanazon az oldalon. Egy külön kép van, amire rá kell kattintani és akkor bejön a többi 12 is! Sajna a kép.tar-ra nem tudtam felrakni, mert ott valami zavar van.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

A turistautak.hu-t ismeritek? Ügyes kis térkép és igen sokat tud: itiner készítés, útvonaltervezés, szintemelkedés, stb. érdemes megnézni.

Ismerem, de agyfelb...s oldal, hasonlóan az iwiw-hez. Nekem nincs türelmem a tetvesen lassú ócska szakadozós csomagvesztõs szerverrel szenvedni. A hatékonysága kábé a modemes idõket idézi.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Köszi mindenkinek, nekem is tetszik. Élõben meg sokkal szebb.
P.Tomi! Zednek azt hiszen egy gyökér vagy egy szikla tépte le a fülét.
Hosi! Odáig azért nem jutunk, hiszen a 24 óráson a Krisztával aludtam a sátorban, a bringa pedig kint. BÁÁÁR, az még a régi volt!:D
Richie! Én is viszolyogtam a kék szimeringtõl, de nincs más színben. Sajnos.:)
Assasinbug! De bizony, az a cipelõs szakasz a zõd volt. A hidat én sem tudom hová tenni, egyszercsak ott volt.:D Majd Zed, ha erre jár megmondja, hogy hol is volt.

Valami ágasbogas ág akadt be a kerekembe. Igen, a zöld jelzés. A híd is a zöldön van, de a jelzés nem megy át rajta, viszont ha benézel az egyik elágazásba, látod.

A váltószakadás után meg nem volt gond a továbbmenet, végülis single speed rulez, csak hát nem sikerült egyetlen olyan fokozatot sem találno, ahol jó lett volna a láncfeszesség, így mindíg elkolbászolt a lánc.
Ausztria, Kenguruk földje!