Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2007. October 16. - 09:26
Na akkor minden kis hobbit, tünde, troll és ork szedje össze magát és szombaton tekerjen egy jót valahol a megyében. Nekem szerencsére nem munkanap, a többi viszont nem jó
Posted 2007. October 16. - 09:08
Te is kaphatsz a képes feledre, Te kis szemtelen goblin! 
ANGYAL, ANGYAL, ANGYAL...NEM LESZEK SOHA, MERT JÓNAK LENNI NEM KIFIZETÕDÕ TEVÉKENYSÉG.
ÉS NEM IS OLYAN SZÓRAKOZTATÓ, MINT ROSSZALKODNI.
(Egy kacsintás az ördögnek!)
ANGYAL, ANGYAL, ANGYAL...NEM LESZEK SOHA, MERT JÓNAK LENNI NEM KIFIZETÕDÕ TEVÉKENYSÉG.
ÉS NEM IS OLYAN SZÓRAKOZTATÓ, MINT ROSSZALKODNI.
(Egy kacsintás az ördögnek!)
Posted 2007. October 16. - 08:34
Bizony, Õk is visítani fognak és mérgesek lesznek!
Zsizsi! Ha kinagyítva megnézed a képet, akkor látszik, hogy nem is troll vagy, hanem egy angyal, mert a fejed körül egy fényglória van. Persze, ha a menyországban ilyenek az angyalok, akkor inkább már most elkezdek haverkodni az ördöggel, hátha kísírok valami jó helyet!:lol1:
Zsizsi! Ha kinagyítva megnézed a képet, akkor látszik, hogy nem is troll vagy, hanem egy angyal, mert a fejed körül egy fényglória van. Persze, ha a menyországban ilyenek az angyalok, akkor inkább már most elkezdek haverkodni az ördöggel, hátha kísírok valami jó helyet!:lol1:
Posted 2007. October 16. - 08:22
Posted 2007. October 16. - 08:08
Azért ez a kép...
"A két visító goblin mögött feltûnik egy fenyegetõ troll is, de marcona tekintetével hiába riogat, a hadúr egyetlen kézmozdulattal visszafogja, a falu felperzselése még várat magára..."
...a hercegnõ, oda se néz, mintha szégyelné, hogy "ezekkel" mutatkozik.
Kozma60, 47km környékén hiányzik x km, mert elfordult a mágnes a keréken.
Bocs.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. October 15. - 23:30
le sem tagadhatnád a szerepjátékos múltat/jelent/jövõt...Azért ez a kép...
"A két visító goblin mögött feltûnik egy fenyegetõ troll is, de marcona tekintetével hiába riogat, a hadúr egyetlen kézmozdulattal visszafogja, a falu felperzselése még várat magára..."
nwn rulez
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Posted 2007. October 15. - 22:34
Azért ez a kép...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. October 15. - 21:13
Posted 2007. October 15. - 20:56
Ugyan már PTomi!
Ne mondd már, hogy megleptünk Téged! De hát ilyenek vónánk, vagy mifene...
Mondom megnézem már a képeket, amiket Nati 2-szer is linkelt, akkor biztosan nagyon jók lehetnek
És igen!
Az a fotó hyperjó lett szerintem
Meglepetés? Ugyan
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. October 15. - 20:49
Ugyan már PTomi!
Posted 2007. October 15. - 20:39
Köszönöm, majd eljátszom vele.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2007. October 15. - 20:22
Itt egy megoldás, hogy ne kelljen a tuhu szerverével veszõdni. Inkább én is a letölthetõ térképet használom, de a webes felülettel is meglehet barátkozni.
Szükségünk lesz a MapSource nevû programra, ezt hogy telepíteni tudjuk ezt a trükköt kell bevetnünk. Ha megvagyunk vele már csak a térképet kell letöltenünk, pl. az elsõt, majd telepítenünk. Sok sikert hozzá!
Szükségünk lesz a MapSource nevû programra, ezt hogy telepíteni tudjuk ezt a trükköt kell bevetnünk. Ha megvagyunk vele már csak a térképet kell letöltenünk, pl. az elsõt, majd telepítenünk. Sok sikert hozzá!
Posted 2007. October 15. - 20:01
White Horse
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. October 15. - 18:29
Nem az oldalt, hanem az oldalnak otthont adó szervert (vagy a szerverig eljutó kommunikációt) kritizáltam mindössze, elnézést, hogy ha ez rosszul jött le. Természetesen tisztelem az ebbe fektetett hatalmas mennyiségû munkát, s értékelem is. Egyébként a saját szerveremrõl (amikor még volt) is megvolt a véleményem (elég negatív), de önkritikában már hagy legyek már kemény. Ami a turistautak.hu-t illeti, nekem, ismétlem, nekem, sokszor nagyon lassú. Persze az elvira.hu is lassú, meg a met.hu (hú, az valami tragédia). De ha azt mondom, hogy szar a met.hu, mert lassú, s 3-4 percig tart egy szlovén idõjárás megtudása, akkor azért érezni (remélem), hogy nem a meteorológusok munkáját becsmérelem, ugye?
Posted 2007. October 15. - 17:42
Hát... Nem tudom, nem a Te gépeddel van-e gond, mert nekem a tuhu szervere eddig mindig gyorsan, akadásmentesen dolgozott, kivéve, ha a munkahelyi sz.r géprõl akartam elérni. Egyébiránt már csak a befektetett kollektív munka okán is megérdemelnének egy fokkal árnyaltabb véleményt. Bár nem vagyok egy "kütyübuzi", szóval még sohasem estem pofára, mert az erdõben tekerve csak a GPS-t néztem volna, de azért amíg a maga mûfajában nincs alternatívája, addig nem kellene ennyivel elintézni.
Posted 2007. October 15. - 15:41
Forbidden-bird!
Posted 2007. October 15. - 15:40
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2007. October 15. - 15:31
jaaa tényleg 
Itt: http://www.szaguldov...id=29&Itemid=47
De: itt két galléria van. Az egyik, ami ott van (sok kép) a másik, ahova egy fölsõ képen keresztül eljutsz.
Itt: http://www.szaguldov...id=29&Itemid=47
De: itt két galléria van. Az egyik, ami ott van (sok kép) a másik, ahova egy fölsõ képen keresztül eljutsz.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2007. October 15. - 13:38
Posted 2007. October 15. - 12:08
Sziasztok! Jó volt a tegnapi túra veletek, csak sajna kissé rövidre sikerült. Azt hiszem, az én hibám...nem kellett volna balra fordulni a zöldön.
Képek itt:
A 2007.okt.15 Budai túra 2.rész is fönt van, ugyanazon az oldalon. Egy külön kép van, amire rá kell kattintani és akkor bejön a többi 12 is! Sajna a kép.tar-ra nem tudtam felrakni, mert ott valami zavar van.
Képek itt:
A 2007.okt.15 Budai túra 2.rész is fönt van, ugyanazon az oldalon. Egy külön kép van, amire rá kell kattintani és akkor bejön a többi 12 is! Sajna a kép.tar-ra nem tudtam felrakni, mert ott valami zavar van.

Sign In
Create Account

Back to top