Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2007. October 17. - 14:01
Posted 2007. October 17. - 13:42
Posted 2007. October 17. - 13:16
Posted 2007. October 17. - 12:06
verõce - P - királyrét - K kocka - K kör - rakodó -
1.K+ - hamuház - K - bányapuszta felsõ rész
2.erdészeti út - P+ - bányapuszta felsõ rész
P+ - vár bérc - P - holló kõ - vissza - salgóvár - vissza - P+ - erdészeti út - bányapuszta - altáró - fagyoskút - S kocka - kisirtáspuszta - S - kismaros
ha ez...
remélem nem kell sokat várni miattam a túra során
Posted 2007. October 17. - 11:57
nem lesz vészes esõ, csak szemerkélni fog
papírkutyáknak elég egy kamásli bónuszba
Könnyen beszélsz, úgysem jössz! Csak az esõt küldöd, mi?!
Posted 2007. October 17. - 11:37
vendég_Charon_*
Posted 2007. October 17. - 11:23
Posted 2007. October 17. - 11:17
Mondjuk én a 4 napból minimum 2 napon tekerni szeretnék - na ugye nem tudjuk, hogy ez az egész esõzéses izé mit is takar pontosan, lehet, hogy ez csak megint mûbalhé. De a szombat a többségnek elvileg munkanap, szóval ezzel is számoljatok. Ha szombat Börzsöny, akkor hétfõn (mivel vasárnap tûnik a legzordabbnak) egy Dombság? Tényleg VV, te még nem is voltál a durva részein, mindig csak a "lite" alapján minõsíted, amerre még Pitével jártunk.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. October 17. - 10:31
Ha viszont aszfalton akartok menni Királyrétig, és visszafele is aszfaltozás lesz, akoor nincs sok értelme Verõcére rakni a talit. Legyen Kismaros.
Feltehetõleg mi is az esõhelyzet alapján választjuk majd ki, melyik lesz a tekerõs nap.
Posted 2007. October 17. - 10:07
én csak szombaton és vasárnap tudok menni,de igazodom a többséghez!
az útvonal? egy a lényeg,hogy a P+-en lehet megközelíteni holló-kõ és salgóvár szikláit
ha nem lesz unalmas akkor mehetünk egy olyan kört amelyet ti,de nem érintjük nagybörzsönyt,mivel az altárónál bara fordulunk
a km és a szint egyezni fog és szerintem szép a vasedény kulcsosház a fagyoskútnál
találkozó 9.45 és 10.00 indulás verõce/bemelegítés? aszfalt királyrétig?/
sok idõt takarítunk ezzl,melyet fent tölthetünk
remélem összejön a túra,ha nem akkor a bringám sorsára jutok
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3143
Posted 2007. October 17. - 10:03
Tali Verõcén - bár ez útvonal függõ - is jól hangzik.
Posted 2007. October 17. - 09:46
Posted 2007. October 17. - 09:27
Posted 2007. October 17. - 00:49
Posted 2007. October 17. - 00:08
Üdv! Ezt én is kipróbálnám csütörtökön, ha el tudom kerülni a kocsikat. Vettem ma ezért egy Budai-hegység térképet, de nem találok épkézláb útvonalat. Hol menjek, melyik útvonal járható bringával? Normafa-Jánoshegy rendben. Onnan a piros jelzésen Szépjuhászné Nagy-Hárs-Hegy Feketefej Kecskehát Nagykovácsi, aztán a sárgán Kerekhegy Alsó-Jegenye-völgy Szarvas-hegy és utána csatlakozni a Csúcs-hegynél a kék jelzésre, és Virágos-nyereg HHH? Kérdés lenne még, hogy van-e olyan rész ami nem egyértelmû és könnyen eltévedhetek, valamint hogy lelõ-e az erdész úr és a koboldjai ha meglátnak, vagy szabad útja van-e a biciklistáknak az adott útvonalon. /Nagykopasszal sokszor összefutok, de a térképen nem találtam / Minden választ nagyra értékelek. Elõre is köszönöm :prosze:
a hárshegy aljától sima P.aztán abból lesz egy leág Pháromszög.azon továbbmész és mikor rá tudsz menni a Zre akkor tedd meg.azon küzdve hamarosan a Nagykopaszon leszel.
sajnálom a nevekkel hadilábon állok és nem tudnék a kérdésedre pontos választ adni...itt biztos vannak arcok akik sokkal profibbak nálam ezen a téren!
ja és sosem láttam még arra erdészt...ja nem is...egyszer és odébbállt
Posted 2007. October 16. - 22:30
nyomj egy normafa-jánoshegy-hárshegy-nagykopasz-nagykovácsi-solymár-hármashatárhegy kombót...
ez kb. 60-70km
és pont jól átmozgat
Üdv! Ezt én is kipróbálnám csütörtökön, ha el tudom kerülni a kocsikat. Vettem ma ezért egy Budai-hegység térképet, de nem találok épkézláb útvonalat. Hol menjek, melyik útvonal járható bringával? Normafa-Jánoshegy rendben. Onnan a piros jelzésen Szépjuhászné Nagy-Hárs-Hegy Feketefej Kecskehát Nagykovácsi, aztán a sárgán Kerekhegy Alsó-Jegenye-völgy Szarvas-hegy és utána csatlakozni a Csúcs-hegynél a kék jelzésre, és Virágos-nyereg HHH? Kérdés lenne még, hogy van-e olyan rész ami nem egyértelmû és könnyen eltévedhetek, valamint hogy lelõ-e az erdész úr és a koboldjai ha meglátnak, vagy szabad útja van-e a biciklistáknak az adott útvonalon. /Nagykopasszal sokszor összefutok, de a térképen nem találtam / Minden választ nagyra értékelek. Elõre is köszönöm :prosze:
Posted 2007. October 16. - 21:17
Posted 2007. October 16. - 21:12
Az elmúlt pár oldal :rofl:
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.