Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Akkor ott talizunk!
Én is jönnék. ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Könnyen beszélsz, úgysem jössz! Csak az esõt küldöd, mi?! ;)

he-he
Feltöltött kép

Tõled meg nem kapok pumpaszelepet, vitálkapacitásom meg nincsen! ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az idõ stimmel, a helyszín pedig a magyarkúti leágazással szemben lévõ terecske a szökõkúttal.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
szokott hely = templom alja?
szokott idõ = 9.45?

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
rendben
verõce - P - királyrét - K kocka - K kör - rakodó -
1.K+ - hamuház - K - bányapuszta felsõ rész
2.erdészeti út - P+ - bányapuszta felsõ rész
P+ - vár bérc - P - holló kõ - vissza - salgóvár - vissza - P+ - erdészeti út - bányapuszta - altáró - fagyoskút - S kocka - kisirtáspuszta - S - kismaros
ha ez...
remélem nem kell sokat várni miattam a túra során

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

nem lesz vészes esõ, csak szemerkélni fog
papírkutyáknak elég egy kamásli bónuszba

Könnyen beszélsz, úgysem jössz! Csak az esõt küldöd, mi?! ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Akkor megbeszéltük. Túra szombaton, tali Verõcén a szokott helyen és idõben. Piroson felmegyünk Királyrétig (vétek lenne kihagyni, fõleg, hogy most már teljes egészében megvan a nyomvonal), onnan Oldbike a túravezetõ.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
nem lesz vészes esõ, csak szemerkélni fog
papírkutyáknak elég egy kamásli bónuszba

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Legyen a szombat. Idõjárás akkor a legoptimálisabb. (ha a 6 fok annak számít :D ) De ne nagyon korán induljunk, inkább legyen a túra haladósabb.

Mondjuk én a 4 napból minimum 2 napon tekerni szeretnék - na ugye nem tudjuk, hogy ez az egész esõzéses izé mit is takar pontosan, lehet, hogy ez csak megint mûbalhé. :) De a szombat a többségnek elvileg munkanap, szóval ezzel is számoljatok. Ha szombat Börzsöny, akkor hétfõn (mivel vasárnap tûnik a legzordabbnak) egy Dombság? Tényleg VV, te még nem is voltál a durva részein, mindig csak a "lite" alapján minõsíted, amerre még Pitével jártunk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Szerintem most nyugodtan be lehet vállalni a pirosat Verõcérõl, rég nem esett, ráadásul gyanítom, hogy össze van fagyva a talaj. Igaz, a patakban gázolós része kevésbé idõszerû... De Verõcérõl tudunk jó utat mutatni Nógrád felé is.
Ha viszont aszfalton akartok menni Királyrétig, és visszafele is aszfaltozás lesz, akoor nincs sok értelme Verõcére rakni a talit. Legyen Kismaros.
Feltehetõleg mi is az esõhelyzet alapján választjuk majd ki, melyik lesz a tekerõs nap.
Ausztria, Kenguruk földje!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
a mai idõjárásjelentés:szombattól hideg/nem érdekel/ és csak vasárnaptól mondanak jelenleg esõt! délutántól amely délrõl érkezik
én csak szombaton és vasárnap tudok menni,de igazodom a többséghez!
az útvonal? egy a lényeg,hogy a P+-en lehet megközelíteni holló-kõ és salgóvár szikláit
ha nem lesz unalmas akkor mehetünk egy olyan kört amelyet ti,de nem érintjük nagybörzsönyt,mivel az altárónál bara fordulunk
a km és a szint egyezni fog és szerintem szép a vasedény kulcsosház a fagyoskútnál
találkozó 9.45 és 10.00 indulás verõce/bemelegítés? aszfalt királyrétig?/
sok idõt takarítunk ezzl,melyet fent tölthetünk
remélem összejön a túra,ha nem akkor a bringám sorsára jutok
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3143

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szombat - Börzsönyi tekergészés céljából - részemrõl is rendben vóna! :)
Tali Verõcén - bár ez útvonal függõ - is jól hangzik.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Én mint mondtam volt, csak szombaton tudok menni. Akkor viszont bármikor és bárhova.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szóval, hogy legyen a hétvégi Börzsöny? Mikor? Tali mikor és hol?
Oldbike?
:chin:

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
köszönöm az infókat,majd balra fordulok a Z-n

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Üdv! Ezt én is kipróbálnám csütörtökön, ha el tudom kerülni a kocsikat. Vettem ma ezért egy Budai-hegység térképet, de nem találok épkézláb útvonalat. Hol menjek, melyik útvonal járható bringával? Normafa-Jánoshegy rendben. Onnan a piros jelzésen Szépjuhászné Nagy-Hárs-Hegy Feketefej Kecskehát Nagykovácsi, aztán a sárgán Kerekhegy Alsó-Jegenye-völgy Szarvas-hegy és utána csatlakozni a Csúcs-hegynél a kék jelzésre, és Virágos-nyereg HHH? Kérdés lenne még, hogy van-e olyan rész ami nem egyértelmû és könnyen eltévedhetek, valamint hogy lelõ-e az erdész úr és a koboldjai ha meglátnak, vagy szabad útja van-e a biciklistáknak az adott útvonalon. /Nagykopasszal sokszor összefutok, de a térképen nem találtam :) / Minden választ nagyra értékelek. Elõre is köszönöm :prosze:

a hárshegy aljától sima P.aztán abból lesz egy leág Pháromszög.azon továbbmész és mikor rá tudsz menni a Zre akkor tedd meg.azon küzdve hamarosan a Nagykopaszon leszel.
sajnálom a nevekkel hadilábon állok és nem tudnék a kérdésedre pontos választ adni...itt biztos vannak arcok akik sokkal profibbak nálam ezen a téren!
ja és sosem láttam még arra erdészt...ja nem is...egyszer és odébbállt :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 posts

nyomj egy normafa-jánoshegy-hárshegy-nagykopasz-nagykovácsi-solymár-hármashatárhegy kombót...
ez kb. 60-70km
és pont jól átmozgat
:D

Üdv! Ezt én is kipróbálnám csütörtökön, ha el tudom kerülni a kocsikat. Vettem ma ezért egy Budai-hegység térképet, de nem találok épkézláb útvonalat. Hol menjek, melyik útvonal járható bringával? Normafa-Jánoshegy rendben. Onnan a piros jelzésen Szépjuhászné Nagy-Hárs-Hegy Feketefej Kecskehát Nagykovácsi, aztán a sárgán Kerekhegy Alsó-Jegenye-völgy Szarvas-hegy és utána csatlakozni a Csúcs-hegynél a kék jelzésre, és Virágos-nyereg HHH? Kérdés lenne még, hogy van-e olyan rész ami nem egyértelmû és könnyen eltévedhetek, valamint hogy lelõ-e az erdész úr és a koboldjai ha meglátnak, vagy szabad útja van-e a biciklistáknak az adott útvonalon. /Nagykopasszal sokszor összefutok, de a térképen nem találtam :) / Minden választ nagyra értékelek. Elõre is köszönöm :prosze:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
:cool2:

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Ez kééész :D
Az elmúlt pár oldal :rofl:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Beszaaróóóók...!!!!
Na így már kinéznek valahogy! ;)

/és még alig ittak valamicskét!/