Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
akkor honnan megyünk? :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Holnap én a terepet kihagyom, mivel az új gépet, a rekut viszem.
1. szeretném megtanulni kezelni, nyeregben maradni. Ez kicsit lassíthat minket, de kárpótlásként lehet jókat nevetni rajtam! ;)
3. mivel ez agép más izomcsoportokat mozgat meg, mint a mi bicóink, így ki tudja hogy bírom.

Zsizsi! Én szokás szerint viszek fényképezõgépet és a közeledbe maradok, ha bírok, hátha lesz akciókép.:D Ne hisztizz, már olyan lusta vagy, hogy fekve fogsz tekerni és parázol hogy fogod bírni!:) Miért nem az elektromos rásegítõset vetted?

tyû nekem ez holnap már nem esne jól...
rövidebbre gondoltam.

Huppanós gyere nyugodtan. Nem lesz ez hosszú, szerintem olyan 60km lesz. Két nagy púp az egész egy 10km-es síkkal összekötve, szintnek kb 900 métert saccolok. VV-nek igaza van, a terep csak alternativa volt, de mivel Zsizsi bejáratja a rekut, szerintem kihagyjuk és csak aszfalton gurulgatunk.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A terep részre van alternatíva, ami Pilismarótra visz, onnan meg csak egy nyíllövés Dömös.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Na Elvtársak!:)
A holnapi aszfaltos Pilistúrára találkozó a Szentendrei HÉV végállomáson 11.00-kor. Útvonal:Szentendre- Dömörkapu- Sikáros- Király-kúti-nyereg- Szõke-forrás-völgy- Dömös- Visegrád- Pap-rét- Szentendre. Esetleg opcióként Király-kúti-nyeregtõl felmehetünk a Prédikálószékhez terepen, illetve ha kevés a szint, akkor a Fellegvárhoz is felmegyünk.

tyû nekem ez holnap már nem esne jól...
rövidebbre gondoltam.
na mind1 akkor majd a környéken gurulok pár órát.
jó tekerést mindenkinek!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Börzsönyi Szivató I-II-III a 'la enduró speciál?! ;)
Na ez nem semmi!
Az invitálást pedig örömmel veszem. Köszönöm! Igyekszem majd tanulni Tõletek!
Holnap én a terepet kihagyom, mivel az új gépet, a rekut viszem.
1. szeretném megtanulni kezelni, nyeregben maradni. Ez kicsit lassíthat minket, de kárpótlásként lehet jókat nevetni rajtam! ;)
2. a terephez kicsit vékony gumik vannak rajta, és új géppel a terepet még nem kockáztatom meg.
3. mivel ez agép más izomcsoportokat mozgat meg, mint a mi bicóink, így ki tudja hogy bírom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Én is menek, de most kisebb bicóval. Semi-slick gumik beélesítve.
Egyébként Dobogókõrõl a piroson lefelé nem volt értékelhetõ sár, egy-két foltot leszámítva, de azok kerülhetõek. Tréfás volt lefelé menni vizes avarral borított vizes sziklákon és taknyos talajon, így nem tudtuk teljes mértékben élvezni a terepet. Pedig szárazság esetén nagy császárság ez az útvonal.

Zsizsi bácsi téged meg nagy örömmel várunk, ha meglesz a Kona.

Jövõ évre készüljetek, mert fejben már megvan egy-két nagyon tuti túra útvonala, és tervezek néhány zúzósabb, ma divatos jelzõvel élve, endúró jellegû megmozdulást is, fõleg a Börzsönybe.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Megyek. UVH-tól kitekerek, ha valaki jön, akkor ott 10.15 környékén.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Na Elvtársak!:)
A holnapi aszfaltos Pilistúrára találkozó a Szentendrei HÉV végállomáson 11.00-kor. Útvonal:Szentendre- Dömörkapu- Sikáros- Király-kúti-nyereg- Szõke-forrás-völgy- Dömös- Visegrád- Pap-rét- Szentendre. Esetleg opcióként Király-kúti-nyeregtõl felmehetünk a Prédikálószékhez terepen, illetve ha kevés a szint, akkor a Fellegvárhoz is felmegyünk.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

!Én még holnap megyek egy aszfaltosat.

lehet csatlakoznék...bár túl korán nem szeretnék kelni és túl sokat tekerni sem.vagy ez már túl sok kérés?!?! :D
szóval a mai 125km és a tegnapi félmaraton(futva) után kicsit már pilledek :S

mikor és hol lenne a LandingZone?

amúgy tényleg király volt a mai tekerés!köszi mindenkinek!!
a P-S -t sajnálom,hogy kihagytuk.bár lehet ez volt az ésszerûbb lejutás dobogókõrõl...
ki tudja milyen sár volt ott?de lehet,hogy nem...ez már sosem derül ki!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Köszönet a mai pilisi túrázóknak!
Jót mentünk! Bár néha nem is értettem miért? (Tán VV-éket akartuk elkapni?) ;)
Minden esetre a P-on lefelé gyönyörû volt az erdõ, a rozsdavöröstõl a rikító sárgáig minden árnyalatban pompázott az úton a rengeteg levél. Csodaszép volt! Na, szerintem ezt túrták szét aztán VV-ék, lefelé Dobogókõrõl! :D /VV! Amint meglesz a KONA, - ha lehet - egy-két "zúzásra" csatlakoznék Hozzátok! OKS?/
Remélem mindenki szerencsésen hazaért. Jó pihenést Nektek!Én még holnap megyek egy aszfaltosat.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A Hamuháznál át a kékre, majd Bányapuszta felett a piros + és Salgóvárnál a piros. Innen viszont vállon vivõs a dolog. Perõcsény felõl megközelítve még rosszabb az út.

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
A múltkori börzsönyi túrán Holló-kõre merrõl mentetek fel? Godóvár felõl a piros kockán majd piroson, vagy Bányapuszta felõl? Esetleg valami jelzetlen útvonalon?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Kedves szülinapos barátom! Sok hóvihart és kevés sört kívánok Nektek!
Ja, nem is. Fordítva! (Bocsi!) :D
Legyetek jók!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Drága barátom. Minden komoly DH parkban van felvonó. Akkor az is elpuhulás?
Zúzós brigád zúzni megy. Ha lenne jármû, meg sofõr, akkor ótóval mennénk.:D
Kis pénz, kis foci.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Igaz, hogy aszfalton megyünk fel Dobogókõig, viszont onnan kemény zúzás lesz lefelé.

Az miféle kemény zúzás, ha aszfalton mentek fel? :) Jóhogynem kamion visz fel mindenkit Dobogókõre!

Elpuhulás van! :D

Mindenesetre mi pedig ledobbanunk Szlovákiába, kívánjatok kevés hóvihart és sok sört! ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem. A mi aszfaltunk az esztergomi levezetõnél - a Két bükkfa-nyereg alatt - ér fel, majd innen megyünk fel Dobogókõre. Úgy terveztük, hogy a piros/sárgán, majd a piroson végig lezúzunk, és Dömösön, a prépostsági romoknál lyukadunk ki. Ha lesz rá még idõ és affinitás, lehet, hogy a Gizella-telepnél feltekerünk a murván egy ideig, majd egy izgalmas csapáson lezúdulunk a kiindulási pontba.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Én jobban szeretnék a Nyeregrõl lemenni a murváson Dömösre, ha idõben vagyunk arra megyünk.
Ti azon az aszfalton jöttök, ami a Király-kutihoz jön fel?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Ez esetben Explorer marad, csak hogy több legyen az alternatíva :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Tévedésben vagy. A brigád lehet, hogy lusta, meg lassú, de nem aszfaltbarát. Igaz, hogy aszfalton megyünk fel Dobogókõig, viszont onnan kemény zúzás lesz lefelé. Mivel látom, hogy ti aszfalton fogtok dolgozni, szerintem fussunk össze valahol útközben, hiszen eltérõ lesz a két csapat felállása, és így nehéz lesz közös útvonalat kitalálni.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
OK! 10.00 UVH.
Sztem aszfalt, nem hiszem, hogy VV ilyen puhony bagázsal nekivág a terepnek. Fõleg nem 12:00-ás indulással! :)