Durva lenne, ha valami lenne benne, reggelre kimászna és amikor felébredsz, belevigyorogna az arcodbaViszont egyenlõre semmi különöset nem érzek a lábaimban, majd holnap reggel meglátjuk.
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2007. November 03. - 20:40
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. November 03. - 20:23
Jó képeket csináltál, grat érte!
Viszont egyenlõre semmi különöset nem érzek a lábaimban, majd holnap reggel meglátjuk.
Posted 2007. November 03. - 20:19
Jók a képek, Zsizsinek hogy ment?
Még gyakorló stádiumban van, fölfelé egyenlõre lassabb mint mi, de biztos lesz ez még sokkal jobb is. Meg hisztizett, hogy olyan izmokat érez a combjában, amik eddig nem is voltak ott. Szerintem holnap tuti izomláza lesz. Különben meg lusta, mert fekve tekerészik azon az ördögszekérem, a rendes bringa már nem elég kényelmes. Fura egy szerkezet az egyszer biztos.
Edit: Megelõzött!
Posted 2007. November 03. - 20:17
Hozé, Zsizsi elmondhatja?
Nos, tudni kell, hogy ma ültem rajta elõször. /Tán nem a Pilissel kellett volna kezdenem./ Az elindulás a kritikus, hiszen egészen másképpen kell egyensúlyozni vele, mint egy hagyományos bringával.(Nem is lehet vele annyi kunsztot megcsinálni!)
Azoknak is igazuk volt, akik azt állítják, hogy más izomcsoportokat is megmozgat, mint a megszokott bringák. Igen, ezt éreztem, de eddig úgy tûnik, hogy nem lesz izomláz, már nem érzek semmit.
Ez az 50 km elsõre - fõleg hegyekben - éppen elég volt. De! Nagyszerû érzés! Ha tudsz vele haladni, tempót tartani, akkor bárhol felmész, ha lelassulsz, akkor csak lassan tudsz feltekerni, legalábbis nekem még nem ment az újbóli komoly felgyorsulás. Felfelé lassabb, mint a megszokott gépeim, de ezen még valószínû, hogy lehet javítani, bár így elsõre is 15,4-es átlagot mentem vele, ami nekem kellemes meglepetés. Rosszabbra számítottam.
Szintben nagyon könnyû vele haladni, már egészen lassan is tudok vele manõverezni.
Viszont a tájat egészen más szemmel látja az ember! Szinte, mint egy színházban, vagy a Planetáriumban nézném az elõadást, és ez nagyszerû érzés!
Egyszóval kellemes érzés, nem bántam meg.
És köszönöm Nektek, hogy türelmesen végig tûrtétek az elsõ csetlés-botlásaimat! (Bár H.zoli többet várt! )
Köszönöm!
Posted 2007. November 03. - 20:05
Amíg saját társaikat is ügyesen lepuffantják, addig ne legyél biztos ilyesmiben... de lövöldözni csak úgy vaktában biztos nem tesznek olyat...
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. November 03. - 20:02
Eredeti szerzõ H.Zoli Üzenet megjelenítése
Köszi a mai Pilis aszfaltos túra résztvevõinek a társaságot, Jó volt veletek tekerni. Szerintem remek idõnk volt és tempónak is ilyen laza tekerészõset képzeltem. Sajnálom, hogy a vadászok az útlezárással visszafordulásra kényszerítettek minket, de remélem a vaddisznók legalább jó megszivatták õket, és nem tudtak lõni semmit.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Hmmm...tegnap pont ez járt az eszemben az erdõben, nehogy tévedésbõl valami félnótás vadnak nézzen és véletlenül lepuffantson. Pap-rét után a betonról lementem a földútra, át akartam tekerni Visegrádra, csakhogy akkora volt a dagonya, hogy szégyenszemre feladtam és elindultam toronyiránt lefelé a 11-es (?) út felé, csakhogy végre szilárd talajt érezzek a talpam alatt. Az erdõgazdasági úton még tolni sem lehetett a bicajt úgy ragadt a sár, ezért inkább mentem árkon-bokron keresztül... a magaslesek láttán fordult meg a fejemben, hogy akár oda is pörkölhetne felém valaki, aki csak egy sötét árnyat lát az úttalan úton csörtetni. Ráadásul magánterületre is tévedtem... de lövöldözni csak úgy vaktában biztos nem tesznek olyat... így hát csak a tüskéktõl sebezve és egy defekttel a hátam mögött épségben hazaértem. :-)
Posted 2007. November 03. - 19:58
Posted 2007. November 03. - 19:53
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. November 03. - 19:37
a q..anyjukat, legalább ne 7végén csinálnák mikor 1000+1 kirándulót szivathatnak meg vele.Köszi a mai Pilis aszfaltos túra résztvevõinek a társaságot, Jó volt veletek tekerni. Szerintem remek idõnk volt és tempónak is ilyen laza tekerészõset képzeltem. Sajnálom, hogy a vadászok az útlezárással visszafordulásra kényszerítettek minket, de remélem a vaddisznók legalább jó megszivatták õket, és nem tudtak lõni semmit.
Mai képek itt:http://picasaweb.goo...PilisAszfaltTRa
A képek fölött válasszátok a diavetítés fület, úgy sokkal jobb nézni a fotókat.
1 szer én is belefutottam pap réten, csak akkor nem volt útzár, csak simán begurultam a hajtás közepébe.annyit legalább akkor fejlõdtek....
anno kérdezem az embert mi van ha cserkész/úttörõ csapat jön erre, vagy az arany alkony nyugdijasház kiránduló szakosztálya ?
erre :hát decemberben 7köznap nem szoktak erre jönni...ja ja
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. November 03. - 19:07
Mai képek itt:http://picasaweb.goo...PilisAszfaltTRa
A képek fölött válasszátok a diavetítés fület, úgy sokkal jobb nézni a fotókat.
Posted 2007. November 03. - 12:46
Posted 2007. November 03. - 12:14
koca:
1) Wiktor abszolúte jó célpont póló ügyileg. Ha épp nincs nála olyan amit keresel, tud vinni Tõlünk. ÁR még mindig ákciós.
2) Nos 08 ruha kollekcióra brutál nagy változások vannak, mert designert váltottak. Ruházatból jön, még nem tudom mi és mikorra, talán februárra.
3) Nem zavartál
Pé
ON
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2007. November 03. - 11:49
1. szerinted miskolcon Wiktornál van akcios kona polo 2990 ért? amit neten reklámoztok. ha igen be kell szereznem már 1et feltétlenül
2. hiv kona honlapon néztem a 08 as ruha kollekciot. vannak tök jo ruhák (csomo szép kesztyü meg sapka)
ezekböl lesz vmi majd itthon kishazánkba?
remélem nem zavartam
üdv koca miskolcrol
bocs az offért.
Posted 2007. November 03. - 09:32
Holnap kellemes, nem túl hosszú, aszfalt és terep kombinálásával megyünk tekerni egyet a mátrába. Start: 9:00 Mátrafüred, Büfé-sor.
Ha van kedve és ideje csatlakozni hozzánk vkinek, hát tegye!
Pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2007. November 02. - 23:32
ofkorsz Szájer!10 óra Meki-benzinkút közös parkoló a Könyves Kálmán - Kõbányai sarkán (a régi hely)
Posted 2007. November 02. - 22:52
Posted 2007. November 02. - 22:48
Posted 2007. November 02. - 22:35
:)köszönöm Uram!!!Ha fáradt vagy, vhol össze tudlak szedni.
mondj egy helyet és egy idõt!
Posted 2007. November 02. - 22:28
Posted 2007. November 02. - 22:19
Na Elvtársak!
A holnapi aszfaltos Pilistúrára találkozó a Szentendrei HÉV végállomáson 11.00-kor.
Innen.