Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Amennyiben az idõ engedi, mit szólnátok egy vasárnapi túrához az elkövetkezõ egy-két hétben?
Cél a Börzsöny, felfedezõ jelleggel (vannak benne régen látott, illetve számomra még ismeretlen részek). Úgy nézne ki, hogy indulás Zebegénybõl 9 órakor, útvonal:
Török-mezõ, Kóspallag, Érsek-tisztás, Nagybörzsöny, Márianosztra, Kóspallag, Török-mezõ (az elejéhez képest eltérõ útvonalon), Köves-mezõ, Zebegény

:D a vasárnap tök jó!!! akkor nincs sulim sose...jipppííííí
remélem terepre gondoltál
?!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Valéria! Megbeszélhetjük, addig kész lesz Kriszta új bringája (most fejeztem be a pyxis szétbombázását), legalább jól kipróbáljuk.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
a mai napon is "csak" a pilisre futotta
http://pix.bikemag.h...cat=3162&page=1
a börzsönyt nem hagynám ki,ha a munkám engedi:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Amennyiben az idõ engedi, mit szólnátok egy vasárnapi túrához az elkövetkezõ egy-két hétben?
Cél a Börzsöny, felfedezõ jelleggel (vannak benne régen látott, illetve számomra még ismeretlen részek). Úgy nézne ki, hogy indulás Zebegénybõl 9 órakor, útvonal:
Török-mezõ, Kóspallag, Érsek-tisztás, Nagybörzsöny, Márianosztra, Kóspallag, Török-mezõ (az elejéhez képest eltérõ útvonalon), Köves-mezõ, Zebegény

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts
[QUOTE=Ronin;648099Hmmm...tegnap pont ez járt az eszemben az erdõben, nehogy tévedésbõl valami félnótás vadnak nézzen és véletlenül lepuffantson. .............. de lövöldözni csak úgy vaktában biztos nem tesznek olyat... így hát csak a tüskéktõl sebezve és egy defekttel a hátam mögött épségben hazaértem. :-)[/QUOTE]
OFF
vagy mégis ?

http://index.hu/poli...arhirek/332322/

ON
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Oldbike!
Csak szólj bátran!

H.Zoli!
Bocsika. :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Korábbi túráink képei megtekinthetõk itt: http://picasaweb.google.hu/gjgfjfgj

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
köszönöm ,talán egyszer élek a lehetõséggel

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

(Miket tud ez a Photoshop!) :)

Pssszt! Nehogymá lebuktassá vazze! Tudod Te mennyit dógoztam a képeken?:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Oldbike, akkor Ti kb. 25-30 perccel a zárás elõtt értetek oda.
A rekuhoz meg: szívesen kölcsön adom. Próbáld ki! ;)

Na ja, giccses bizony! Nem is hiszem el, hogy a Pilisben készült! (Miket tud ez a Photoshop!) :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Húúú, klasszak a színek

http://picasaweb.goo...655486669874498
Zoli! Ez pont olyan mintha egy mûteremben egy poszter elõtt készült volna, a családi albumba :). Néha maga a természet produkálja a legnagyobb giccseket

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
helló!
13.00-kor értünk le p.marótra királykút felõl és senkivel nem találkoztunk aki visszafordított volna,talán szerencsénk volt!
sok sikert a rekuhoz!szeretnék egy ilyen fotelben tekerni egyszer én is,de elég furcsa lenne!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szia oldbike!
Sajna, mi addig - Dömösig - nem jutottunk le, még Pilismarót felé lefele menet megállítottak minket a vadászok, mondván lefelé vadászat van, senki sem mehet tovább. Mikor visszafordultunk feljebb már kész blokád fogadott minket. Autók kersztben az úton. Nos mi innen visszafordultunk, újra felmentünk a Királykúti-nyeregbe, onnan meg go back home!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
H.Zoli..remek az "asztalos" kép

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Ezt a napot sem nem lehetett kihagyni.Csoda,hogy nem futottunk össze a nagy pilisben és sajnálom lemaradásomat a reku/gratula zsizsinek a géphez/ próbafutásáról,de látom az útvonal megegyezett dömösig itt mi a szõke-forrás-völgynél tekertünk fel.

http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3161

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Zoli,
Mire lett KTM-es mezed, lett Trek biciklid.
Node honnan a Trek mez?

Az asztalos képet letöltöttem, az a legjobb.
(Azon nincsenek furán öltözött csúnya emberek, se szép lány(ok).)
:D

Az is volt, de tán csak egyszer volt rajtam. Úgy látszik tudtam, hogy milyen bringám lesz egyszer.:) Azért hordani fogom a KTM mezt is, mert az tetszik a legjobban az összes közül.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Zoli,
Mire lett KTM-es mezed, lett Trek biciklid.
Node honnan a Trek mez?

Az asztalos képet letöltöttem, az a legjobb.
(Azon nincsenek furán öltözött csúnya emberek, se szép lány(ok).)
:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy

Ha vki jön holnapi tekergõzésre, de nem ér oda 9re, vagy mire nagyobb esély, Mi nem érünk oda 9re, dobjon egy sms-t
harmincnegyvenháromhatvannyolchatszázkilencvennégy

Thx

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Durva lenne, ha valami lenne benne, reggelre kimászna és amikor felébredsz, belevigyorogna az arcodba :) :)

Alien!:) Nem baj, majd Pite megoldja.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Monnd azt, hogy fáj rá a fogad, ebadta kölke! ;)
Jó képeket csináltál, grat érte!
Viszont egyenlõre semmi különöset nem érzek a lábaimban, majd holnap reggel meglátjuk.

Dehogy fáj, rá nem ülnék arra a masinára! Úgy érezném, mintha vasalódeszkán tekernék!:D Bezzeg egy háromkerekû alacsonyat! Na azt kipróbálnám, de sajnos az ára számomra akkora összeg, hogy csak a matekpéldákban létezik.
Képek. Köszi, de nem volt nehéz, gyönyörû ilyenkor az erdõ. Ezen a képen röhögtünk itthon, hogy olyan, mintha egy giccses óriásposzter elött állnék. http://picasaweb.goo...655486669874498