Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2007. november 05. - 19:49
Ahoy
Mi csak tekerni voltunk a mátrában: Manka, Fityisz, Alex és jómagam.
Számokban a túra: 28km, 950m.
Talán nem tûnik soknak távban, viszont sokat másztunk, és elég sok helyen volt friss, vastag avar takaró, ami kicsit csúszóssá tette a tekerést.
Idõnk jó volt, és sem lámpa nem kellett, sem esés, vagy defekt nem lassított minket... szinte nem is Para-túra volt ;-)
Képek (nem sok) itt: http://www.paraferee...photos/album/13
Tátra-túrások: látom rátok is jó idõ volt...
Pé
Mi csak tekerni voltunk a mátrában: Manka, Fityisz, Alex és jómagam.
Számokban a túra: 28km, 950m.
Talán nem tûnik soknak távban, viszont sokat másztunk, és elég sok helyen volt friss, vastag avar takaró, ami kicsit csúszóssá tette a tekerést.
Idõnk jó volt, és sem lámpa nem kellett, sem esés, vagy defekt nem lassított minket... szinte nem is Para-túra volt ;-)
Képek (nem sok) itt: http://www.paraferee...photos/album/13
Tátra-túrások: látom rátok is jó idõ volt...
Pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2007. november 05. - 11:56
sztem mindenki csináljon a képeibõl egy válogatást, és úgy fájlposta.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2007. november 05. - 11:35
Oké. Na, majd este akkor mindenki megkapja.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. november 05. - 11:18
Értem. Ha lesz idõm megcsinálom (500 mb!). A kis izék tényleg idegesítõek, mert
- kicsik
- mert nem tudod normál sebességgel nézegetni
- nem tudod kiélvezni a digi kép adta elõnyöket
Horiék címe ott van a továbbított levél címjegyzékében, amit te is megkaptál ma!
- kicsik
- mert nem tudod normál sebességgel nézegetni
- nem tudod kiélvezni a digi kép adta elõnyöket
Horiék címe ott van a továbbított levél címjegyzékében, amit te is megkaptál ma!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. november 05. - 11:03
www.fileposta.hu
Megfogod az összes képet, csinálsz egy jó nagy ZIP-et (6-700 MB...stb), a "címzettekhez" beírod a sok emailcímet, majd feltöltöd. Türelmes dolog, de megéri, s tényleg átmegy. (azaz minden címzett kap egy linket, ahonnan leránthatja)
Megfogod az összes képet, csinálsz egy jó nagy ZIP-et (6-700 MB...stb), a "címzettekhez" beírod a sok emailcímet, majd feltöltöd. Türelmes dolog, de megéri, s tényleg átmegy. (azaz minden címzett kap egy linket, ahonnan leránthatja)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2007. november 05. - 10:55
Nati, örülök, ha tetszik :-)
Korábban a képtárra pakoltam, de az már jó pár hete nem mûxik, majd be kéne izzítani egy sajátot, de arra most sajnos nincs idõm. Így a többit még nem tudtam hova felrakni. Lehet azt csinálom majd, hogy zip-ben rakom õket vhova.
Dante, a fileposta mi fán terem?
Korábban a képtárra pakoltam, de az már jó pár hete nem mûxik, majd be kéne izzítani egy sajátot, de arra most sajnos nincs idõm. Így a többit még nem tudtam hova felrakni. Lehet azt csinálom majd, hogy zip-ben rakom õket vhova.
Dante, a fileposta mi fán terem?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. november 05. - 10:50
Hihi, jók a fotók, majd én is felnyomom az egészet, de filepostázva, ezeket a kisméretû izéket nem szeretem. Nati, kérlek Horiék emailcímét küldd el priviben, az övéké nincs meg, ha jól emlékszem! Azt sem bánnám, ha ezt a fileposta dolgot mindenki végignyomatná.
Írta 2007. november 05. - 10:34
Köszi Burce!
Te, ez a fotó hihetetlenül jó! A többit hogyan tudom elérni???
Te, ez a fotó hihetetlenül jó! A többit hogyan tudom elérni???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. november 05. - 10:26
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. november 05. - 09:58
Nanáhogy Börzsöny.
Írta 2007. november 05. - 08:56
Sziasztok! Túléltük a Tátrát, most itthon ismét frissen, fiatalosan.
Képek itt: http://outdoors.webs...561320087OwvsQL De nem tudom, meg tudjátok-e nézni õket. Jelezzétek légyszi ha nem.
Látom, közben ti a csodaszép õszi színeket csodáltátok idehaza, nagyon klasszak és hangulatosak a fotók! Zsizsi, gratula a recu kipróbálásához, nem lehetett egyszerû vele az elsõ út. Node minden kezdet nehéz ugye...
Mi is benne lennénk egy ilyen börzsönyi túrában.
Képek itt: http://outdoors.webs...561320087OwvsQL De nem tudom, meg tudjátok-e nézni õket. Jelezzétek légyszi ha nem.
Látom, közben ti a csodaszép õszi színeket csodáltátok idehaza, nagyon klasszak és hangulatosak a fotók! Zsizsi, gratula a recu kipróbálásához, nem lehetett egyszerû vele az elsõ út. Node minden kezdet nehéz ugye...
Mi is benne lennénk egy ilyen börzsönyi túrában.
Írta 2007. november 04. - 23:01
priviben ment a számom...Richie, legyél kérlek MSNen, hazaértem, de hamarosan állok is tovább, találkozót meg le tudnánk most beszélni!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Írta 2007. november 04. - 21:02
Né má csípõsnyelvû bitangok! Eccevót Budán kutyavásár!
Komolyra. Nem, az "erõgépet/ördögszekeret" csak aszfalton vetem be, ott meg nem is rossz! (Síkon meglepõen komoly tempót lehet vele hasítani, és hol vagyok én még a gyakorlott "ördögszekerestõl"!
Idõpont: figyelem a fórumot!
VV, adapterrel bótolhatunk?
Komolyra. Nem, az "erõgépet/ördögszekeret" csak aszfalton vetem be, ott meg nem is rossz! (Síkon meglepõen komoly tempót lehet vele hasítani, és hol vagyok én még a gyakorlott "ördögszekerestõl"!
Idõpont: figyelem a fórumot!
VV, adapterrel bótolhatunk?
Írta 2007. november 04. - 21:01
az ördögszekérrel ?
Richie, legyél kérlek MSNen, hazaértem, de hamarosan állok is tovább, találkozót meg le tudnánk most beszélni!
Írta 2007. november 04. - 20:50
A jövõ vasárnap közel se tuti, erõsen idõjárásfüggõ (ne legyen a jövõ héten komoly csapadék). Ezért írtam, hogy az "elkövetkezõ egy-két hét."
Írta 2007. november 04. - 20:49
Elvileg mehet, gyakorlatilag a hétvégémet faternak ígértem. De amennyiben a betervezett melóval szombaton végzünk - ha csak rajtam múlik, így lesz - akkor én is csatlakozom hozzátok!
az ördögszekérrel ?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Írta 2007. november 04. - 20:46
Írta 2007. november 04. - 20:36
Elvileg mehet, gyakorlatilag a hétvégémet faternak ígértem. De amennyiben a betervezett melóval szombaton végzünk - ha csak rajtam múlik, így lesz - akkor én is csatlakozom hozzátok!
Írta 2007. november 04. - 20:30
Szerinted? Felni 430 gr.
köszi...