Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy

Mi csak tekerni voltunk a mátrában: Manka, Fityisz, Alex és jómagam.
Számokban a túra: 28km, 950m.
Talán nem tûnik soknak távban, viszont sokat másztunk, és elég sok helyen volt friss, vastag avar takaró, ami kicsit csúszóssá tette a tekerést.
Idõnk jó volt, és sem lámpa nem kellett, sem esés, vagy defekt nem lassított minket... szinte nem is Para-túra volt ;-)

Képek (nem sok) itt: http://www.paraferee...photos/album/13

Tátra-túrások: látom rátok is jó idõ volt...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
sztem mindenki csináljon a képeibõl egy válogatást, és úgy fájlposta.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Oké. Na, majd este akkor mindenki megkapja.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Értem. Ha lesz idõm megcsinálom (500 mb!). A kis izék tényleg idegesítõek, mert
- kicsik
- mert nem tudod normál sebességgel nézegetni
- nem tudod kiélvezni a digi kép adta elõnyöket

Horiék címe ott van a továbbított levél címjegyzékében, amit te is megkaptál ma!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
www.fileposta.hu

Megfogod az összes képet, csinálsz egy jó nagy ZIP-et (6-700 MB...stb), a "címzettekhez" beírod a sok emailcímet, majd feltöltöd. Türelmes dolog, de megéri, s tényleg átmegy. (azaz minden címzett kap egy linket, ahonnan leránthatja)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Nati, örülök, ha tetszik :-)
Korábban a képtárra pakoltam, de az már jó pár hete nem mûxik, majd be kéne izzítani egy sajátot, de arra most sajnos nincs idõm. Így a többit még nem tudtam hova felrakni. Lehet azt csinálom majd, hogy zip-ben rakom õket vhova.
Dante, a fileposta mi fán terem?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hihi, jók a fotók, majd én is felnyomom az egészet, de filepostázva, ezeket a kisméretû izéket nem szeretem. Nati, kérlek Horiék emailcímét küldd el priviben, az övéké nincs meg, ha jól emlékszem! Azt sem bánnám, ha ezt a fileposta dolgot mindenki végignyomatná. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Köszi Burce!

Te, ez a fotó hihetetlenül jó! A többit hogyan tudom elérni???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Jó reggelt! :-)
http://burce.uw.hu/temp/IMG_2410.JPG

Nati, betelt a ládád!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nanáhogy Börzsöny. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok! Túléltük a Tátrát, most itthon ismét frissen, fiatalosan.

Képek itt: http://outdoors.webs...561320087OwvsQL De nem tudom, meg tudjátok-e nézni õket. Jelezzétek légyszi ha nem.

Látom, közben ti a csodaszép õszi színeket csodáltátok idehaza, nagyon klasszak és hangulatosak a fotók! Zsizsi, gratula a recu kipróbálásához, nem lehetett egyszerû vele az elsõ út. Node minden kezdet nehéz ugye... :)

Mi is benne lennénk egy ilyen börzsönyi túrában.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Richie, legyél kérlek MSNen, hazaértem, de hamarosan állok is tovább, találkozót meg le tudnánk most beszélni!

priviben ment a számom...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Né má csípõsnyelvû bitangok! Eccevót Budán kutyavásár!
Komolyra. Nem, az "erõgépet/ördögszekeret" csak aszfalton vetem be, ott meg nem is rossz! (Síkon meglepõen komoly tempót lehet vele hasítani, és hol vagyok én még a gyakorlott "ördögszekerestõl"! :D
Idõpont: figyelem a fórumot! ;)
VV, adapterrel bótolhatunk?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

az ördögszekérrel :D ?

Richie, legyél kérlek MSNen, hazaértem, de hamarosan állok is tovább, találkozót meg le tudnánk most beszélni!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A jövõ vasárnap közel se tuti, erõsen idõjárásfüggõ (ne legyen a jövõ héten komoly csapadék). Ezért írtam, hogy az "elkövetkezõ egy-két hét."

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Elvileg mehet, gyakorlatilag a hétvégémet faternak ígértem. De amennyiben a betervezett melóval szombaton végzünk - ha csak rajtam múlik, így lesz - akkor én is csatlakozom hozzátok!

az ördögszekérrel :D ?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
gyóó, errõgéppre pattansz, peceró?!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Elvileg mehet, gyakorlatilag a hétvégémet faternak ígértem. De amennyiben a betervezett melóval szombaton végzünk - ha csak rajtam múlik, így lesz - akkor én is csatlakozom hozzátok!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Szerinted?:D Felni 430 gr.

köszi...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szerinted?:D Felni 430 gr.