Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
1, No, de azért pro országúti gumik között télleg van álltalános felhasználású, illetve hideg idõre és esõre ajánlott gumi. Tehát aki legalább félmillás országútival jön, az felteheti a kérdést.

2, Lehet földcsuszamlás, a Medusákkal pedig az út hûlt helyét elfoglaló trutymón is át lehet tekerni ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ez már MC Piténél tradíció! :D ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Tökig aszfalt túrán mit problémázol a gumival?:lol1:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Én is csatlakoznék hozzátok Urak! Ellenben én is a vasárnapra voksolok - szombaton õsöknél sztahanovistát játszunk.
Zed, az útvonalra tuti az SS! /Szentender, Dömörkapu, Királykúti-nyereg, Pilismarót, Visegrád, Papp-rét, Szentendre/ Ellenben ez az útvonal megfordítható, így a nagyobb emelkedõt az elején kapod, és a vége lightosabb.
Vagy adjak kölcsön egy rekut? ? :D

Na vasárnap tekerés lesz? Úgy néz ki csatlakoznék... remélem a Medusákra nem lesz szükség :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Ennyi emberre nem kellene mar engedelyt kerni a P.isi parkerdotol? :D:D
Azt tudom hogy szeptember kornyeken van szarvasboges, de ilyentajt nemtom mire mennek a vadaszok talan drotszamarra? :)
Gumicsizma ajanlott!

Nem annyira, mivel a fenti lista a Szlovák parii túrára vonatkozik, így a Pisi parkerdõnek nincs sok köze hozzá... ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Slovenski Raj Téli-túra
2007. 11. 23-25
Podlesok
---
Kedvcsináló:
Tavalyi téli-túra képei itt: http://www.paraferee.hu/photos/album/7
Leírása pedig itt: http://www.paraferee...ikes/showhike/6
---

Ha jól látom ez pénteki indulás. Szabikivétellel mûködik a dolog, vagy csak meló utáni lerohanással?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Azt tudom hogy szeptember kornyeken van szarvasboges, de ilyentajt nemtom mire mennek a vadaszok talan drotszamarra? :)
Gumicsizma ajanlott!

így csoportosan , nappal jó eséllyel vaddisznóra (szegény röfik) pályáznak a puskás emberek (a Vadász az más, az nem sok lehetett közöttük)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Gumicsizma ajanlott!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Slovenski Raj Téli-túra
2007. 11. 23-25
Podlesok
---
Kedvcsináló:
---
(!)
Mano
Skiri
Bea
Ági
Tyito
Lens
Zed
Anna
Kisisti
Gabesz
Györgyi

(?)
MészÁgi
Isti
Era
Paul
Era huga
Alex

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Akkor legyen vasárnap, de mivel vasárnap délutántól borús, néhol esõs idõt jeleznek, javaslom induljunk el korábban, hátha megússzuk az esõt. Mondjuk indulás 10.00-kor a Szentendrei HÉV végállomástól.
http://metnet.hu/?q=f2

ez csak a szokásos riogatás,hogy ha gáz lesz akkor legyen mire fogni...napos idõ lesz.hozzatok úszócuccot!megmártózunk a dunában :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Akkor legyen vasárnap, de mivel vasárnap délutántól borús, néhol esõs idõt jeleznek, javaslom induljunk el korábban, hátha megússzuk az esõt. Mondjuk indulás 10.00-kor a Szentendrei HÉV végállomástól.
http://metnet.hu/?q=f2

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Itt is megemlítem, hogy
szeretettel várjuk a tisztelt bringás kollégákat Paulhoz egy tésztás traccspartira a jövõ héten.
Részletek: szabadonfutó/bringás lányokban :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Jövök Pilisbe. Mindegy melyik nap

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts

Slovenski Raj Téli-túra
2007. 11. 23-25
Podlesok
---
Kedvcsináló:
---
(!)
Mano
Skiri
Bea
Ági
Tyito
Lens
Zed
Beax
Györgyi

(?)
MészÁgi
Isti
Era
Era huga
Paul
Alex

Nehezen találtam rá, hol tudok jelentkezni, talán a hegymászás topikban, vagy a bringás lányokban? Na, de megvan!

Szóval jelezni szeretném, hogy a húgom is jönne.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Jaaaa, ha ilyen jó kondiban vagy, akkor hajrá! :D

Eredeti szerzõ: ZED
De mint tudjuk, az erõs terepbiciklis sántít, a gyenge terepbiciklis MEGHAAAAAAL!!!!

Kit is temettünk legutóbb?! ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Én is csatlakoznék hozzátok Urak! Ellenben én is a vasárnapra voksolok - szombaton õsöknél sztahanovistát játszunk.
Zed, az útvonalra tuti az SS! /Szentender, Dömörkapu, Királykúti-nyereg, Pilismarót, Visegrád, Papp-rét, Szentendre/ Ellenben ez az útvonal megfordítható, így a nagyobb emelkedõt az elején kapod, és a vége lightosabb.

Nem, jó ez így. A Királykúti felé elég lájtos, a könnyebbik sebességben nem gond. Papp-rét Visegrádtól ellenben elég meredek, de kiállva fölmegy. Illetve remélem. 3 hete nem ültem bringán...
De mint tudjuk, az erõs terepbiciklis sántít, a gyenge terepbiciklis MEGHAAAAAAL!!!! :rofl:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nekem is talán jobb a vasárnap, szeretném kialudni magam szombaton. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én is mennék. De nekem is darabokban az NRS, szóval nem raknám össze, ha nem muszáj. Akkor melyik nap is?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Én is mennék. Mi volt ez az útvonal? Egyelõre csak a városi SS van otthon, így korlázotottak a képességeim. Bár a kerék megfordításával van rajta még egy szpíd.