Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lehet, hogy az emberek 35 felett elkényelmesednek?
Lehet, hogy az emberek, ha elkényelmesednek fekve bicikliznek?
Lehet, hogy éjjel, verseny közben is lepihennek néha egy kicsit?
Hm.

Isten éltessen Zsizsi koma!
:clap:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Most nézem, ezt egy ilyen gratulálós este!
:birth: Zsizsi! Isten éltessen sokáig!:impra:
Feltöltött kép
(hogy milyen vén f.sz vagy Te is!:) )

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ha "csak" ennyi történt akkor mi is gratulálunk és sok boldogságot kívánunk Nekik!:clap:
Remélem ilyennel mennek nászútra!:)

Feltöltött kép

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Feltöltött kép

á csak ennyi ;)
/esküvõ/

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Sok boldogságot az ifjú párnak!

:D

Pite + Gabi

:)

Mi történt?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sok boldogságot az ifjú párnak!

:D

Pite + Gabi

:)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Futottam 1 órát, de nem igazán tudtam a bokáig érõ sárban a 130-as pulzust tartani.

Engedheted 140-ig is, mivel több izmot mozgatsz. Futópulzus általában magasabb, mint a kerékpáros.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

És kezdõdik a "Görgõország". :( Futottam 1 órát, de nem igaán tudtam a bokáig érõ sárban a 130-as pulzust tartani. Azt meg tudja valaki mondani, hogy miért mindig szerdára optimalizálódik a jóidõ, s hétvégére romlik el? :)

Charont kérdezd, tudtommal Õ intézi :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
És kezdõdik a "Görgõország". :( Futottam 1 órát, de nem igaán tudtam a bokáig érõ sárban a 130-as pulzust tartani. Azt meg tudja valaki mondani, hogy miért mindig szerdára optimalizálódik a jóidõ, s hétvégére romlik el? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Én mindjárt megyek futni. Ezt a retekidõt...

Me too.
Csak hogy beszójjak má' ide is, mert már régen tettem :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Vasárnap én is mindenképpen megyek. Richie is már jelezte, hogy jönne. Zsizsi, Te nem csatlakozol? Mennénk egy olyan Dány-Tura-Jóégtudjamerre fajta kört - táv Bp-Bp ~90 km. Én mindjárt megyek futni. Ezt a retekidõt...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Most értem haza.
Szép hét volt ez!
No mia...van? Halott a topic!?
Itt már lassan csak autósok fognak beírkálni, illetve Dante és Richie "magányos" kergetõzéseirõl olvashatunk idõnként.
Holnap pihi, vasárnap ha esik, ha fúj - "fujj!" - én gurulok egyet.
Üdv a bagázsnak! ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Megnéztem a naplóban, 3 körül volt (+- 2 perc). Pedig megesküdtem volna. Lámpával küldöd egyébként? Mert már én is enyhén szólva félhomályban értem haza.

Egyébként - überkiller utak vannak a XVII.ker-ben! (kerültem Maglód felé) Hogy midnen rohadt csatornafedlap vagy 5 centit kiáll, vagy 5 centit beül, s mind a kerékpáros nyomvonalába esik :D, szétlazult a fejcsapágyam, mire hazaértem. A sok köcsög meg dudál, meg ordít, hogy mit szlalomozom.

Jah, TERV nálam is van...most olvastam Ziskó Balázs edzéstippjeit az X2S honlapon, szóval heti 15 óra körül stagnálás van, ezek szerint én még a TERVvel is visszafejlõdöm. :D :P

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Kis cégeknél erre aztán várhatsz!

Te Richie! Nem láthattalak az isaszegi dombon ma fölfelé senyvedni (olyan délután 3 körül)? Téptem lefelé vagy 60-al, s láttam egy teféle bringást montival, de a bekönnyezett szemeimmel nem sokat láttam! :D

nyomtam ma egy gödöllõ-isaszeg-pécel-kereszttúr-újhegy kört.
de nem voltam olyan torpedóval(mint a tiéd :) ),hogy olyan korán ott lehettem volna.ha az emlékezeted kissé (az idõt illetõen) csal akkor én voltam... :)
tudod...megkezdõdött a TERV :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kis cégeknél erre aztán várhatsz!

Te Richie! Nem láthattalak az isaszegi dombon ma fölfelé senyvedni (olyan délután 3 körül)? Téptem lefelé vagy 60-al, s láttam egy teféle bringást montival, de a bekönnyezett szemeimmel nem sokat láttam! :D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

És van zuhany/öltözõ. :(

europában vagyunk vagy nem?!
bár néhol még átlóg a "balkán"...:S
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

lehet, ha a munkahelyed elég messze van

És van zuhany/öltözõ. :(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
savanyugabi: melyik képre gondolsz az oldalamon? :D
van sloviparis kép album, sõt ha jól emléxem vmelyik best50's albumban is van...

köszi a gratulációt 8-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
@paraferi: Az oldaladon készült kép nem szlovipari?
grat a ködbeveszvéhez

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
lehet, ha a munkahelyed elég messze van