Én örülnék neki, legfeljebb nem iszom alkoholt, lévén én autóval közlekedem az otthon és az ivóhely között.
Nem reménykedek száraz hideg idõben, mert akkor bringával is letekerem azt az 50-60 km-t hazáig, még éjszaka is. /Basszus, miért nem rendeztem már be a vecsési kecót?/
Na szóval én a társaság kedvéért szívesen vállalom! Idõben elég rugalmas vagyok.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2007. December 12. - 22:58
Posted 2007. December 12. - 20:07
Hmmm...vasárnap vagy hétfõ? Leginkább hétfõ, szigorúan "afterburn" (munka utáni) jelleggel?
Mivel a hétköznapokon egész nap vezetek, nálam vasárnap és hétköznap kizárt, hogy igyak. Jövõhét?
Nem muszáj este kezdeni és akkor haza tudsz menni hétvégén is. Vagy pedig iszunk reggelig és akkor reggel haza tudsz menni.:cheers:
Posted 2007. December 12. - 19:34
Ez nagyon remek ötlet, de Natival már most péntekre kitaláltunk egy irgalmatlan hülyeséget , s ha a Munka Istene is úgy akarja, akkor a mínusz 17-es hálózsákommal vágok neki az éjszakának. Szombat meg a távolabblakóknak nem olyan jó 5let, nagyon kettévágja a hétvégét, s én pl szombat este nem is nagyon tudodk hazamenni "falura". Hmmm...vasárnap vagy hétfõ? Leginkább hétfõ, szigorúan "afterburn" (munka utáni) jelleggel?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. December 12. - 17:42
Na, lusta népség!
Úgy másfél hónapja volt szó egy világmegváltó sörözésrõl. Igaz azt Gántra terveztük, de ilyen lucskos idõben nem hiszem, hogy lenne értelme lemenni. Mi lenne, ha hétvégén valamelyik este (péntek vagy szombat) legurítanánk egy-két malátaszörpöt, persze szigorúan csak az íze kedvéért? Ha tudtok jó helyet, ahol jófajta csapolt sört mérnek akkor ne titkoljátok. Én már nem vagyok ismerõs a becsületsüllyesztõk világában.
Persze figyelemmel kell lenni Zsizsi hajlott korára, valamint, hogy már tekerni is csak fekve képes, ezért csakis olyan hely jöhet számításba, ahol fekve tud sörözni.
Úgy másfél hónapja volt szó egy világmegváltó sörözésrõl. Igaz azt Gántra terveztük, de ilyen lucskos idõben nem hiszem, hogy lenne értelme lemenni. Mi lenne, ha hétvégén valamelyik este (péntek vagy szombat) legurítanánk egy-két malátaszörpöt, persze szigorúan csak az íze kedvéért? Ha tudtok jó helyet, ahol jófajta csapolt sört mérnek akkor ne titkoljátok. Én már nem vagyok ismerõs a becsületsüllyesztõk világában.
Persze figyelemmel kell lenni Zsizsi hajlott korára, valamint, hogy már tekerni is csak fekve képes, ezért csakis olyan hely jöhet számításba, ahol fekve tud sörözni.
Posted 2007. December 12. - 10:23
Posted 2007. December 11. - 21:53
Zsizsi, te ma már ne igyál többet.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. December 11. - 21:48
Posted 2007. December 11. - 21:35
Posted 2007. December 09. - 21:11
vendég_Charon_*
Posted 2007. December 09. - 21:02
Posted 2007. December 09. - 21:01
vendég_Charon_*
Posted 2007. December 09. - 20:53
Posted 2007. December 09. - 20:40
vendég_Charon_*
Posted 2007. December 09. - 20:29
Posted 2007. December 09. - 20:12
Meaculpa, meaculpa!
Tegnap mikor hívtál, éppen hulla fáradt voltam, ezért nem modtam sem igent, sem nemet. Aztán hazaérve lefeküdtem kicsit szunyálni. Éjjel 2-kor ébredtem fel. Ma meg kimentem tekerni, de csak déltõl, mert apám is kért egy kis segítséget.
Amúgy nem vesztettél velem sokat, mert a heti fáradságnak köszönhetõen, nem voltam nagy formában.
A köszöntést külön köszönöm!
Tegnap mikor hívtál, éppen hulla fáradt voltam, ezért nem modtam sem igent, sem nemet. Aztán hazaérve lefeküdtem kicsit szunyálni. Éjjel 2-kor ébredtem fel. Ma meg kimentem tekerni, de csak déltõl, mert apám is kért egy kis segítséget.
Amúgy nem vesztettél velem sokat, mert a heti fáradságnak köszönhetõen, nem voltam nagy formában.
A köszöntést külön köszönöm!
Posted 2007. December 09. - 17:05
Zsizsi, boldog szülinapot! De amiért ellógtad a mai didergést a ködszitálásban, örihari, remélem tudod!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2007. December 09. - 14:41
Alig teszem ki a lábam az országból, és tessék!
Pite, Gabi, Nektek nagyon sok boldogságot kaívánok!!!
Mindenkinek köszönöm! Igen, egy évvel vénebb lettem, de nem úgy van az kérem! Még elõttem az élet. És amíg jóbarátok vannak, ugye...
Pite, Gabi, Nektek nagyon sok boldogságot kaívánok!!!
Mindenkinek köszönöm! Igen, egy évvel vénebb lettem, de nem úgy van az kérem! Még elõttem az élet. És amíg jóbarátok vannak, ugye...
Posted 2007. December 09. - 11:55
Éljen az ifjú pár!
Zsizsinek pedig füle érjen a reku orráig! :impra:
Zsizsinek pedig füle érjen a reku orráig! :impra:
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. December 09. - 11:24
Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Gratulálok az ifjú párnak, zsizsi barátom, neked pedig egy nagy kalappal.
Posted 2007. December 09. - 08:35
á csak ennyi
/esküvõ/
hip-hip...hip-hip...hip-hip...
gratulálok!sok-sok boldogságot és sok kicsi ironman-t nektek!
Zsizsi:ne add fel ez még nem a vég."lesz ez még így se"
isten éltessen!
tényleg volt külön powerbaros süti Dante-nak,iso-sörrel?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"