Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Szemtelen a pasid, az van! :D
Nem, nem veszek, de kölcsön kérek egyet, aztán ráhajtok vele a tyúkszemére! ;)

Nem bánom, a legközelebbi dumaest elött értünk jöhetsz egy Hummer-rel és utána haza is vihetsz.:P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szemtelen a pasid, az van! :D
Nem, nem veszek, de kölcsön kérek egyet, aztán ráhajtok vele a tyúkszemére! ;)

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Tényleg jó volt, mi is jól éreztük magunkat, nem hiába, a jó társaság!:) Mehetünk máskor is, de ha tovább akartok maradni, akkor péntekre kéne szervezni.
Zsizsi! Zoli kérdezi, hogy az otthoni szemrevételezés után ma megrendelted-e a Hammer-t? Én nem tudom mirõl van szó, de azt mondta, hogy Te tudni fogod.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Igen, igen, nagyon jó volt!
6-8 fõig egy ilyen tipi tök jó hely a beszélgetésre.
Ilyet máskor is!!! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tök jól éreztem tegnap veletek, bár kissé megviselt voltam - gondolom észrevettétek - és sajnos ebbe a fejbekólintás is belejátszott (ami még ma is jelentõsen érzõdik). Csak utólag jöttem sajna rá, hogy nyugodtan maradhattunk volna még egy órácskára, hiszen a 10,000 Ft-os fogyasztásból ez bõven kijött volna. Legközelebb okosabban foglalok.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

A b+ -et -ha jól emlékszem- a kazároktól vettük át, indulatszónak. :D

Nem azt jelenti, hogy kardot ránts? :)
"Nice boys don't play rock and roll"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Bahh!
Akkor ebbe a hétbe egy kis hibaszázalék csúszott.
Majd bíztatunk. ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jah, az önbecsülésem megint megbicsaklott! :lol1:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Köszönöm a népünk nyelvének, s történelmének kezdetérõl szóló historiás éneket Tanárbácsi! :D
(Egyébként tök jó! Nem ismertem.)

Szegény Dante, megint lesérültél? :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Az én kezembõl legalább ettek. ;)

Nem fájt? :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Azért tegyünk hozzá egy aprócska tényt. Az én kezembõl legalább ettek. ;) Míg egyesektõl madárpszichológushoz fognak járni még hetekig! :D

Hm...lehet, hogy tõlem megrémültek, de az mégis csak más ha õk, szegény félénk madarak téged rémítenek meg.:D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Zsizsike!
http://zeneszoveg.hu...cs.php?lc=17584

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért tegyünk hozzá egy aprócska tényt. Az én kezembõl legalább ettek. ;) Míg egyesektõl madárpszichológushoz fognak járni még hetekig! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Dante, szóval a Fehér Hattyúban voltatok? Egészségetekre!

Hozé tanárúr, köszönöm! Már nincs is lelkiismeret furdalásom! :D

VV, mi tagadás, az égiek nem fukarkodtak, így bizony a gatyám átázott. Ez van.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Hát, köszönöm, könnyed erdei sétának szántam, ezt tényleg nem akartam bevállalni, nagyon cudar lett volna erre még rásérülni. Mi meg egy jót forraltboroztunk/kávéztunk, meg megetettük legalább a hattyúkat. :)

Igen megetettük a hattyúkat az én szendvicseimbõl :)
Dantekoma egy kicsit fél a hattyúktól, nem értem miért bár valóban a lepkéknél egy kissé nagyobbak :chin:
Hehe, aranyos volt ahogy a 24 órás duo gyõztes nem meri a kezébõl etetni ezeket a "fenevadakat" :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante! A felmentésedet elfogadom, az utolsó kb. 7-8 km-en bizony kellemetlenül lehtett csúszkálni. Ki is csúszott néhány õsmagyar szó a számon!

Hát, köszönöm, könnyed erdei sétának szántam, ezt tényleg nem akartam bevállalni, nagyon cudar lett volna erre még rásérülni. Mi meg egy jót forraltboroztunk/kávéztunk, meg megetettük legalább a hattyúkat. :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Tamás, parancsolj!
http://forum.bikemag...postcount=32406

Köszi, bár Hozé aláírásában az link :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Tamás, parancsolj!
http://forum.bikemag...postcount=32406

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Jobbulást báttya! ;) Mindegy mit, csak hasson.

Amúgy meg, már-már szégyenlem magam, hogy ma is csavarogtam a Börzsönyben, ámbátor "csak" bakancsosan. A nagy nekibuzdulásból, - összesen 9 fõ jelentkezett - hogy menjük TT-re, gyakorlatilag egyedül maradtam. Na sebaj, ettõl függetlenül ebben a "csodás" idõben - esett ónosesõ, dara, jég, esõ és hó is - mégis végignyomtam a középtávot.

Dante! A felmentésedet elfogadom, az utolsó kb. 7-8 km-en bizony kellemetlenül lehtett csúszkálni. Ki is csúszott néhány õsmagyar szó a számon! :D

Na pá!

Te aztán nem unatkozol! :)

Hozé! Jóslatok 2008-ra...hogyhogy nem láttam még? :rofl:
White Horse

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
És legalább szétáztál? Jó, hogy tegnap nem ilyen idõ volt, mert akkor lett volna szájtépés.:)