Szemtelen a pasid, az van!
Nem, nem veszek, de kölcsön kérek egyet, aztán ráhajtok vele a tyúkszemére!
Nem bánom, a legközelebbi dumaest elött értünk jöhetsz egy Hummer-rel és utána haza is vihetsz.
Szemtelen a pasid, az van!
Nem, nem veszek, de kölcsön kérek egyet, aztán ráhajtok vele a tyúkszemére!
Nem azt jelenti, hogy kardot ránts?A b+ -et -ha jól emlékszem- a kazároktól vettük át, indulatszónak.
Az én kezembõl legalább ettek.
Hm...lehet, hogy tõlem megrémültek, de az mégis csak más ha õk, szegény félénk madarak téged rémítenek meg.Azért tegyünk hozzá egy aprócska tényt. Az én kezembõl legalább ettek. Míg egyesektõl madárpszichológushoz fognak járni még hetekig!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Hát, köszönöm, könnyed erdei sétának szántam, ezt tényleg nem akartam bevállalni, nagyon cudar lett volna erre még rásérülni. Mi meg egy jót forraltboroztunk/kávéztunk, meg megetettük legalább a hattyúkat.
Dante! A felmentésedet elfogadom, az utolsó kb. 7-8 km-en bizony kellemetlenül lehtett csúszkálni. Ki is csúszott néhány õsmagyar szó a számon!
Jobbulást báttya! Mindegy mit, csak hasson.
Amúgy meg, már-már szégyenlem magam, hogy ma is csavarogtam a Börzsönyben, ámbátor "csak" bakancsosan. A nagy nekibuzdulásból, - összesen 9 fõ jelentkezett - hogy menjük TT-re, gyakorlatilag egyedül maradtam. Na sebaj, ettõl függetlenül ebben a "csodás" idõben - esett ónosesõ, dara, jég, esõ és hó is - mégis végignyomtam a középtávot.
Dante! A felmentésedet elfogadom, az utolsó kb. 7-8 km-en bizony kellemetlenül lehtett csúszkálni. Ki is csúszott néhány õsmagyar szó a számon!
Na pá!