Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nyakas-kõ melletti sziklás falról lefelé.
Vváááúúúú....!!!!!
Felfelé meg: Hhhhmmmm...!

De még nem sokkal Bia után volt egy igen útálatos emelkedõ a piroson, ami kb. 7-800 m hosszú, és a vége felé egyre emelkedik. A teteje ha picit is nedves, tekerhetetlen - mert gyalog is csúszott rendesen - megkockáztatom, szárazon sem lehet egyszerû a feljutás rajt.
Szerencse, van hol manõverezni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én voltam a biai Xterrán, tudom, hogy elég zorkó tud lenni...van egy Tajgetosz nevû lejtõ, hát, azt még VV is szeetné...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én tegnap gyalogos TT-n voltam, de...!
A Biai "dombok" között valami fantasztikus helyek vannak, és ugyan a tegnapi 25 km-en csak 700m volt a szint, ennek ellenére vannak emelkedõk-lejtõk, amik tolósak! (Még Danténak is! :D
Érdemes ide szervezni majd néhány túrát! Csudijó hely ez kérem.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

pedig jó volt a terep is---csak tudni kell merre érdemes menni :)

Zoli figyelj nem értesz hozzá :)..az erdészetnél olyan hogy tarvágás nincs. ez frissítés.

Miért nem mondtad merre menjük?:)

Értem, frissítés.:)
A bankszámlámat is felfrissíthetnék annak a sok-sok ezer köbméter keményfának az árával, esküszöm a felét visszaforgatnám a frissített területek telepítésére!:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

A tegnapi esõre való tekintettel úgy döntöttünk Krisztával és Oldbike-al, hogy ma megyünk egy szokásos Pilis aszfaltos kört, Szentendre - Dömörkapu - Király-kúti nyereg - Pilismarót - Visegrád - Papp rét - Szentendre útvonalon. Nagyon jó idõ volt, olyan igazi kora tavaszi, megérte elmenni, nagyon jól esett a tekerés.
Ébredezik a bringás társadalom, mert elég sok bringást láttunk, montist és outit vegyesen, végre nem "csak mi" voltunk a hegyekben.
Viszont csak az aszfaltról, ahol mentünk, láttam vagy 6-8 jó nagy területet, amit csúnyán tarra vágtak, nagy kopasz foltok éktelenkednek a hegyoldalakon és akkor még nem is láttuk az útról nem látszó területeket, de el tudom képzelni.
Ez mind nem is lenne baj, hiszen ebbõl él az "erdõgazdaság", de akárhogy kutatok az emlékezetemben, amióta a Pilist járom, nem akadtam még frissen telepített 1-2-3 éve vágott területre! Lehet hogy van és csak én nem jártam arra, de hogy sokkal kevesebb, mint levágott rész, arra fogadni mernék. Ha így folytatódik, akkor a Pilisnek esélye sem lesz arra, hogy bekerüljön az "Unokáink is látni fogják" címû mûsorba. Remélem tévedek!

Mai képek

pedig jó volt a terep is---csak tudni kell merre érdemes menni :)

Zoli figyelj nem értesz hozzá :)..az erdészetnél olyan hogy tarvágás nincs. ez frissítés.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A tegnapi esõre való tekintettel úgy döntöttünk Krisztával és Oldbike-al, hogy ma megyünk egy szokásos Pilis aszfaltos kört, Szentendre - Dömörkapu - Király-kúti nyereg - Pilismarót - Visegrád - Papp rét - Szentendre útvonalon. Nagyon jó idõ volt, olyan igazi kora tavaszi, megérte elmenni, nagyon jól esett a tekerés.
Ébredezik a bringás társadalom, mert elég sok bringást láttunk, montist és outit vegyesen, végre nem "csak mi" voltunk a hegyekben.
Viszont csak az aszfaltról, ahol mentünk, láttam vagy 6-8 jó nagy területet, amit csúnyán tarra vágtak, nagy kopasz foltok éktelenkednek a hegyoldalakon és akkor még nem is láttuk az útról nem látszó területeket, de el tudom képzelni.
Ez mind nem is lenne baj, hiszen ebbõl él az "erdõgazdaság", de akárhogy kutatok az emlékezetemben, amióta a Pilist járom, nem akadtam még frissen telepített 1-2-3 éve vágott területre! Lehet hogy van és csak én nem jártam arra, de hogy sokkal kevesebb, mint levágott rész, arra fogadni mernék. Ha így folytatódik, akkor a Pilisnek esélye sem lesz arra, hogy bekerüljön az "Unokáink is látni fogják" címû mûsorba. Remélem tévedek!

Mai képek

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
én összvissz 120km egysebivel

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Szutyok egy idõ volt ma...felálltam a melóból, s mentem egy rövid 2 órás mászókás résztávozós menetet szolid 1200 szinttel. A "ratyibringával" ofkorz, nem volt szívem a másik kettõt összemocskolni. Ja - NRS ready to roll! (frissebb, lágyabb, jobb, s friss citromillattal!)

(off: ma kirúgtam ám a hámból, hiába, megy a szekér, tehát elveimmel ellentétesen, PÉNZT költöttem a ratyibike-ra, vettem rá egy Polar kormányadaptert - ezáltal a bringa értéke 40 %-al megnõtt, az optikai kúl-faktor pedig 17%-al)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jaja, persze, vigyáztam ahõmérsékleti különbségbõl adódó térfogatváltozásra
és itt nem az én hõmérsékletemrõl van szó ;-)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Putnokon min.31l volt a tartályban ? :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
huuhuhhuu, esõ bejött! most értem haza muttitól, csomagtartóra applikált 30l törköly pálesszal! :-)
szarrááztam, Eger-putnok-eger etapon.
jaaaa, pálesz eladó, VPOP robotkutyák, illetve belügyi dolgozóknak kedvezmény! ehhe

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Sziasztok!
Ismeri valaki a Törökbálinti erdõt? Vagy ott a hegyeket?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Bulldog nõnapot az érintetteknek! :impreziar
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Eredeti szerzõ: Richie
milyen TT ez?lehet tekerni is?

Biatorbágy-Biatorbágy - 25 km, lightos!
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1473

Jó szórakozást!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Holnapra országos esõt mondanak, nincs kedvem szétázni és agyagbirkózni.:mad:
Talán vasárnap megyünk a Krisztával egy aszfaltos 110-est a Csepel-szigeten.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Uf!

Szombaton (hétvégén) valaki, valamit, valahol?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Az igazi problémamegoldó készülék :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Sõt, macskaházként is használtuk már.

És miután beköltözött a cica, elforgattátok rajta az idõzítõ gombot. Ezután a macsek soha nem pisilt a szõnyegre, nem hullajtotta el egyetlen szõrszálát sem, sõt mégcsak nem is nyávogott :D
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Valéria, köszi!!!

Tigger. Jaja, nem tévedtél. Sõt, macskaházként is használtuk már. Az emberiség legszuperebb találmánya...na persze csak a törölközõ után. ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Hát azért más fíling tévén nézni mint mikróban. :(

nálatok ez összejött ?

cca 25 éve mikor elõször láttam mikrósütõt én is azt hittem rá hogy tv. és most kiderül hogy tényleg az .....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való