Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Indulok.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Zoli, muhahahaha :D ehhhh, papíííírkuttttyák ;)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Menjetek a Margit-szigetre tekerni, régebbi nevén az úgyis a Nyulak szigete!:D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Rendben, aki nem papírkutya, az fél 8 körülre érjen a fenyõgyöngyéhez, megpróbálok nem elkésni. Útvonal: HHH, Hárs-hegy, János-hegy, Normafa; aztán lehet, hogy ugyanez visszafele is végig vagy valameddig, vagy le Budaörsre a piroson, de ez kedv, terep és erõ függõ. Lassú leszek, mert hideg lesz.

Ha mégsem mennék, akkor azt reggel 6ig jelzem a fórumon. Ha odaúton közbeszól a technika ördöge és kések, akkor húsz-négynegyvenkettõ-nullakilenc-nullanyolcon lehet elérni.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Én is nyuszi vagyok, de elmegyek, megnézem a HHH-t, aztán ha saras, ami elég valószínû :), akkor uzsgyi aszfaltozni.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
nyúl vagyok és maradok aszfalton...sztem sok esõ esett!!!
lélekben veletek vagyok.testben meg valahol gödöllõ környékén...
ja és vigyetek vitrin-sarat! :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
a holnap reggeli kontingenshez én is csatlakoznék! f8 fenyõgyé.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Nem esett annyi esõ, hogy rosszabb legyen a helyzet, mint 1,5 hete, akkor sem volt járhatatlan a terep, inkább csak avaros-vizes lötty volt, nem tapadós-levakarhatatlan sár. Az agyagos részeket persze én is nagy ívben elkerülöm.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azért nem hülyültem teljesen meg...:D

(ma reggel futottam egy kicsit terepen - hát skacok, én terepre tutira nem megyek, ez olyan echte Budamarci feeling...:D )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Csütörtök GO! terep.

Nekem is délelõtt jó, minél korábban, mert délre haza kéne érnem.

Én 6órai indulást tervezek itthonról. 7:15 körül Kolosy, vagy 7:30 körül FGy?
Többiek?

norby1992

norby1992

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Természetesen a 63-ast kihagyom. Fõlduton megyek földvárnak. Vecsérõl lehet felugrok, majd az új hídra is

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Csütörtök GO! terep.

Nekem is délelõtt jó, minél korábban, mert délre haza kéne érnem.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na látom, csütötökön mindenki megy. Nekem is egy délelõtti menet játszik - de amennyire most posvány van az erdõben, nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet. Asszem én kivárom a hétvégét a terepezéssel - Ricsi, ha jönnél inkább aszfaltozni, mehetünk. (nekem délre kell hazaérnem kb)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
De ugye a 63-as utat kihagyod!?
Vagy ha végig aszfalton nyomod, akkor nincsen más altrenatívád! Sok sikert hozzá! Új Duna-híd, bringaút kipróbál?

norby1992

norby1992

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Hy mindenkinek. Új vagyok még, de remélem bele jövök. Suli után nem sok idõ van cangázni, így legközelebbi nagyobb túrám Dunavecse lesz.(Nagydorogról) Laza 2 és fél órás tekerés. :) Aztán vissza.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Én is megyek, de délután.
Ausztria, Kenguruk földje!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

A Normafa - János-h. - Hárs-h. - HHH útvonalon kb. nincs sár, tényleg jól tekerhetõ mindenhol. Ma is tekertem 5órát, az is igaz, hogy végig szenvedés volt. Ha nem lesznek iszonyatosan nagy esõzések, akkor csütörtök reggel-délelõtt megint megyek.

csatlakoznék...
pont csütörtökre mondták az esõmentes napot.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
A Normafa - János-h. - Hárs-h. - HHH útvonalon kb. nincs sár, tényleg jól tekerhetõ mindenhol. Ma is tekertem 5órát, az is igaz, hogy végig szenvedés volt. Ha nem lesznek iszonyatosan nagy esõzések, akkor csütörtök reggel-délelõtt megint megyek.

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Lehet terepezni Budapesti dombokon mindenhol. Az elmúlt négy napban minden nap lehett menni szépen.
Hétköznap ráér valaki egy kis terepezésre?
www.spring.hu

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts
Sziasztok

Most hetvegen megy valaki a vác-letkés-vác Teljesitménytúrára megy valaki szombaton?

Vagy tavaly volt valaki? milyen volt?