Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Holnap megy valaki aszfaltozni?

Ha nem szakad az esõ, akkor mi holnap megyünk itt a Csepel-szigeten egy 100-110-es kört.

Én megyek.

Itt az Olasz Alpokban! :D

Zsizsi!
Te meg kabbe!:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
fak, peceró.
ott még hónak kell lenni, nem?!
bezzeg lillára holnap zsír, ha nem esik. :-P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Eredeti szerzõ PTamás

Én megyek.

Itt az Olasz Alpokban! :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

munkaszüneti nap van a strabag sem dolgozik. pedig igyekezhetnének a csák móric hiddal...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Hétfõi 10-es talival (UVH) TT-vel megyünk tesztbicókat fotózni meg tekerészni a Pilisbe. Én szokás szerint valami legalább 60-as terepezésre gondoltam.
Ausztria, Kenguruk földje!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Az semmi. Reggel 5-kor mindenkinek kemény :D
"Nice boys don't play rock and roll"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha 8kor bealszol este, akkor simán. :D Jajj, holnap én is 5kor kelek, kemény lesz....:)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

ezt a korai nemmenõs dolgot én is mindig tapasztalom...
Vhogy mindig du. érek rá bringázni, vagy ált, bármit is mozogni-ugye meló.
Lehet, erre áll rá a bioritmusom :-)
A bükkmarcin agyaltunk ezzel épp' cimbivel, hogy ahol 7köznap du. vidámság a nagytányér, ott de. csak aközép a boldogság...
Max, majd teszek egy outi kört meló elõtt, ha nem lesz ilyen hûvös tavasz már..

jövõ 7tõl nekem is az lesz a menetrend hogy 5 kor kel 6 - 1/2 9 ig bringa, aztán melóba..kiváncsi vagyok hogy fog menni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Áááá, gyenge vagyok, mint a harmat, sovány 27.6-os átlagot mentünk csak.

ja ezt én is tanusíthatom(mármint a "harmatot" :) !én meg hátul kullogtam és próbáltam valamit kihasználni abból a szélárnyékból amit Dante-arc keltett elöttem úgy 100-150m-rre.nem éreztem semmit!lehet,hogy "elfújta a szél"...vagy az valami nyálas film.?!nemtudom,de tény,hogy nagy fight volt a széllel!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
mi meg egy Eged- Dh pálya-egert..~12km :-)
csak jól néztek ki az esõfelhõk a vidék felett

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

De az ilyen "fingassuk szét magunkat a szánkópályán és a HHH terminátoron " típusú baromságokra nem vagyok vevõ, nekem még vasárnap is kell ugyebár menni.

Ilyen senkinek sem fordult meg a fejében.

Ma tényleg jó karikát mentünk! Sár volt, de semmi komoly. És a rétes is megfelelõ volt Normafán :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ezt a korai nemmenõs dolgot én is mindig tapasztalom...
Vhogy mindig du. érek rá bringázni, vagy ált, bármit is mozogni-ugye meló.
Lehet, erre áll rá a bioritmusom :-)
A bükkmarcin agyaltunk ezzel épp' cimbivel, hogy ahol 7köznap du. vidámság a nagytányér, ott de. csak aközép a boldogság...
Max, majd teszek egy outi kört meló elõtt, ha nem lesz ilyen hûvös tavasz már..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Áááá, gyenge vagyok, mint a harmat, sovány 27.6-os átlagot mentünk csak. Na jó, 90% pofaszél volt. :D Én még nem tudom, hogy alakul a hétvége, de egy terepkör befigyelhetne nekem is.

De az ilyen "fingassuk szét magunkat a szánkópályán és a HHH terminátoron " típusú baromságokra nem vagyok vevõ, nekem még vasárnap is kell ugyebár menni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Papírkutyák is jöhetnének. :D

ofkorsz master...
köszönjük,hogy jöhetün!biztos?!nem szeretnénk senkit sem feltartani!igaz Dante?
van aki már most ügyes,de sosem lesz erõs...és van aki már erõs és még ügyes is lehet :D kápisi KICCSSSÁVÓÓÓ! :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Nyamvadt aki nem jött. :D Ideális volt a terep, épphogy csak koszos lett a bringa. Jó lehet ilyenkor oúton "vitorlázni" a szélben...
Részemrül bõ 5óra lett a mai, akik a hegy lábánál laknak, azoknak értelemszerûen kb. 2órával kevesebb.

Ha szombatig nincs jelentõs esõ, mehetnénk valami hasonlót. Papírkutyák is jöhetnének. :D

tbalázs: Igen, tényleg egészségtelen ilyen korán kelni, mert még nem volt nyitva a hûvösvölgyi büfé mikor odaértünk. :D

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Nagyon egészségtelen ilyen korán tekerni, ha 9 elõtt kell indulnom egyszerûen nem visznek a lábaim. Fõleg most a hideg reggeleken. :) Mondjuk Salzban muszáj lesz fölkelni a 220 as rajthoz, de arra még van idõ rákészülni lélekben:) Viszont szombaton valamikor dél körüli találkozóval mehetnénk egy kört terepen. Nem mondanak esõt, így minden adott. Ki csatlakozik? Mondjuk 12:00 Fogas alja, és egybõl be is vethetjük magunkat a Jánoshegy gyönyöreibe, föl a sípályán pl:D
www.spring.hu

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
A szigeti futótársadalomról nincs képem. Nálunk a ház elõtt kezdõdik a puszta, kiserdõ, miegymás, szóval nem kell messzire mennem, ha futni akarok. Gumiszõnyeg helyett erdei talaj, futó plebs helyett kutyások és családosok. Éjjel meg farkasemberek.
Viszont sok-sok éve még mi is jártunk a szigetre meló után útival alapozgatni. Januártól Márciusig nem is volt semmi gond, de azután elkezdett gyûlni a nép, és nem lehetett nagyobb para nélkül végigmenni egy hosszt sem. Technikásabb, mint a Schladmingi DH pálya :D A legjobb a cigánygyerek volt a Csepel Tacskón, aki nyomott elõttünk 5 méterrel egy 90 fokos fordulót...
Ausztria, Kenguruk földje!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Gabi, engem, pesti ficsúrt, is kiver néha a víz, amikor láncba mennek a teszkós fully-kkal a menedzserek, susogósban, teljesen letolt nyereggel. Jah, a margitsziget egy igazi ÁLLAT-kert hétvégén.

Na ezért szoktam esõben, ónban, este futni a szigeten :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hú, az a margit sziget mekkora gyász 7végén...
Oda mennek az emberek "kikapcsolódni" s egymásba ér a farkuk, miközben azt lesik, kinek menõbb a futószettje..
jaj.
látszik, vidéki vok