Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
"csak". 36-tal a mozgáson kívül nem nyertem volna, vaddisznónak meg nem tartom magam. Kíváncsi leszek a merevségkülönbségre - azt mondják disznómerev a 32-is.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

A bro' bicóját csórtam el, mert a próféta villa nélkül leledzett. Épp fél órája hoztam haza egy vaníliás rókát, az megy majd bele a "tank" helyett. A váltás kb 1 kilóval könnyíti meg a vasat és ez valszeg mozogni is fog (gyk: nem csak TE fogod tudni benyomni :) )

Era: szeretnék megtanulni a "jelekbõl olvasni", úgyhogy az egyik edzésre mindenféleképpen elnézek majd. A mostani is esélyes. A beugró tábla csoki?

36 vagy "csak" 140-s?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts

ps.: KeX, miféle csikót lovagoltál Te a hétvégén?
Megdöglött a Kenondél!? :D

A bro' bicóját csórtam el, mert a próféta villa nélkül leledzett. Épp fél órája hoztam haza egy vaníliás rókát, az megy majd bele a "tank" helyett. A váltás kb 1 kilóval könnyíti meg a vasat és ez valszeg mozogni is fog (gyk: nem csak TE fogod tudni benyomni :) )

Era: szeretnék megtanulni a "jelekbõl olvasni", úgyhogy az egyik edzésre mindenféleképpen elnézek majd. A mostani is esélyes. A beugró tábla csoki?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Hülye! :D
Nem járok én orvoshoz, hát még nem plasztikai sebészhez!
Csak úgy "pofázgatok". ;)

Biztos? Majd Pitével megvizsgáltatunk, hogy minden rendben van-e!:D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Olee: Te is ott voltál a vértesben?

Köszi a gratulációkért, Paul rászolgált, én legfeljebb annyira, hogy visszataláltam a célba. :)

KeX: Már most csütörtökön is lesz edzés. Mindenkit szeretettel várnak. Kaptok térképet (örökbe) és térképtartót, meg dugókát kölcsönbe. Jó móka. Most nem messze a Normafától lesz a rajt 16:30-18:00-ig.
Itt van több infó:
http://www.atlas.hu/mtbo/

Én mindig ott vagyok. :D

Egy Giant-es társasággal voltam. (csak nekem nincs most az). Várgesztes felé mentünk volna tovább, de leintettek a helyiek, hogy várjuk már meg a verseny végét, mert nem lenne szerencsés, ha felöklelnénk valakit. (ismernek minket :D)
Aztán összebarátkoztunk a horvátokkal. Elég jó technikával voltak, szóval volt téma.
Egyébként még nem is láttam ilyen versenyt, pedig a Vértes az pont a kisujjamban van, ez elõny lett volna legalább. Minden nap ott edzünk.

Az eredményhez pedig gratula.
Egyébként nem volt rossz, hogy azt a kellemetlen részt hagytad befutónak? Én biztos gesztes felõl jöttem volna.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
dikk
jövõ 7 vasnap egy tortúra mászka?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hülye! :D
Nem járok én orvoshoz, hát még nem plasztikai sebészhez!
Csak úgy "pofázgatok". ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Na, oszt még Te rinyálsz!
A zasszony produkálja magát, oszt még Te fenyítgeted!?
Visekedjé mán, heee...! Hát pátyolgatást, szeretgetést érdemelne ezután,meg lesni a kívánságát, nem a "majd összerakom a gépét, ha jól viselkedik" férfi soviniszta dumát leadni! :D :D

Így ne produkálja magát, nem szeretem az ilyesmi. A pátyolgatás, szeretgetés megvan. Mi van veled, feminista élharcos lett belõled?:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Na, oszt még Te rinyálsz!
A zasszony produkálja magát, oszt még Te fenyítgeted!?
Visekedjé mán, heee...! Hát pátyolgatást, szeretgetést érdemelne ezután,meg lesni a kívánságát, nem a "majd összerakom a gépét, ha jól viselkedik" férfi soviniszta dumát leadni! :D :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
:)
Dehogy is. Egy csipp, amit a fákra szerelt kütyübe kell dugni, és ezzel rögzíted az idõdet. Ezt a célban kiolvassák és pontosan lehet tudni, hogy melyik pontot mikor fogtad, meg lehet beszélni, hogy melyik útvonal választás volt a gyorsabb, vagy hogy melyikõtök az erõsebb.

De szerintem maga a térkép is nagyon hasznos (a Janihegy egy részérõl), az összes csapás rajta van, ami bringával járható.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

H.Zoli!

Most már Te is letehetnél valamit az asztalra!
Mégis csak Te vagy a férfi a háznál!
Vagy mi... :D

Letettem! Év elején én is majdnem eltörtem a csuklómat, persze neki túl kell tenni rajtam!:) Oldbike nem véletlenül fél, azon a túrán 4-en voltunk, Kriszta, VV meg én. Az eredmények ismertek.
Meg letettem a törött vázat az asztalra és állok neki szétbontani. Ha jó lesz a kisasszony, összerakom a pyxis vázát. Most még hezitálok. Megijesztett!

Kaptok dugókát kölcsönbe.

Az mi? Guminõ?:sex:
Kölcsönbe? Pfúj, disznó!:P

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Olee: Te is ott voltál a vértesben?

Köszi a gratulációkért, Paul rászolgált, én legfeljebb annyira, hogy visszataláltam a célba. :)

KeX: Már most csütörtökön is lesz edzés. Mindenkit szeretettel várnak. Kaptok térképet (örökbe) és térképtartót, meg dugókát kölcsönbe. Jó móka. Most nem messze a Normafától lesz a rajt 16:30-18:00-ig.
Itt van több infó:
http://www.atlas.hu/mtbo/

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
H.Zoli!

Most már Te is letehetnél valamit az asztalra!
Mégis csak Te vagy a férfi a háznál!
Vagy mi... :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

hmm... négybõl három! remélem itt megáll az "átok"
sajnálom,jobbulást Kriszta

Félsz mi?:)

Viszont az esésed 10 pontos, és te jöttél le leggyorsabban a lejtõn. :D

Az még semmi, a legnagyobb lassulás is az Õ nevéhez fûzõdik!
Két rekord egy lejtõn, nem semmi! És akkor a levegõben eltöltött idõrõl még nem is beszéltünk.:D

Erának és Paulnak gratula!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Era és Paul gratula! :clap:
Valamit tudtok!

ps.: KeX, miféle csikót lovagoltál Te a hétvégén?
Megdöglött a Kenondél!? :D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Era, grat! Legközelebb mikor lesz tájbringa edzés?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Neki van hát! Tényleg szép darab.

Paulnak Grat!
Ausztria, Kenguruk földje!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Esetleg Neked van bordó NRS-ed? Mert akkor láttunk. Szép az a bicikli. ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Jajj, Kriszta! Mielõbbi gyógyulást kívánok. Nagyon sajnálom az új bringádat.

Emlékszem, nekem is volt egy ilyen hazaszállítós túrám. Azóta vagyok ilyen nyuszi, hogy még lefelé is tolom. De ott van Nati példának, aki csak esik kell, és újból száguldozik, mint egy kiscsikó!
szóval ne nagyon vessen vissza a bátorságodban ez a bukta, csak amennyire az ésszerûség kívánja.

Nagyon szép idõ volt. Klasszak a képek, jó nagy csapat gyûlt össze.

Én a Vértesben tekertem, ez volt az elsõ terepezésem. Tájbringa verseny volt. Kategóriámban 5. lettem Koczka Zsófi után közvetlen, de csak 6-an indultunk. ;) Minden esetre nagy élmény volt.

Ja és megemlítem, hogy Paul magyar bajnok lett a pontbegyûjtõ kategóriában! :) Annak ellenére, hogy az utolsó 3 km-en defekt miatt futott a bringája mellett.

Még összeszedem az erõmet (valahol) aztán én is megyek veletek túrázni.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Õõõõ, mivel Hozéval egyezkedtem már hét közepétõl, ezért neki írtam egy bocsánatkérõ sms-t, hogy nem tudok menni a bajaim miatt, még a találka elõtt. Neked is kellett volna ezek szerint, mint szervezõ - bocsánat mégegyszer - privátban küldöm számom. (Hagyd el megint, lehetõleg :))

Én kérek elnézést, otthonhagytam a telefonom.
Így Zoozoo üzenetét csak délután találtam meg.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."