Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18582 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jó az a róka a fenébe is! A tankot meg add oda a színesfém gyûjtõknek! Szeretni fognak érte! :D

Savanyúbátyó!
Ha nem leszek ügyeletben, - holnap elárulom - akkor lehet róla szó, bár a terep-teljesítményem még nem nevezhetõ ideálisnak - már ha volt olyan egyáltalán - mivel idén még csak aszfaltoztam. Szóval, ha így is vállalod...;)
Ja, jut eszembe. Lámpánk az vóna, úgyhogy nem kell izgulni a sötét miatt! :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

"csak". 36-tal a mozgáson kívül nem nyertem volna, vaddisznónak meg nem tartom magam. Kíváncsi leszek a merevségkülönbségre - azt mondják disznómerev a 32-is.

Igaz, 36-ból Talas lenne jó abba a gépbe
Majd kipróbálod az enyémet:)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
"csak". 36-tal a mozgáson kívül nem nyertem volna, vaddisznónak meg nem tartom magam. Kíváncsi leszek a merevségkülönbségre - azt mondják disznómerev a 32-is.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A bro' bicóját csórtam el, mert a próféta villa nélkül leledzett. Épp fél órája hoztam haza egy vaníliás rókát, az megy majd bele a "tank" helyett. A váltás kb 1 kilóval könnyíti meg a vasat és ez valszeg mozogni is fog (gyk: nem csak TE fogod tudni benyomni :) )

Era: szeretnék megtanulni a "jelekbõl olvasni", úgyhogy az egyik edzésre mindenféleképpen elnézek majd. A mostani is esélyes. A beugró tábla csoki?

36 vagy "csak" 140-s?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

ps.: KeX, miféle csikót lovagoltál Te a hétvégén?
Megdöglött a Kenondél!? :D

A bro' bicóját csórtam el, mert a próféta villa nélkül leledzett. Épp fél órája hoztam haza egy vaníliás rókát, az megy majd bele a "tank" helyett. A váltás kb 1 kilóval könnyíti meg a vasat és ez valszeg mozogni is fog (gyk: nem csak TE fogod tudni benyomni :) )

Era: szeretnék megtanulni a "jelekbõl olvasni", úgyhogy az egyik edzésre mindenféleképpen elnézek majd. A mostani is esélyes. A beugró tábla csoki?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Hülye! :D
Nem járok én orvoshoz, hát még nem plasztikai sebészhez!
Csak úgy "pofázgatok". ;)

Biztos? Majd Pitével megvizsgáltatunk, hogy minden rendben van-e!:D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Olee: Te is ott voltál a vértesben?

Köszi a gratulációkért, Paul rászolgált, én legfeljebb annyira, hogy visszataláltam a célba. :)

KeX: Már most csütörtökön is lesz edzés. Mindenkit szeretettel várnak. Kaptok térképet (örökbe) és térképtartót, meg dugókát kölcsönbe. Jó móka. Most nem messze a Normafától lesz a rajt 16:30-18:00-ig.
Itt van több infó:
http://www.atlas.hu/mtbo/

Én mindig ott vagyok. :D

Egy Giant-es társasággal voltam. (csak nekem nincs most az). Várgesztes felé mentünk volna tovább, de leintettek a helyiek, hogy várjuk már meg a verseny végét, mert nem lenne szerencsés, ha felöklelnénk valakit. (ismernek minket :D)
Aztán összebarátkoztunk a horvátokkal. Elég jó technikával voltak, szóval volt téma.
Egyébként még nem is láttam ilyen versenyt, pedig a Vértes az pont a kisujjamban van, ez elõny lett volna legalább. Minden nap ott edzünk.

Az eredményhez pedig gratula.
Egyébként nem volt rossz, hogy azt a kellemetlen részt hagytad befutónak? Én biztos gesztes felõl jöttem volna.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
dikk
jövõ 7 vasnap egy tortúra mászka?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hülye! :D
Nem járok én orvoshoz, hát még nem plasztikai sebészhez!
Csak úgy "pofázgatok". ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Na, oszt még Te rinyálsz!
A zasszony produkálja magát, oszt még Te fenyítgeted!?
Visekedjé mán, heee...! Hát pátyolgatást, szeretgetést érdemelne ezután,meg lesni a kívánságát, nem a "majd összerakom a gépét, ha jól viselkedik" férfi soviniszta dumát leadni! :D :D

Így ne produkálja magát, nem szeretem az ilyesmi. A pátyolgatás, szeretgetés megvan. Mi van veled, feminista élharcos lett belõled?:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na, oszt még Te rinyálsz!
A zasszony produkálja magát, oszt még Te fenyítgeted!?
Visekedjé mán, heee...! Hát pátyolgatást, szeretgetést érdemelne ezután,meg lesni a kívánságát, nem a "majd összerakom a gépét, ha jól viselkedik" férfi soviniszta dumát leadni! :D :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:)
Dehogy is. Egy csipp, amit a fákra szerelt kütyübe kell dugni, és ezzel rögzíted az idõdet. Ezt a célban kiolvassák és pontosan lehet tudni, hogy melyik pontot mikor fogtad, meg lehet beszélni, hogy melyik útvonal választás volt a gyorsabb, vagy hogy melyikõtök az erõsebb.

De szerintem maga a térkép is nagyon hasznos (a Janihegy egy részérõl), az összes csapás rajta van, ami bringával járható.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

H.Zoli!

Most már Te is letehetnél valamit az asztalra!
Mégis csak Te vagy a férfi a háznál!
Vagy mi... :D

Letettem! Év elején én is majdnem eltörtem a csuklómat, persze neki túl kell tenni rajtam!:) Oldbike nem véletlenül fél, azon a túrán 4-en voltunk, Kriszta, VV meg én. Az eredmények ismertek.
Meg letettem a törött vázat az asztalra és állok neki szétbontani. Ha jó lesz a kisasszony, összerakom a pyxis vázát. Most még hezitálok. Megijesztett!

Kaptok dugókát kölcsönbe.

Az mi? Guminõ?:sex:
Kölcsönbe? Pfúj, disznó!:P

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Olee: Te is ott voltál a vértesben?

Köszi a gratulációkért, Paul rászolgált, én legfeljebb annyira, hogy visszataláltam a célba. :)

KeX: Már most csütörtökön is lesz edzés. Mindenkit szeretettel várnak. Kaptok térképet (örökbe) és térképtartót, meg dugókát kölcsönbe. Jó móka. Most nem messze a Normafától lesz a rajt 16:30-18:00-ig.
Itt van több infó:
http://www.atlas.hu/mtbo/

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
H.Zoli!

Most már Te is letehetnél valamit az asztalra!
Mégis csak Te vagy a férfi a háznál!
Vagy mi... :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

hmm... négybõl három! remélem itt megáll az "átok"
sajnálom,jobbulást Kriszta

Félsz mi?:)

Viszont az esésed 10 pontos, és te jöttél le leggyorsabban a lejtõn. :D

Az még semmi, a legnagyobb lassulás is az Õ nevéhez fûzõdik!
Két rekord egy lejtõn, nem semmi! És akkor a levegõben eltöltött idõrõl még nem is beszéltünk.:D

Erának és Paulnak gratula!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Era és Paul gratula! :clap:
Valamit tudtok!

ps.: KeX, miféle csikót lovagoltál Te a hétvégén?
Megdöglött a Kenondél!? :D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Era, grat! Legközelebb mikor lesz tájbringa edzés?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Neki van hát! Tényleg szép darab.

Paulnak Grat!
Ausztria, Kenguruk földje!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Esetleg Neked van bordó NRS-ed? Mert akkor láttunk. Szép az a bicikli. ;)