megnéztem a Yasecet, elsõ kerék defekt, nekem is befigyelt.
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2008. April 06. - 17:28
megnéztem a Yasecet, elsõ kerék defekt, nekem is befigyelt.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. April 06. - 12:43
Dit egy hétig snowboardozott és az uccsó napon esett rá a kezére!
Posted 2008. April 06. - 12:37
Jövõre visszafelé kéne csinálni.
2006-ban is úgy kezdtük, hogy elég rendes bekezdés volt az elején - úgy Nógrádig.
Igyekezzél Komám gyógyulni, és mehetünk amerrõl csak akarod!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. April 06. - 12:10
Akkor mindenkinek jobbulást! Basszus, aki ezt a fórumot olvassa, eléggé elrettenhet a bringázástól, legalábbis ami az idei évet illeti...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2008. April 06. - 12:07
Posted 2008. April 06. - 11:27
Ebben a szar nyeregben totál szétültem a fenekem, más gondom nem volt, csak annyi, hogy erõvel készültem ki. Hiába, más ez az országúti. Sajna iszonyat megszoktam, hogy a montin - ha feszül a combom, akkor csak hátraváltok egyet. Hát itt nem volt olyan. Itt már az emelkedõ aljában a legnagyobb tányéron voltam, utána pedig már izomból kellett nyomni. Szal ez érdekes experience volt a számomra, ilyesmit ezelõtt csak Papréten pipáltam, mert elõtte életemben nem országútiztam hegyen. Még pár ilyen, és már én is középtányéron tekerek fel a Nagy-Kevélyre
Dante, kössz a túrát meg hogy méltóztattál megvárni minket!
Ne nekem köszönd, ezt Hozé szervezte, én csak "rohantam".
Jaja, az országút hegyen "ilyen", ott izomól fogysz el, nincs "laza pöri". Viszont terepen rendkívól jól kamatoztatja magát az így megszerzett erõnlét. Gyakorlatilag a legkisebb fokozat (39-21) is egy közép-közép-nek felel meg montin, ami egy 12%-os emelkedõn már combos tud lenni.
Nekem a Cinelli nyereg viszont kényelmesebb, mint montin az SLR, meg is lepõdöm rajta, se kidörgölés, se elülés, semmi. Egy 200 grammos "fotel".
Posted 2008. April 06. - 09:53
Posted 2008. April 06. - 09:45
Szal, jó rohanós volt a túra, de ilyen is kell. Nekem nem'tom mennyi lett a km, mert nincs órám.
Ebben a szar nyeregben totál szétültem a fenekem, más gondom nem volt, csak annyi, hogy erõvel készültem ki. Hiába, más ez az országúti. Sajna iszonyat megszoktam, hogy a montin - ha feszül a combom, akkor csak hátraváltok egyet. Hát itt nem volt olyan. Itt már az emelkedõ aljában a legnagyobb tányéron voltam, utána pedig már izomból kellett nyomni. Szal ez érdekes experience volt a számomra, ilyesmit ezelõtt csak Papréten pipáltam, mert elõtte életemben nem országútiztam hegyen. Még pár ilyen, és már én is középtányéron tekerek fel a Nagy-Kevélyre
Dante, kössz a túrát meg hogy méltóztattál megvárni minket!
Posted 2008. April 05. - 22:21
Posted 2008. April 05. - 21:33
május hosszú hétvégén /pünkösd/ tervezek egy 3napos, terepes, bivakos alvós terepes kéktúrát, ilyen minimal dizajnnal csak laticel, könnyû hálózsák
rajt
Dorog
cél
szarvaskõ
vagy ha kesz kedv/idõ putnok
vki jöjjön, mer fosok az erdõbe éccaka egyedül aludni
...
jártam kb arra, amerre túráztatok /kismaros/ hát, a börzsöny vmi csodálatos lehet bringán!
no, majd lásd fentebb :-)
Posted 2008. April 05. - 21:24
Zoli, jók a képek. De szép gyerek vagyok!
)
Zed! Azokon dolgozott a Photoshop rendesen, a proci majd' le égett, mire publikálhatóak lettek!
Egyébként nem vagyok megelégedve, rohanás közben nem lehet rendesen fényt képezni. Egy csomó jó képanyagot láttam útközben, de nem lehetet megállni, vártatok rám így is.
Posted 2008. April 05. - 21:14
Posted 2008. April 05. - 21:12
Érdekelhet emböröket Gerecsében vmikor (április-május táján) egy jó középtávnyi kör? Mert annak most a 90-95%át menjük holnap, és akkor cipelem a kisokost hogy logoljon jóóól. És akkor km-en kívül tudok majd némi szint adattal is szolgálni azon kívûl hogy 110rõl 630ra, onnan 180ra, onnan kb 440 majd visznya 110re és saccperkábé 60 km körül lenne; Nyergesújfalui start, remek parkoló lehetõségekkel (igény esetén telken bellül 3-4 autónak), vonatos, helikopteres és teleportos megközelíthetõségekkel.
(t'om, hamarabb nem is szólhattam volna)
No para, nem valami egyhetes Flansziaországi edzõtábort szervezel, egy egynapos túrát a szomszédba akár a következõ hétvégére is felvethetsz. Nem kell sokat agyalni rajta, vagy szervezni, mondj egy dátumot, aztán mindenki visszaír, hogy jó-e neki. Ha túl sok embernek gáz, akkor felvetsz egy másik napot. Én szívesen mennék, a Gerecsében még nem volt szerencsém terepezni. Vagy talán 1X mégis...
Zoli, jók a képek. De szép gyerek vagyok!
Balage, amcsi onlány soppokból szoktunk rendelgetni. Majd keresek linket. Persze jó ez nekem? Ha elárulom a titkot, akkor másnak is lesznek ilyen jófajta mezei
Posted 2008. April 05. - 20:46
http://picasaweb.goo...RzsNykRKicsiben
Posted 2008. April 05. - 20:07
Posted 2008. April 05. - 20:05
Ráér holnap isPTomi! És nem bírtad még 3 km-t pörgetni a kereket?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
Posted 2008. April 05. - 20:00
2006-ban is úgy kezdtük, hogy elég rendes bekezdés volt az elején - úgy Nógrádig.
Posted 2008. April 05. - 19:59
Én meg hazaértem, ránézek az órára, s 199.9 km...mondom, "na neeeee", s mentem az utcában még egy kört.
Köszönöm a tekerést, jó volt, tetszett!
Szintrajz. (pöttytõl-pöttyig)
Posted 2008. April 05. - 19:52
Hát én úgy lefáradtam, mint a picsa!
Ja!!! Gratula Zednek, mert egysebességgel végignyomta!:clap:
képek
Posted 2008. April 05. - 19:51

Sign In
Create Account

Back to top