Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát tényleg eléggé elrettentõ. :D De a sportolók már csak ilyenek.

Dit egy hétig snowboardozott és az uccsó napon esett rá a kezére!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Jövõre visszafelé kéne csinálni.:)
2006-ban is úgy kezdtük, hogy elég rendes bekezdés volt az elején - úgy Nógrádig.

Igyekezzél Komám gyógyulni, és mehetünk amerrõl csak akarod!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Dittel mi történt?

Akkor mindenkinek jobbulást! Basszus, aki ezt a fórumot olvassa, eléggé elrettenhet a bringázástól, legalábbis ami az idei évet illeti...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kriszta, szegénykém, jobbulást! De most már nem vagy egyedül lányaink közül, dit ugyanis eltörte a csuklóját és 6 hétig gipszben van! :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ebben a szar nyeregben totál szétültem a fenekem, más gondom nem volt, csak annyi, hogy erõvel készültem ki. Hiába, más ez az országúti. Sajna iszonyat megszoktam, hogy a montin - ha feszül a combom, akkor csak hátraváltok egyet. Hát itt nem volt olyan. Itt már az emelkedõ aljában a legnagyobb tányéron voltam, utána pedig már izomból kellett nyomni. Szal ez érdekes experience volt a számomra, ilyesmit ezelõtt csak Papréten pipáltam, mert elõtte életemben nem országútiztam hegyen. Még pár ilyen, és már én is középtányéron tekerek fel a Nagy-Kevélyre :D
Dante, kössz a túrát meg hogy méltóztattál megvárni minket! ;)

Ne nekem köszönd, ezt Hozé szervezte, én csak "rohantam". :D

Jaja, az országút hegyen "ilyen", ott izomól fogysz el, nincs "laza pöri". Viszont terepen rendkívól jól kamatoztatja magát az így megszerzett erõnlét. Gyakorlatilag a legkisebb fokozat (39-21) is egy közép-közép-nek felel meg montin, ami egy 12%-os emelkedõn már combos tud lenni.

Nekem a Cinelli nyereg viszont kényelmesebb, mint montin az SLR, meg is lepõdöm rajta, se kidörgölés, se elülés, semmi. Egy 200 grammos "fotel". :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Nagyon irigyellek titeket, hogy tudtok egyáltalán tekerni, én is szívesen elmentem volna és akkor máris nem lett volna ilyen rohanós a tempó.:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na itt vagyok én is - utolsónak... De hiába, nekem tegnap még fõznöm kellett,nem értem rá itt gépezni. :D
Szal, jó rohanós volt a túra, de ilyen is kell. Nekem nem'tom mennyi lett a km, mert nincs órám.
Ebben a szar nyeregben totál szétültem a fenekem, más gondom nem volt, csak annyi, hogy erõvel készültem ki. Hiába, más ez az országúti. Sajna iszonyat megszoktam, hogy a montin - ha feszül a combom, akkor csak hátraváltok egyet. Hát itt nem volt olyan. Itt már az emelkedõ aljában a legnagyobb tányéron voltam, utána pedig már izomból kellett nyomni. Szal ez érdekes experience volt a számomra, ilyesmit ezelõtt csak Papréten pipáltam, mert elõtte életemben nem országútiztam hegyen. Még pár ilyen, és már én is középtányéron tekerek fel a Nagy-Kevélyre :D

Dante, kössz a túrát meg hogy méltóztattál megvárni minket! ;)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Figyeldoda savanyúdzsí, lehet hogy épp beleesik majd az idõpont a kékninnyák (én, burce, himalájanorbi) keleti kéktúra megrakásába. Mi egybe tervezzük az egész keleti részt legyalázni (8-9 nap), az idõpontról a héten fogok egyeztetni az egyik kartárssal. Mikori ez a pünkösdi idõpont? Mondjuk nem árt, ha akkor már meleg lenne, mert téli hálózsákot necc cipelni.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
no
május hosszú hétvégén /pünkösd/ tervezek egy 3napos, terepes, bivakos alvós terepes kéktúrát, ilyen minimal dizajnnal csak laticel, könnyû hálózsák
rajt
Dorog
cél
szarvaskõ
vagy ha kesz kedv/idõ putnok
vki jöjjön, mer fosok az erdõbe éccaka egyedül aludni

...
jártam kb arra, amerre túráztatok /kismaros/ hát, a börzsöny vmi csodálatos lehet bringán!
no, majd lásd fentebb :-)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Zoli, jók a képek. De szép gyerek vagyok! ;) )

Zed! Azokon dolgozott a Photoshop rendesen, a proci majd' le égett, mire publikálhatóak lettek!:D
Egyébként nem vagyok megelégedve, rohanás közben nem lehet rendesen fényt képezni. Egy csomó jó képanyagot láttam útközben, de nem lehetet megállni, vártatok rám így is.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Az elõzõ is én voltam, csak az asszony nevén volt belogolva a Mozzila...
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Érdekelhet emböröket Gerecsében vmikor (április-május táján) egy jó középtávnyi kör? Mert annak most a 90-95%át menjük holnap, és akkor cipelem a kisokost hogy logoljon jóóól. És akkor km-en kívül tudok majd némi szint adattal is szolgálni azon kívûl hogy 110rõl 630ra, onnan 180ra, onnan kb 440 majd visznya 110re és saccperkábé 60 km körül lenne; Nyergesújfalui start, remek parkoló lehetõségekkel (igény esetén telken bellül 3-4 autónak), vonatos, helikopteres és teleportos megközelíthetõségekkel.

(t'om, hamarabb nem is szólhattam volna :D)

No para, nem valami egyhetes Flansziaországi edzõtábort szervezel, egy egynapos túrát a szomszédba akár a következõ hétvégére is felvethetsz. Nem kell sokat agyalni rajta, vagy szervezni, mondj egy dátumot, aztán mindenki visszaír, hogy jó-e neki. Ha túl sok embernek gáz, akkor felvetsz egy másik napot. Én szívesen mennék, a Gerecsében még nem volt szerencsém terepezni. Vagy talán 1X mégis...

Zoli, jók a képek. De szép gyerek vagyok! ;) A kis Brownie-m meg egyenesen gyönyörû :D

Balage, amcsi onlány soppokból szoktunk rendelgetni. Majd keresek linket. Persze jó ez nekem? Ha elárulom a titkot, akkor másnak is lesznek ilyen jófajta mezei ;)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Az "életkorom" miatt 117 volt a mai adag,de nagyon örültem a találkozásnak,bár rövid volt.Tök száraz volt a máskor rettenetesen sáros rész csak a túrázókat kerülgettem/TT Juliánus?/ a Koppány leágazásig.Sikerült találkozni az õrrel és a kutyájával.
http://picasaweb.goo...RzsNykRKicsiben

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
Gratula mindenkinek!!
Zed, honnan lehet olyan Southpark-os felsõt beújítani?? :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

PTomi! És nem bírtad még 3 km-t pörgetni a kereket? :D

Ráér holnap is :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Jövõre visszafelé kéne csinálni.:)
2006-ban is úgy kezdtük, hogy elég rendes bekezdés volt az elején - úgy Nógrádig.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
PTomi! És nem bírtad még 3 km-t pörgetni a kereket? :D

Én meg hazaértem, ránézek az órára, s 199.9 km...mondom, "na neeeee", s mentem az utcában még egy kört. :) (így 200.5 km lett)

Köszönöm a tekerést, jó volt, tetszett!

Szintrajz. (pöttytõl-pöttyig)
Posted Image

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Na ez is megvolt!:)
Hát én úgy lefáradtam, mint a picsa!:) Szerintem a sok várakozástól (ugye Nati;) )átfagyva nagyon bekezdtem, mert a 20.km-tõl fogyamatosan égett és egyre jobban bekötött a combom és úgy a 70-80-km-tõl a térdem is egyre jobban fájt. Az utolsó 30km nekem már csak a harcról szólt saját magammal, hogy végig tudjak menni. Köszönet P.Tominak és Zednek a szélárnyékért, úgy könnnyebb volt tartani az iramot. Vácon a cuki isteni volt, életet mentett, köszi Nati. Utána viszont újra ráülni a bringára maga volt a pokol, a térdem úgy nyilalt mint az állat. Nekünk autós puhányoknak 126km lett a vége pont 25-ös átlaggal. Ez a túra nem a fotózgatásról szólt, alig párat tudtam lõni, egy nagy rohanás volt az egész, de jó volt. Csabi a szinrajzot tedd fel légyszíves.
Ja!!! Gratula Zednek, mert egysebességgel végignyomta!:clap:

képek

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Csak hasonlóakat tudok mondani a többiekéhez - kellemes zúzás volt (nekem) 158km lett a vége. Mire hazaértem, meg is fürgyöttem :D
"Nice boys don't play rock and roll"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Szétültem a seggem. Nekem 145 lett a vége.
Jó volt!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."