![:D](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Dit egy hétig snowboardozott és az uccsó napon esett rá a kezére!
Jövõre visszafelé kéne csinálni.
2006-ban is úgy kezdtük, hogy elég rendes bekezdés volt az elején - úgy Nógrádig.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Ebben a szar nyeregben totál szétültem a fenekem, más gondom nem volt, csak annyi, hogy erõvel készültem ki. Hiába, más ez az országúti. Sajna iszonyat megszoktam, hogy a montin - ha feszül a combom, akkor csak hátraváltok egyet. Hát itt nem volt olyan. Itt már az emelkedõ aljában a legnagyobb tányéron voltam, utána pedig már izomból kellett nyomni. Szal ez érdekes experience volt a számomra, ilyesmit ezelõtt csak Papréten pipáltam, mert elõtte életemben nem országútiztam hegyen. Még pár ilyen, és már én is középtányéron tekerek fel a Nagy-Kevélyre
Dante, kössz a túrát meg hogy méltóztattál megvárni minket!
Zoli, jók a képek. De szép gyerek vagyok!
)
Érdekelhet emböröket Gerecsében vmikor (április-május táján) egy jó középtávnyi kör? Mert annak most a 90-95%át menjük holnap, és akkor cipelem a kisokost hogy logoljon jóóól. És akkor km-en kívül tudok majd némi szint adattal is szolgálni azon kívûl hogy 110rõl 630ra, onnan 180ra, onnan kb 440 majd visznya 110re és saccperkábé 60 km körül lenne; Nyergesújfalui start, remek parkoló lehetõségekkel (igény esetén telken bellül 3-4 autónak), vonatos, helikopteres és teleportos megközelíthetõségekkel.
(t'om, hamarabb nem is szólhattam volna)
Ráér holnap isPTomi! És nem bírtad még 3 km-t pörgetni a kereket?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."