Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2008. április 07. - 00:12
Írta 2008. április 07. - 00:03
Héregrõl a piroson mentek vissza? hihi
Nem, azt nem szeretem felfele mert 3 kapu van; mellette, és szebb is.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. április 07. - 00:02
MC Pite!;
Ha a GPS szerint mértél szintet, az azért elég pontos - Gerecse nem Himalája, 800 szint is ütõs tud lenni, ha olyan. Mi rajzol szép diagrammot? Polar...
Poláááááár... haggyámá! Azé' is kiszedtem belõle ha nem is olyan szépen
Éljenek a nyers adatok
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. április 06. - 23:01
Írta 2008. április 06. - 22:58
(szubjektív megjegyzés: Terepezni ez nekem rövid, kitekerve oda-vissza meg sok, mert gyenge vagyok.)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. április 06. - 22:55
És jobbulást!
Keresgélejk képeket a tájakról, vagy úgyis mindegy?
De vmi program a gpsem által mentett file csak fel tudja okosan dolgozni... majd a helyén utánajárok...
Írta 2008. április 06. - 22:53
Ésszel kell menni, akkor nem lesz gond. Ma Dante pl. csak felfele esett.
Ééééés, mindenhol lejöttem. Úgy ahogy.
A fölfelé esés meg elég vicces volt. "Basszus, hol megy itt az út, faág, oké, félrehajolok, fatörzs, oké, átemelem, fatörzs, oké, lebukok, anyám, fel kell menni a falra, gyökér, gyökér, vízmosás, gyökér, ó jeee, én vagyok a király, a francba, mit keres keresztben ez az árok, váááá!" És merre estem vajon? Igen, lefelé.
MC Pite!;
Ha a GPS szerint mértél szintet, az azért elég pontos - Gerecse nem Himalája, 800 szint is ütõs tud lenni, ha olyan. Mi rajzol szép diagrammot? Polar...
Krisszta;
Lábad biztosan (remélem) hamarabb rendbejön, ez még csak az elsõ hét volt, türelem, még 1-2 hét, s mehet a laza aszfalt, utána meg gyakorlatilag minden. Mindig az elsõ hét a legszarabb... (sõt, azon belül is a "másnap", amikor nem bírsz kikelni az ágyból)
Írta 2008. április 06. - 22:12
Legyen késõbb, májusban valamikor, hátha a lábam is rendbe jön addigra.
Nekünk a Zolival Bajóton lenne szállásunk.
remélem nincs nagyobb sérülésed:(
Írta 2008. április 06. - 22:04
Nekünk a Zolival Bajóton lenne szállásunk.
Írta 2008. április 06. - 21:56
Kinek mikor lenne jó? Nekem akár 12én is, utána... x
12-20 között nem jó Zedéknek, tegyük késõbbre, hogy minél többen legyünk, mit gondolsz?
Írta 2008. április 06. - 21:17
'Gyammá'... most is lesuhantam köveken, ágakon, gyökereken; mindenen mint állat, oszt min estem? 3 centis sáron, egyenesen... :mad:
Itt suhangassá! Majd szervezünk mentõt is, csak NEKED!
Írta 2008. április 06. - 21:15
Mi 12-20 között külföldön múlatjuk az idõt. Szigorúan No bringa
Írta 2008. április 06. - 21:07
Dantétól azt már megszoktuk!
![]()
Jaja, ésszel! Inkább lassabban lefelé és várjatok rám egy kicsit, mint kórház és több hét kiesés, fõleg, hogy itt a tavasz.
Most már a Kriszta is tudja, sajnos!
'Gyammá'... most is lesuhantam köveken, ágakon, gyökereken; mindenen mint állat, oszt min estem? 3 centis sáron, egyenesen... :mad:
Írta 2008. április 06. - 20:56
Ésszel kell menni, akkor nem lesz gond. Ma Dante pl. csak felfele esett.
Dantétól azt már megszoktuk!
Jaja, ésszel! Inkább lassabban lefelé és várjatok rám egy kicsit, mint kórház és több hét kiesés, fõleg, hogy itt a tavasz.
Most már a Kriszta is tudja, sajnos!
Írta 2008. április 06. - 20:50
Engem feltétlen érdekelne a túra, mert sosem jártam még arra.
Akkor a gigantikus igényre való tekintettel:
Útvonal térképen:
http://mcpite.uw.hu/kepek/ger_tura.jpg
(akik ismernek küzölünk vkiket: http://mcpite.uw.hu/.../DSC01515_r.jpg)

Ír olyat a sport tracks hogy climb 809m, bár papíron több szintnek kellene lennie asszem...
OFF: Öhm, mi a rákkal tudok szípsíges szintdiagrammokat gyártani?
60Km, szint kiderül, visszafele végén Süttõn cukrászda (opciós), aszfalt össz 10km lehet benne; lehetne hogy Nyergesújfaluhoz közelebb érekezzünk ki, de akkor egy nagyon finsi lejtõt hagynánk ki; ez volt a legnagyobb dilemmám, de azt mondták a többiek hogy ez így lesz fasza. Az örzött autóparkoló komoly volt, vonatos megközelítés is ok... izé, nem tudom mit kéne még írnom.
Termééészetesen lehet még dísziteni; annyit vegyünk figyelembe hogy a jeleneg utolsó mászás mocskos puha talajon megy és eléggé elszíjja az energiát. Bõvítésnek Bajótoon az Öreg követ lehetne belevenni még (Öreg kõ-Péliföldszentkereszt-Büdös kút és vissza az eredeti útra)
Írta 2008. április 06. - 20:45
Írta 2008. április 06. - 20:41
Edit asszonynak meg jobbulást!
Nagyon ránk jár a rúd mostanában! Télen Dante fetrengett a kapujuk elött, szalaghúzódás. Januárban VV eltörte a csípõjét én meg majdnem a csuklóm. Múlt héten a Kriszta szétzúzta a vádliját. Most meg Te töröd el a csuklódat. Jó lenne, ha végra megállna a súlyosabb sérüléshullám. Kis bibisek jöhetnek, de ezekbõl kezd elegem lenni.:mad:
Írta 2008. április 06. - 20:11
OK!
pünkösd: május 10 szo., 11.vas,12. hétfõ
úgy tervezem, péntekm meló után,du. vonat Dorogra, egy-két óra erdõbe húzódás,/térépen nézek vmi esõkunyhót, ereszt, mittomén/ szunya
aztán reggel rakás...
A gond az ,hogy nem naon van több idõm dologra, tehát azé' mennem kell Szarvaskõig/Eger/
No, még egyeztetünk!
Téli cuccos nekem se gyerebe, hosszú alsó mez széldzseki kombóban gondolkodom plusz egy könnyû nyári zsák
lehet, combos lesz, majd viszek szeszt :-)
Írta 2008. április 06. - 18:19
Írta 2008. április 06. - 18:16
Ma Mekivel bejártuk az új Gödöllõ-túra egy szakaszát, tetszeni fog, lesznek részek, amiken még nem jártatok, talán jobb is.

Van benne 780 m szint.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére