Héregrõl a piroson mentek vissza? hihi
Nem, azt nem szeretem felfele mert 3 kapu van; mellette, és szebb is.
Héregrõl a piroson mentek vissza? hihi
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
MC Pite!;
Ha a GPS szerint mértél szintet, az azért elég pontos - Gerecse nem Himalája, 800 szint is ütõs tud lenni, ha olyan. Mi rajzol szép diagrammot? Polar...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ésszel kell menni, akkor nem lesz gond. Ma Dante pl. csak felfele esett.
Legyen késõbb, májusban valamikor, hátha a lábam is rendbe jön addigra.
Nekünk a Zolival Bajóton lenne szállásunk.
Kinek mikor lenne jó? Nekem akár 12én is, utána... x
'Gyammá'... most is lesuhantam köveken, ágakon, gyökereken; mindenen mint állat, oszt min estem? 3 centis sáron, egyenesen... :mad:
Kinek mikor lenne jó? Nekem akár 12én is, utána... x
Dantétól azt már megszoktuk!
![]()
Jaja, ésszel! Inkább lassabban lefelé és várjatok rám egy kicsit, mint kórház és több hét kiesés, fõleg, hogy itt a tavasz.
Most már a Kriszta is tudja, sajnos!
Ésszel kell menni, akkor nem lesz gond. Ma Dante pl. csak felfele esett.
Engem feltétlen érdekelne a túra, mert sosem jártam még arra.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."