Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Héregrõl a piroson mentek vissza? hihi :)

Nem, azt nem szeretem felfele mert 3 kapu van; mellette, és szebb is.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

MC Pite!;
Ha a GPS szerint mértél szintet, az azért elég pontos - Gerecse nem Himalája, 800 szint is ütõs tud lenni, ha olyan. Mi rajzol szép diagrammot? Polar...

Poláááááár... haggyámá! Azé' is kiszedtem belõle ha nem is olyan szépen :D
Éljenek a nyers adatok ;)

Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Héregrõl a piroson mentek vissza? hihi :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én mennék normális esetben, de nagyon sûrû az áprilisom, úgyhogy ez valószínûleg nem fog menni.

(szubjektív megjegyzés: Terepezni ez nekem rövid, kitekerve oda-vissza meg sok, mert gyenge vagyok.)

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Okés!
És jobbulást!

Keresgélejk képeket a tájakról, vagy úgyis mindegy? :)

De vmi program a gpsem által mentett file csak fel tudja okosan dolgozni... majd a helyén utánajárok...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ésszel kell menni, akkor nem lesz gond. Ma Dante pl. csak felfele esett. :D

Ééééés, mindenhol lejöttem. Úgy ahogy. :D Igaz volt, ahol mindkét lábam a hátsó kerék mögött lobogott, s a nyereg a szegycsontomat verte.

A fölfelé esés meg elég vicces volt. "Basszus, hol megy itt az út, faág, oké, félrehajolok, fatörzs, oké, átemelem, fatörzs, oké, lebukok, anyám, fel kell menni a falra, gyökér, gyökér, vízmosás, gyökér, ó jeee, én vagyok a király, a francba, mit keres keresztben ez az árok, váááá!" És merre estem vajon? Igen, lefelé. :D

MC Pite!;
Ha a GPS szerint mértél szintet, az azért elég pontos - Gerecse nem Himalája, 800 szint is ütõs tud lenni, ha olyan. Mi rajzol szép diagrammot? Polar...

Krisszta;
Lábad biztosan (remélem) hamarabb rendbejön, ez még csak az elsõ hét volt, türelem, még 1-2 hét, s mehet a laza aszfalt, utána meg gyakorlatilag minden. Mindig az elsõ hét a legszarabb... (sõt, azon belül is a "másnap", amikor nem bírsz kikelni az ágyból)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Legyen késõbb, májusban valamikor, hátha a lábam is rendbe jön addigra.
Nekünk a Zolival Bajóton lenne szállásunk.

remélem nincs nagyobb sérülésed:(

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Legyen késõbb, májusban valamikor, hátha a lábam is rendbe jön addigra.
Nekünk a Zolival Bajóton lenne szállásunk.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Kinek mikor lenne jó? Nekem akár 12én is, utána... x

12-20 között nem jó Zedéknek, tegyük késõbbre, hogy minél többen legyünk, mit gondolsz?
"Nice boys don't play rock and roll"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

'Gyammá'... most is lesuhantam köveken, ágakon, gyökereken; mindenen mint állat, oszt min estem? 3 centis sáron, egyenesen... :mad:

Itt suhangassá! Majd szervezünk mentõt is, csak NEKED! :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Mi 12-20 között külföldön múlatjuk az idõt. Szigorúan No bringa :D
Ausztria, Kenguruk földje!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Dantétól azt már megszoktuk!:)
Jaja, ésszel! Inkább lassabban lefelé és várjatok rám egy kicsit, mint kórház és több hét kiesés, fõleg, hogy itt a tavasz.
Most már a Kriszta is tudja, sajnos!:(

'Gyammá'... most is lesuhantam köveken, ágakon, gyökereken; mindenen mint állat, oszt min estem? 3 centis sáron, egyenesen... :mad:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Dantétól azt már megszoktuk!:)
Jaja, ésszel! Inkább lassabban lefelé és várjatok rám egy kicsit, mint kórház és több hét kiesés, fõleg, hogy itt a tavasz.
Most már a Kriszta is tudja, sajnos!:(

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Engem feltétlen érdekelne a túra, mert sosem jártam még arra.

Akkor a gigantikus igényre való tekintettel:

Útvonal térképen:
http://mcpite.uw.hu/kepek/ger_tura.jpg
(akik ismernek küzölünk vkiket: http://mcpite.uw.hu/.../DSC01515_r.jpg)
Feltöltött kép

Ír olyat a sport tracks hogy climb 809m, bár papíron több szintnek kellene lennie asszem...

OFF: Öhm, mi a rákkal tudok szípsíges szintdiagrammokat gyártani?

60Km, szint kiderül, visszafele végén Süttõn cukrászda (opciós), aszfalt össz 10km lehet benne; lehetne hogy Nyergesújfaluhoz közelebb érekezzünk ki, de akkor egy nagyon finsi lejtõt hagynánk ki; ez volt a legnagyobb dilemmám, de azt mondták a többiek hogy ez így lesz fasza. Az örzött autóparkoló komoly volt, vonatos megközelítés is ok... izé, nem tudom mit kéne még írnom.

Termééészetesen lehet még dísziteni; annyit vegyünk figyelembe hogy a jeleneg utolsó mászás mocskos puha talajon megy és eléggé elszíjja az energiát. Bõvítésnek Bajótoon az Öreg követ lehetne belevenni még (Öreg kõ-Péliföldszentkereszt-Büdös kút és vissza az eredeti útra)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Dante! Kihúzod a gyufát!:) Az egész csapatot le akarod amortizálni?

Edit asszonynak meg jobbulást!
Nagyon ránk jár a rúd mostanában! Télen Dante fetrengett a kapujuk elött, szalaghúzódás. Januárban VV eltörte a csípõjét én meg majdnem a csuklóm. Múlt héten a Kriszta szétzúzta a vádliját. Most meg Te töröd el a csuklódat. Jó lenne, ha végra megállna a súlyosabb sérüléshullám. Kis bibisek jöhetnek, de ezekbõl kezd elegem lenni.:mad:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
@Kex:
OK!
pünkösd: május 10 szo., 11.vas,12. hétfõ
úgy tervezem, péntekm meló után,du. vonat Dorogra, egy-két óra erdõbe húzódás,/térépen nézek vmi esõkunyhót, ereszt, mittomén/ szunya
aztán reggel rakás...
A gond az ,hogy nem naon van több idõm dologra, tehát azé' mennem kell Szarvaskõig/Eger/
No, még egyeztetünk!
Téli cuccos nekem se gyerebe, hosszú alsó mez széldzseki kombóban gondolkodom plusz egy könnyû nyári zsák
lehet, combos lesz, majd viszek szeszt :-)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
DanTerminator:rotfl:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hihi, akkor Csilla 2, PTomi 1, Hozé 1...mégiscsak volt defekt.

Ma Mekivel bejártuk az új Gödöllõ-túra egy szakaszát, tetszeni fog, lesznek részek, amiken még nem jártatok, talán jobb is.

Feltöltött kép

Van benne 780 m szint. :D És ez csak a kezdet.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Dante,
megnéztem a Yasecet, elsõ kerék defekt, nekem is befigyelt.
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."