Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2008. April 07. - 17:53
Dante; ezemiez? Te csináltad meló helyett???
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. April 07. - 14:38
Olyan vagy mint egy felelõtlen orvosNem rendelek mostanában.
Posted 2008. April 07. - 14:22
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. April 07. - 14:09
Ha most kérdezel akkor az a k.rva ágybetét (és csak a fekvés, semmi akrobatika), de régóta fáj(dogál) a derekam, mostmár a végére járok.Hosi,
mi a bajod? Fiatal barátnõ?
Ellenben nem rendelsz mostanság bringás cuccokat, mert egy új/jobb nyerget rendelnék?
Posted 2008. April 07. - 14:06
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2008. April 07. - 13:57
de ráérsz.
Hosi,
mi a bajod? Fiatal barátnõ?
Posted 2008. April 07. - 13:49
Posted 2008. April 07. - 13:43
Posted 2008. April 07. - 13:00
H.Zoli: Kicsit sem paráztál mikor a gépsárkányt fényképezted?
Milyen gépsárkány fényképeztem, mikor? És miért kellett volna parázni?
Nem értem mire gondolsz.:chin:
Posted 2008. April 07. - 12:40
Atyaisten, Kriszta! Akkor most már tényleg ne izegj-mozogj, ezek szerint még annyit se szabad mászkálnod, amennyit a melóba bemenés jelent!
Szegény, jobbulást!
Hozé, ha jól tudom, ott nincsenek cukrászdák. Legalábbis,amikor mi voltunk arrafelé, egyet se láttunk.
Khmm... Én már gondoltam erre:
visszafele végén Süttõn cukrászda (opciós)
H.Zoli: Kicsit sem paráztál mikor a gépsárkányt fényképezted?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. April 07. - 11:28
szídást a múlt heti melóba járásért
Most már maradj nyugton, azt az 1-2 hetet ki kell bírni, bár rohadtul nehéz. Nálam úgy nézett ki, hogy könyveket bírtam 2 napig, PC-t bírtam 2 napig, TV-t bírtam 2 óráig, s utána tömény unalom.
Posted 2008. April 07. - 11:10
Hozé, ha jól tudom, ott nincsenek cukrászdák. Legalábbis,amikor mi voltunk arrafelé, egyet se láttunk.
Akkor pedig biztos nincsen, mert ha Te nem találod meg, akkor nem is létezik.
Posted 2008. April 07. - 10:57
És ebbõl adódóan a saját sérüléseit más méretarányban látja, mint másokét.
Posted 2008. April 07. - 10:56
Dante! Sajnos én még egy-két hét múlva nem fogok veletek Dombságolni, de még az is elképzelhetõ, hogy a laza aszfaltos tekerés sem fog menni.
Most jöttünk a sebészetrõl, mert a lábam javulás helyett inkább egyre roszabb lett. A sérült vádlim begyulladt, a doki bekente a sebet valami trutyival, kaptam antibiotikumot és szídást a múlt heti melóba járásért, illetve 2 mankót. Egy hét szigorú fekvést rendelt, aztán majd meglátjuk, mert a seb vastagsága miatt nem tudja megállapitani, hogy mi a helyzet, de lehet, hogy csak a vonyításomat nem tudta hallgatni, amikor megpróbálta kínyújtani a lábamat.
VV! Nekem is van két mankóm, indulunk valami rokkant versenyen 15 méteres síkfutásban?
15 méter? Kapásból hosszútáv?
Dante már csak ilyen. Múltkor elbotlott bringával és lett rajta egy kis bibi, és most azt akarja összehasonlítani a te sérüléseddel. Mint amikor fekszik a lövészárokban egy ember, mert átlõtték a vállát gépágyúval, Dante pedig odamegy hozzá a babaarcú babagyilkos mosolyával - múltkor engem is megcsípett egy szúnyog, de estére már elmúlt a pirosság, te is biztosan rendbejössz reggelre...
Egyébként doktor bácsi nem csinált róla röntgent, vagy valami egyéb átvilágítós okosságot?
Posted 2008. April 07. - 10:52
Szegény, jobbulást!
Posted 2008. April 07. - 10:42
ha lens is jön, akkor cukrászdák legyenek útközben!
Kriszta,
el foglak fenekelni, Valéria mankójával, ha nem nyughatsz.
Posted 2008. April 07. - 10:42
Most jöttünk a sebészetrõl, mert a lábam javulás helyett inkább egyre roszabb lett. A sérült vádlim begyulladt, a doki bekente a sebet valami trutyival, kaptam antibiotikumot és szídást a múlt heti melóba járásért, illetve 2 mankót. Egy hét szigorú fekvést rendelt, aztán majd meglátjuk, mert a seb vastagsága miatt nem tudja megállapitani, hogy mi a helyzet, de lehet, hogy csak a vonyításomat nem tudta hallgatni, amikor megpróbálta kínyújtani a lábamat.
VV! Nekem is van két mankóm, indulunk valami rokkant versenyen 15 méteres síkfutásban?
Posted 2008. April 07. - 10:31
Okés!
És jobbulást!
Keresgélejk képeket a tájakról, vagy úgyis mindegy?
De vmi program a gpsem által mentett file csak fel tudja okosan dolgozni... majd a helyén utánajárok...
Persze! 5 km-enként egy fotót kérünk a tájról, ahova menni fogunk, 1500 m-re bontott gps szintrajzot, hõmérsékleti és szúnyogpopuláció diagrammot is!
Egyébként szerintem is a május lenne ideális, de annak is a 2.fele, mert az elsõ felére már fix programok vannak!
Persze ez csak a mi véleményünk, lehet, hogy addig is össze tudsz szedni egy csapatot.
Posted 2008. April 07. - 08:27
mellette merre?
http://mcpite.uw.hu/kepek/ger_tura.jpg
Héregtõl 'balra' van a piros, jól belemegy a kékbe Pmarót felett; 3 kapun át. Mi Héregen átmentünk, és ott 1 kapu van csak, de több õzike meg szarvaska szokott lenni, meg jobban tetszik mert nem olyan unalmas széles út mint 1/3ától a piros.
Ofkorsz ha van vmi tuning ötleted/ötletetek akkor ne tartsátok vissza
Valszínû az Öreg köves részt belerakom; max a bánya fölött a piroson jól megrugdostok hogy miért a legnehezebb maradt a legvégére . Meg azzal már a 2000 szint fölé lendülünk, hogy adjunk a papírformának is .
(Már ha jól számoltam frenetikus grafikonom alapján...)
Akkor május, ha úgy jó többeknek, második hétvége ugyan Picasso találkozó de egy délelöttet kibírnak nélkülem .
[(Halkan jegyzem meg ha 2-3 ember menne korábban is szívesen akkor felõlem mehetünk... én úgyis errefele tekergek szinte minden héten.)
-Zed+lensver 20-a után
-Kriszta+H.Zoli május
-Dante május