Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
H.Zoli, megoldás az aláírásodban: http://bikeoftheyear...-05/xc-05_1.JPG

Dante; ezemiez? Te csináltad meló helyett???

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Nem rendelek mostanában.

Olyan vagy mint egy felelõtlen orvos :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nem rendelek mostanában.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Hosi,
mi a bajod? Fiatal barátnõ? :P

Ha most kérdezel akkor az a k.rva ágybetét (és csak a fekvés, semmi akrobatika), de régóta fáj(dogál) a derekam, mostmár a végére járok.
Ellenben nem rendelsz mostanság bringás cuccokat, mert egy új/jobb nyerget rendelnék?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem volt kedvem ma melózni menni. Sztrájk meg minden. Fog a fene tekerni, pihenni is kell néha. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Dante,
de ráérsz. :)

Hosi,
mi a bajod? Fiatal barátnõ? :P

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Holnap után megyek gerinc-sebészhez, aki nyilván eltilt a bringázástól, úgyhogy engem is érdekel a Gerecse túra. Májusban az erõnlét szempontjából biztatóbb, de ha elõbb akkor majd legfeljebb defekteket kapok

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Erre gondol...:lol1:

Feltöltött kép
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

H.Zoli: Kicsit sem paráztál mikor a gépsárkányt fényképezted? :)

Milyen gépsárkány fényképeztem, mikor? És miért kellett volna parázni?
Nem értem mire gondolsz.:chin:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Atyaisten, Kriszta! Akkor most már tényleg ne izegj-mozogj, ezek szerint még annyit se szabad mászkálnod, amennyit a melóba bemenés jelent!
Szegény, jobbulást!

Hozé, ha jól tudom, ott nincsenek cukrászdák. Legalábbis,amikor mi voltunk arrafelé, egyet se láttunk.

Khmm... Én már gondoltam erre:

visszafele végén Süttõn cukrászda (opciós)

H.Zoli: Kicsit sem paráztál mikor a gépsárkányt fényképezted? :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

szídást a múlt heti melóba járásért

Most már maradj nyugton, azt az 1-2 hetet ki kell bírni, bár rohadtul nehéz. Nálam úgy nézett ki, hogy könyveket bírtam 2 napig, PC-t bírtam 2 napig, TV-t bírtam 2 óráig, s utána tömény unalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Hozé, ha jól tudom, ott nincsenek cukrászdák. Legalábbis,amikor mi voltunk arrafelé, egyet se láttunk.

Akkor pedig biztos nincsen, mert ha Te nem találod meg, akkor nem is létezik.:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Dante építész.
És ebbõl adódóan a saját sérüléseit más méretarányban látja, mint másokét.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Dante! Sajnos én még egy-két hét múlva nem fogok veletek Dombságolni, de még az is elképzelhetõ, hogy a laza aszfaltos tekerés sem fog menni.

Most jöttünk a sebészetrõl, mert a lábam javulás helyett inkább egyre roszabb lett. A sérült vádlim begyulladt, a doki bekente a sebet valami trutyival, kaptam antibiotikumot és szídást a múlt heti melóba járásért, illetve 2 mankót. Egy hét szigorú fekvést rendelt, aztán majd meglátjuk, mert a seb vastagsága miatt nem tudja megállapitani, hogy mi a helyzet, de lehet, hogy csak a vonyításomat nem tudta hallgatni, amikor megpróbálta kínyújtani a lábamat.:)

VV! Nekem is van két mankóm, indulunk valami rokkant versenyen 15 méteres síkfutásban?:D

15 méter? Kapásból hosszútáv? :D

Dante már csak ilyen. Múltkor elbotlott bringával és lett rajta egy kis bibi, és most azt akarja összehasonlítani a te sérüléseddel. Mint amikor fekszik a lövészárokban egy ember, mert átlõtték a vállát gépágyúval, Dante pedig odamegy hozzá a babaarcú babagyilkos mosolyával - múltkor engem is megcsípett egy szúnyog, de estére már elmúlt a pirosság, te is biztosan rendbejössz reggelre... ;)

Egyébként doktor bácsi nem csinált róla röntgent, vagy valami egyéb átvilágítós okosságot?
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Atyaisten, Kriszta! Akkor most már tényleg ne izegj-mozogj, ezek szerint még annyit se szabad mászkálnod, amennyit a melóba bemenés jelent!
Szegény, jobbulást!

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
McPite!
ha lens is jön, akkor cukrászdák legyenek útközben!
:P

Kriszta,
el foglak fenekelni, Valéria mankójával, ha nem nyughatsz.

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Dante! Sajnos én még egy-két hét múlva nem fogok veletek Dombságolni, de még az is elképzelhetõ, hogy a laza aszfaltos tekerés sem fog menni.

Most jöttünk a sebészetrõl, mert a lábam javulás helyett inkább egyre roszabb lett. A sérült vádlim begyulladt, a doki bekente a sebet valami trutyival, kaptam antibiotikumot és szídást a múlt heti melóba járásért, illetve 2 mankót. Egy hét szigorú fekvést rendelt, aztán majd meglátjuk, mert a seb vastagsága miatt nem tudja megállapitani, hogy mi a helyzet, de lehet, hogy csak a vonyításomat nem tudta hallgatni, amikor megpróbálta kínyújtani a lábamat.:)

VV! Nekem is van két mankóm, indulunk valami rokkant versenyen 15 méteres síkfutásban?:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Okés!
És jobbulást!

Keresgélejk képeket a tájakról, vagy úgyis mindegy? :)

De vmi program a gpsem által mentett file csak fel tudja okosan dolgozni... majd a helyén utánajárok...

Persze! 5 km-enként egy fotót kérünk a tájról, ahova menni fogunk, 1500 m-re bontott gps szintrajzot, hõmérsékleti és szúnyogpopuláció diagrammot is!

Egyébként szerintem is a május lenne ideális, de annak is a 2.fele, mert az elsõ felére már fix programok vannak!

Persze ez csak a mi véleményünk, lehet, hogy addig is össze tudsz szedni egy csapatot.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

mellette merre?

http://mcpite.uw.hu/kepek/ger_tura.jpg

Héregtõl 'balra' van a piros, jól belemegy a kékbe Pmarót felett; 3 kapun át. Mi Héregen átmentünk, és ott 1 kapu van csak, de több õzike meg szarvaska szokott lenni, meg jobban tetszik mert nem olyan unalmas széles út mint 1/3ától a piros.

Ofkorsz ha van vmi tuning ötleted/ötletetek akkor ne tartsátok vissza :)

Valszínû az Öreg köves részt belerakom; max a bánya fölött a piroson jól megrugdostok hogy miért a legnehezebb maradt a legvégére :D. Meg azzal már a 2000 szint fölé lendülünk, hogy adjunk a papírformának is :).
(Már ha jól számoltam frenetikus grafikonom alapján...)

Akkor május, ha úgy jó többeknek, második hétvége ugyan Picasso találkozó de egy délelöttet kibírnak nélkülem :D.

[(Halkan jegyzem meg ha 2-3 ember menne korábban is szívesen akkor felõlem mehetünk... én úgyis errefele tekergek szinte minden héten.)

-Zed+lensver 20-a után
-Kriszta+H.Zoli május
-Dante május

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
mellette merre?