Próbálj 2004 vagy elõtti Dunamaraton útvonalat szerezni, azon látszik egy jó út. Végig terep, kb 70 km. Nagy vonalakban: Bp.-Hármashatárhegy-Üröm-Pilisborosjenõ-Csobánka-Pilisszentkereszt-Pilisszentlászló-Visegrád. Kiegészítésként útba lehet ejteni pl. Dobogókõt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2008. április 11. - 20:35
Írta 2008. április 11. - 19:18
Budapest-Szentendre-Pap rét /idáig aszfalt/.
Pap réttõl Visegrádig jelzett bringagút van az erdõben.
Pap réttõl Visegrádig jelzett bringagút van az erdõben.
Írta 2008. április 11. - 19:05
Sziasztok! tudna valaki egy bp-visegrád útvonalat javasolni terepen, közepesen nehéz viszonyokkal? Nem ismerem a környéket, és nem szeretnék minden második percben térképet olvasni...
köszönöm elõre is
köszönöm elõre is
" A Cube el van vetve! "
Írta 2008. április 11. - 09:06
Sajnos logisztikai okokból nekem kimarad a buli, de egy ismétlésben én is benne lennék.
Írta 2008. április 11. - 06:01
ok
Akkor 7:36-os vonat megcélozva.
Szombat a deadline idõjárásilag
Egy hete az alábbi a koreográfia
hajnalban némi esõ, déltõl ragyog a nap
Sár lesz, némileg, de remélem nem a tekerhetetlenség mértékéig
...
kinnalvósok szoktak lenni, de ált gyalog, mert egyben ivászati rendezvény is.
Akkor 7:36-os vonat megcélozva.
Szombat a deadline idõjárásilag
Egy hete az alábbi a koreográfia
hajnalban némi esõ, déltõl ragyog a nap
Sár lesz, némileg, de remélem nem a tekerhetetlenség mértékéig
...
kinnalvósok szoktak lenni, de ált gyalog, mert egyben ivászati rendezvény is.
Írta 2008. április 11. - 00:20
helyes gyertek csak Bükkbe tekerni
helyzetjelentek miskolcról: ma reggel (csüt) még csepergö esöbe gangoltam be unira, ellenben délutánra olyan szép napos idö volt mint tegnap fent jávorkuton, Bánkuton (savanyu tudja )
helyzetjelentek miskolcról: ma reggel (csüt) még csepergö esöbe gangoltam be unira, ellenben délutánra olyan szép napos idö volt mint tegnap fent jávorkuton, Bánkuton (savanyu tudja )
Írta 2008. április 10. - 23:09
Bakker én is mennék Bükkbe (és akkor vinnélek Kex), de Vivicitta és kísérek egy 8 éves kislányt 3.5 km-en. Nem lesz replay v.mikor, esetleg egy kétnapos, kintalvós, berugós, nincsfogmosás, stb.
Írta 2008. április 10. - 22:05
Gabibátya!
Én menek, mán szombaton lennt leszek - na nem Egerben, de akkörnyéken. Ellenben a "vidéki" versenyzõk kedvéért én a 7.36-os vonatra voksolok. Így még Hozé is alhat valamennyit.
Apropó, Hozé.
Megjöttek a tömszik a pilácsokhoz. Viszem Egrbe!
Én menek, mán szombaton lennt leszek - na nem Egerben, de akkörnyéken. Ellenben a "vidéki" versenyzõk kedvéért én a 7.36-os vonatra voksolok. Így még Hozé is alhat valamennyit.
Apropó, Hozé.
Megjöttek a tömszik a pilácsokhoz. Viszem Egrbe!
Írta 2008. április 10. - 21:14
El ne felejtsem! Ezentúl minden csütörtökön 11:30-kor topiktalit tartunk Csepelen a Haspókban. Ugye Zoli?
Igen-igen! A kinézetével szemben egész jó volt az a zöldborsós ragu, nem lett tõle semmi bajom.
Írta 2008. április 10. - 21:13
...
olyan 100 körül..
nagy vonalakban
Miskolctapolca-szentlászló-szentkereszt, hollóstetõ-sugaró- nagymezõ-bánkut-tarkõ-Heregrét-
innen több verzió van fejben, de mindenképp Szarvaskõi vár kék jelzés lefelé a vége /remek egynyomtáv, lépcsõvel, sok kis tempos kanyarral, szépkilátással, nyami/
Télen sajna beletört a bicskánk a tortúrába, s most revansot kell venni
ez a dolog ideológiai része:-)
olyan 100 körül..
nagy vonalakban
Miskolctapolca-szentlászló-szentkereszt, hollóstetõ-sugaró- nagymezõ-bánkut-tarkõ-Heregrét-
innen több verzió van fejben, de mindenképp Szarvaskõi vár kék jelzés lefelé a vége /remek egynyomtáv, lépcsõvel, sok kis tempos kanyarral, szépkilátással, nyami/
Télen sajna beletört a bicskánk a tortúrába, s most revansot kell venni
ez a dolog ideológiai része:-)
Írta 2008. április 10. - 21:09
El ne felejtsem! Ezentúl minden csütörtökön 11:30-kor topiktalit tartunk Csepelen a Haspókban. Ugye Zoli?
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2008. április 10. - 21:00
Szerintem, ha mindenki azt mondja, hogy "Szerintem jövök, szerintem", akkor megkérdem, hogy szerintetek, ha szerintem megyek, beférek-e valahova szerintetek?
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2008. április 10. - 20:57
Szerintem én is jövök szerintem. Javul a hátam.
Írta 2008. április 10. - 20:50
Szerintem én jövök szerintem.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. április 10. - 20:45
Erre a Tortúrára én is kíváncsi lennék.
Jó lenne eldöntenem, mit is akarok.
sourgábor ! Hány km lenne körülbelül?
Jó lenne eldöntenem, mit is akarok.
sourgábor ! Hány km lenne körülbelül?
White Horse
Írta 2008. április 10. - 20:42
jó lenne
remélem ,addig már nem esik, s nem kell lefujnunk
napközben itt f@sza idõ van, pólóba krúzoltam a városban
rengeteg a ...nci
remélem ,addig már nem esik, s nem kell lefujnunk
napközben itt f@sza idõ van, pólóba krúzoltam a városban
rengeteg a ...nci
Írta 2008. április 10. - 20:34
Vasárnap.
Hú de mennék. Lehet, hogy melóznom kell sajnos.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. április 10. - 20:34
Kb itt is ilyen a feeling
Érdekes, hogy ahhoz képest, mennyi esõ esett egész tekerhetõ az erdõ.
Szombaton mindenképp' jelzek, mi a pálya.
Jó lenne vonat kapcsán zöld ágra vergõdni.
Sztem a 7:36-os indulás Egerbõl még kiköhöghetõ, ha a 6-36-os korainak tûnik, fõleg, hogy le kell utazzatok Bp-rõl...
..zsííír
Asszony fedez naccsalád elõtt
Nagy Szent GYula nap lesz.. nélkülem hehe
Asszony hinti a "dolgozik" dumát :-))
Érdekes, hogy ahhoz képest, mennyi esõ esett egész tekerhetõ az erdõ.
Szombaton mindenképp' jelzek, mi a pálya.
Jó lenne vonat kapcsán zöld ágra vergõdni.
Sztem a 7:36-os indulás Egerbõl még kiköhöghetõ, ha a 6-36-os korainak tûnik, fõleg, hogy le kell utazzatok Bp-rõl...
..zsííír
Asszony fedez naccsalád elõtt
Nagy Szent GYula nap lesz.. nélkülem hehe
Asszony hinti a "dolgozik" dumát :-))
Írta 2008. április 10. - 18:34
Ha valakit érdekel. A Velencei-hegység száraz, egyedül a Hurka-völgyben van sár, ahol a forrás keresztezi a nyomot, de aki ügyes végig a bringán tud maradni.
A sebesség mindent megold.