Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 posts
Nem tudom megnyitni a linket!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Láttam jártatok Sikáros felé. A sikárosi forrásból egyelõre nem lehet inni.

A napokban jártam ott többször is (egyik kedvenc helyem) és nyitva találtam a nagy vas ajtót. Volt egy A4-es lap a tetején, hogy nem iható most a vize. Aztán kiderült miért is. Néhány fotót készítettem róla. https://picasaweb.go...feat=directlink

Amennyire lehetett, megpróbáltam kitisztítani a kiszedhetõ bomló dolgokat belõle egy hosszú villás faággal. Volt ott a vízben fehéresen bomló sikamlós fadarab, bomló meztelencsiga félig szétmállva. Amit lehetett azt kiszedtem és most is nyitva van az ajtaja, ahogy találtam. Egy jókora esõ kellene ahhoz, hogy önmagától kitisztuljon valamennyire.

Arra gondoltam, legközelebb vinnem kellene neomagnol ivóvíz fertõtlenítõ tablettát a medencébe, az biztosan megtenné a dolgát, hogy a fertõzések eltûnjenek. Saccra 300liter víz lehet benne. Még meg kell néznem, ivóvíz fertõtlenítéshez milyen töménységben (hány tablettát) kell használni a neomagnolból. Ilyennel kezelik az ivóvíz hálózatot is. Gondolom ezzel lehetne a forrás medencéjét is kezelni, hogy késõbb iható legyen a vize.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Bizony, októberben is szép idõ szokott lenni, novembertõl kezd többnyire nyálkás nedves hideggé válni.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

látom ma mindenki kihasználta az utolsó-utáni :) jóidõt...

Naaaaa ! Emlékszem olyan évre, hogy még októberben is ilyen idõ volt.
Marci

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
látom ma mindenki kihasználta az utolsó-utáni :) jóidõt...

én sem voltam rest.egy szimpla Kékestetõ oda-visszát nyomtam.220/1850,8:34.akkor álltam meg mikor dolgom volt :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
azzal még én is lenyomtam egy Duna maratont :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ez volt az elsõ rendes vázad, igaz? :)

Az elsõ "rendes alu MTB" vázam. Hozzám nõtt, megszerettem. Az árát már rég behozta. Hihetetlen mit kibírt. Még van két éve, és utána megy a falra.:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nekem még mindig izomlázam van, szóval elnézést VV, nem birtam volna a hatalmas iramodat

fuck me, i'm famous!

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Sikerült nekem is feltölteni a mai képeket.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 posts
Mentünk Szabival egy kis kört Pilisszentkereszt-Pilisszentlászló-Visegrád környéki erdõkben!
Csináltam pár képet: https://picasaweb.go...0110924Visegrad

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

2003-as Magellan Serpens MTB (jelenleg 1.75-ös Overdrive köpenyek vannak rajta, de kap majd karácsonyra 1.5-ös Detonatort). Egyébként ez a "csótány" bringám:D

Ez volt az elsõ rendes vázad, igaz? :)

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
2003-as Magellan Serpens MTB (jelenleg 1.75-ös Overdrive köpenyek vannak rajta, de kap majd karácsonyra 1.5-ös Detonatort). Egyébként ez a "csótány" bringám:D

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Egy jó kis robbanómotorossal :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Nem gond, bármely családban elõfordul.:D Legalább kialudtad magad.

Egyedül abszolváltam a túrát. 9.13-kor indultam az UVH Nánási úti végétõl, háromnegyed 12-kor a zebegényi, szépen felújított templom elõtt frissítettem, és tartottam egy tíz perces pihenõt. Egykor Esztergomban voltam, ettem, ittam, fagyiztam, majd fél 2-kor a lovak közé csaptam. Szomoron tartottam ismét egy tíz perces pihenõt. Ötkor a házunk mögötti boltban "bedobtam" egy Pepsit, és ezzel zártam a mai kiruccanást.

Ezeket a hosszú túrákat milyen bringával csinálod?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Elnézést VV, úgy elaludtam, mint még soha, pedig 2 ébresztõ is be volt állítva.

Nem gond, bármely családban elõfordul.:D Legalább kialudtad magad.

Egyedül abszolváltam a túrát. 9.13-kor indultam az UVH Nánási úti végétõl, háromnegyed 12-kor a zebegényi, szépen felújított templom elõtt frissítettem, és tartottam egy tíz perces pihenõt. Egykor Esztergomban voltam, ettem, ittam, fagyiztam, majd fél 2-kor a lovak közé csaptam. Szomoron tartottam ismét egy tíz perces pihenõt. Ötkor a házunk mögötti boltban "bedobtam" egy Pepsit, és ezzel zártam a mai kiruccanást.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Várpalotára mentek?

Jajj, mennék, de minden hétvégén mentünk valahová, s most krízis van, muszáj egy itthon végigpunnyadós-lángoszabálósat menni, ahová nem kell kocsiba ülni, bepakolni stb. Más kérdés, hogy olyannyira formán kívül vagyok, mint még soha.

Elnézést VV, úgy elaludtam, mint még soha, pedig 2 ébresztõ is be volt állítva.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Egy montis lehetõség: Budai-hegyekben mennék egy rövidebb kört, a Dante-féle edzõkört memorizálanó. Reggel 10 körüli indulással tervezem Normafától, de megbeszélhetünk más indulási pontot.
Útvonal: Normafa felõl Szépjuhászné, Hûvösvölgy, Határ-nyereg, Virágos-nyereg, Kálvária-hegy (elég alattomos szakaszokkal), majd el Nagykovácsi felé, Zsíros-hegyen egy kis pihenõ (az alsó-Zsíros-hegy rész darázsmentes), innen tovább a Nagy-Kopasz felé és vissza a Budai-hegyekbe.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
kik jönnek akkor reggel?

fuck me, i'm famous!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én szombaton tudok menni, vasárnap a csajokat montiztatom szét... :)

Várpalotára mentek?

A sebesség mindent megold.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
akkor, hogy az én kis agyam is felfogja:
szombat reggel 0900 uvh
táv valahol 160km körül
érkezés este.