Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
xian:
töki, mi rakunk egy kis bükköst, f.tárkány tali reggel 8-kor,helyi erõ a vezetõ. vöröskõ- onnan meg vmi rejtett durva ösvény,csak nekünk, állítólag. olyan 80 körüli, állítólag.
06 70 287 1658 ha gondolod
turatempova

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Mondjuk meg Danténak! A többség dönt!
McGywer, H.Zoli, kicsinységem.
UVH, vasárnap kora reggel?

Engem is érdekelne a móka, csatlakozhatok?
"Nice boys don't play rock and roll"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Vasárnap jönne valaki a Mátrába?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mehettek nyugodtan, akkor nékem kimarad a téma. Vagy majd valahol összefutunk. Úgyis bocónap lesz, mert rugóstagot fogok állítgatni. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Jól hangzik, holnap pontosítunk.

Ja, azt én is ígértem... bocsi! :D
Délután v. este felteszem. Az enyém a gyaloglás alatt is mért. UGYE?!!!!

Este van már?:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mondjuk meg Danténak! A többség dönt!
McGywer, H.Zoli, kicsinységem.
UVH, vasárnap kora reggel?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Figyu "pszichomotoros"!
Vasárnap pitymallatkor* indulnék modjuk UVH-tól, és megpróbálok memóból felidézni egy régi - és naná, hogy nehezen járható - útvonalat fel a Kevélyre. Aztán valszeg Pilis-tetõ, de ha lesz nálunk térkép :D - miért ne lenne - akkor még bármilyen utat is kipróbálhatunk!
Aztán mire megjön Dante Dobkõre, mi még szunyálhatunk is egyet.
* kb. 6-félhét (nem merek korábbi idõpontot írni, mert csúnyákat fogsz írni!):D

Dante meg Dobogókõ!? Nem emlékszel, múlt héten is így kezdõdött!:)
Meg mi a bánatot csinálunk ott f3-ig? Én akkor már hazafelé szeretnék gurulgatni.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Figyu "pszichomotoros"!
Vasárnap pitymallatkor* indulnék modjuk UVH-tól, és megpróbálok memóból felidézni egy régi - és naná, hogy nehezen járható - útvonalat fel a Kevélyre. Aztán valszeg Pilis-tetõ, de ha lesz nálunk térkép :D - miért ne lenne - akkor még bármilyen utat is kipróbálhatunk!

Lehet, hogy érdekel a dolog engem is, ha mondjuk PTamás nem érne rá tekerni vasárnap. Fél7 az frisss, de nekem nem okoz gondot ha 5kor kell indulnom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Figyu "pszichomotoros"!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Figyu, lehet róla szó!
Egy biztos,én vasárnap korán reggel - értsd hajnalban - fogok elindulni, mivel fotózni is szeretnék. Részemrõl mehet a menet, ha nem félsz attól, hogy feltartalak majd!
Más valaki benevez egy kis vasárnapi pilisi tekerésre, Dante Mester vezetésével!?

Jójó, térképet nem adunk neki, na! :D

Mikor és honnan akarsz indulni? Útiterv? Mit akarsz fotózni?
Ha fel tudsz venni akkor engem érdekel a dolog. A korán kelés nem gond, fotózni szeretek, mire Dante délben felkel, mi már túl leszünk a túrán, így nem tud minket megint bevinni a rekettyésbe.:)
Elõre szólok, hogy, ha meglátom a s+ jelzést akkor pszichomotoros görcseim lesznek!:scared:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Beszól a terminátor. :) Több már lassan a fém benned, mint az NRS-ben. És tényleg. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

De vasárnap én délben tudok csak indulni, erre számíts.

Nálad mindenre és annak ellenkezõjére is számítani kell.:D:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Számítok! :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
De vasárnap én délben tudok csak indulni, erre számíts.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Egyiktek sem fog olyan korán nekivágni, mint én! :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Vasárnapra a tervem vagy félnapos ösvényfelderítõ és technikázós túra a HHH-n és környékén, vagy egésznapos Budai-hg. és Pilis-túra a legfincsibb helyek érintésével.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
A Bükkben jár valaki a hétvégén?

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Figyu, lehet róla szó!
Egy biztos,én vasárnap korán reggel - értsd hajnalban - fogok elindulni, mivel fotózni is szeretnék. Részemrõl mehet a menet, ha nem félsz attól, hogy feltartalak majd!
Más valaki benevez egy kis vasárnapi pilisi tekerésre, Dante Mester vezetésével!?

Jójó, térképet nem adunk neki, na! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nyemtom. Én vasárnap mennék hosszút, de szombaton is. Vasárnap déltõl érek rá, szóval Pilisezhetünk is (akár), de Dombságolhatunk is (akár). Ha Pilis, akkor mondjuk tali Dobogókõn fél3kor. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Óh yeeee...