Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
:-)))
neem, nem, épp' hogy az asszonyt idézem...
Vasnap ált. ebéd után kb még 3-3000 kalóriát nyomunk le süti formában
Na, ekkor szokott kifakadni a fehérnép

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Hellosztok!

Tudnátok nekem segíteni,hogy nyáron milyen Balaton-körüli többnapos szervezett biciklitúrák vannak?Neten keresgélve csak bringatérképeket találtam,meg túrabeszámolókat.

Ha valamelyikõtök lett volna már ilyesmin akkor a pozitív/negatív kritikát is várnám:)

Kössz

Ilyet találtam.
http://www.bikeholid...rut/magyar.html

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Eredeti szerzõ: savanyugabi
"...Hétfõtõ' fitnesz van!!.."

Miaz Gabi bátya, alakformázás a nagy napra, hogy snájdig legény legyen a zasszony mellett, vagy csak sok vót a kóbász, és kevés a kondi!? :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jaja
a multkor én is letoltam a plezurt a sípcsontomról a kéken, egy ilyen kerítéses átmászón

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kerítésen keresztül létra téma ismerõs - haverom stoplija egyszer megcsúszott egyen, komplett bringa rá Nagykovácsi körül valahol, alig bírt tekerni. aztán én is pereceltem egyet, így Nagykovácsiban inkább leültünk fagyizni meg kértünk egy vödör vizet, hogy lemoshassuk magunkat, de elõtte felhívtuk az elsõsegély szolgálatot (anyu), hogy ha tud, jöjjön már el értünk valamikor a nap folyamán, itt ülünk és mozdulni sem bírunk...szerencsénk volt, ha nem is egybõl, de el tudott jönni. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ezen a várpalotai tt-n én is ott leszek Mxpro barátommal :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

MC Pitétõl kérdezném: ti hogy a fenébe kerülitek ki a vadkerítést, ami a piroson megy keresztül? Én bármerre indulok, mindig a kerítés valamely pontjánál lukadok ki.

ilyen itt a Mecsekben is van, én át szoktam mászni rajta. vannak rajt a fõbb utaknál ilyen tyúklétrák azon könnyû átmászni/átvinni a bringát vállon.

DE ISZONYAT VESZÉLYES! AZ ÁLLTALAM BEMUTATOTT TRÜKKÖT ne PRÓBÁLJÁTOK KI OTTHON!! (szombaton kishíjján beszorult a lábam és kiszakadt a gatyám)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tigris reakciója már bele volt kalkulálva. :)
Hála az égnek, ez a gumi sem olvas fórumokat. :) ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Nagyon jó ez a Michelin XC AT gumma

Júúúj! Ilyet ne mondjál, mert kapsz VV-tõl és Tigger-tõl!:)
(Egyébként én is szeretem ezt a gumit, talán az oldaltartásán lehetne egy kicsit javítani, de bejövõs.)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A Gerecsében iszonyat dagonya van. De jó volt. :D
Nagyon jó ez a Michelin XC AT gumma, meg az új cipellõm is tökéletes.

MC Pitétõl kérdezném: ti hogy a fenébe kerülitek ki a vadkerítést, ami a piroson megy keresztül? Én bármerre indulok, mindig a kerítés valamely pontjánál lukadok ki.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem 32km oda és 32km vissza, így már elég lesz.

A sebesség mindent megold.

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Ez jól hangzik,bár sosem voltam TT-n.:chin:

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Jól hangzik, de kicsit rövidke. :(

Akkor nevezz az 50km-esre :D
"Nice boys don't play rock and roll"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
2 kör? ;)
Egyszer már indultam rajta, ha jól emlékszem. Szép környék, könnyû terep, elég gyorsan megvan. Már persze, ha nem tévedsz el, mi lokál gájd híján nem voltunk mindíg a helyzet magaslatán.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jól hangzik, de kicsit rövidke. :(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Szombaton: http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1573

A sebesség mindent megold.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Jobbulást!
Átérzem a helyzetet :( Az én gipszem juni 3.-án kerül le a kezemrõl, majd további két hét után csavarkivétel, rehab, gyógytorna stb...

jaaajjj

jobbulást neked is!!!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Eredeti szerzõ Bikertigger
merevvel semmi gond, ha hfs trailre gondolsz.

Köszi a tippet, igen arra gondoltam.
Neem, fullyban már nem kisérleteznék. Valóban, eddig a KONA az egyetlen márka, amelyikben nem csalódtam, a többi meg...hagyjuk.
Hát igen, nagy egyéniségeknek nagy vas kell! :D

Erdeeti szerzõ dit:
Most kaptam az aranyos proftól egy könnyû mûanyag gipszet és így már szép a világ

Divatozol most is!? :D
Most már vigyázz magadra nagyon, szeretnénk egyben, épségben is látni!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
Köszi Zsizsi, kitartok és gyógyulok.
Mikor az embert korlátozza a sorsa, élete, szerencséje a mozgásban, hirtelen új dimenziók nyílnak meg számára, amit észre kell vennie különben begolyózik.
De azon, hogy ilyen barbár módon raknak helyre egy két helyen eltört elmozdult törést, azon a Sportkórházban hüledeztek ám rendesen.
Naívan megkérdeztem, hogy "itt is ez a bevett gyakorlat ? Válasz : nem, itt van lidokain."
Most kaptam az aranyos proftól egy könnyû mûanyag gipszet és így már szép a világ :)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Máskor kérj meg valakit, hogy tegye Õ a kezét a feneked alá!
Hidd el, lesz jelentkezõ! :D
A francia dokin meg nem lepõdöm meg. Annó engem is elhajtott egy ilyen doki a búsba. Egy napja rókáztam és f.stam, õ meg sem vizsgált, csak rávágta hogy gyomorrontás. És ha rosszabb? Csak legyintett.
Mákja volt a csigaevõnek, mert bejött neki.
Sok-sok türelmet és gyors gyógyulást Néked! ;)

Bikertigger Mit tudsz!?
Én a merevfarút szemeltem ki, nem a fullyt. Azt is hanyagoljam?

azt hogy a Te súlyoddal meg erõddel inkább a dawg ha ilyen Am fully. de ha igazán jót akarsz akkor stumpi fsr, persze nincs itthon váz a méretedben.

merevvel semmi gond, ha hfs trailre gondolsz.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való