Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A jó idõt kihasználva a héten újra felkeresem a szitnyát......+ egy kis városlátogatás....
a képek nem adják vissza a teljes valágot...:) nem kel sz...ni fel kell keresni..nincs ez olyan nagy távolságra...;)...nem lehet eltévedni....prencov-K-aszfalton fel a szitnyára-Z-a tó..badan-beluj-prencov

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

csináltam ebbõl ilyet :o

Feltöltött kép

Most már csak a szemünket kell felváltva nyitogatni és kész a 3D kép.
ugyanezt csinálja a 3D tv képe és az LCD szemüvege is csak sokkal gyorsabban. :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

a Szitnya alatt lévõ tó talán a célpont..remek hely...én is a Selmeciben voltam ma...
https://picasaweb.go...SelmeciHegyseg#

Igen az a tó a célpont :)

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
...és mi megint irigykedve nézzük a képeid :) ...

a Szitnya alatt lévõ tó talán a célpont..remek hely...én is a Selmeciben voltam ma...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Néhány fotót készítettem róla. https://picasaweb.go...feat=directlink

csináltam ebbõl ilyet :o

Feltöltött kép

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Szép helyeken jártál, de ez nem újdonság!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Holnap(vasárnap) délután valakinek nincs kedve velem országútizni egyet a Pilisben? Ritkán járok arra és most éppen ott van dolgom. Délelõtt idõfutamozok Tahitófaluban és kb egy órától ráérnék. Reggel hétig itt vagyok elérhetõ, utána a 06 húsz 203 negyven 54 -es telefonszámon.

A sebesség mindent megold.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Sziasztok volt klubtársaim egy szlovák túrát szerveznek Esztergomból indul autoval fel a selmeci hegység lábáig szlovákiában és ott felmászunk kb 800-850 m magasra egy hegyi tóhoz ez kb 40-60 km közt van kb 1000-1200 szintel barátságos túra tempoba mennek ha ráérek én is montival megyek ,bár a nagyrésze országutival lesz de montival is lazán birható a 25 ös tempo :)
hét közepe vége felé tán egy térképet is tudok melékelni
kevésbé forgalmas szerpentin úton megyünk fel gyönyörû ponorámás úton, és ha még nem éret tul elég sok alma fa van az út szélén ;)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Esõsebb idõben azért ezek elég jók szoktak lenni. A sok víz átmossa, ha egyébként ahonnan jön az iható. Sikárosra is jártunk egy idõben aug. végefelé éjszakai sütögetésre még Natiékkal és abból a forrásból ittunk sokan. Talán azért is érzem ennyire fontosnak, hogy ez rendben legyen legalább jövõre.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Most ebbõl kipakoltam a hulladékot. Meg kellene várni egy nagyobb esõt nyitott ajtóval, hogy a peremen kijöjjön legalább a tetején úszó apró maradék, aztán mehet bele az ivóvíz fertõtlenítõ. Viszont utána már zárva kellene tartani az ajtót, ne másszon bele semmi. Igaz, bárki ki tudja nyitni. Égett, félig rothadó fa darab is volt benne és rágógumi is..
Mindenesetre, legközelebb, mielõtt iszok belõle, bele nézek ha nyitható. Egyébként nagyobb vízhozam mellett önmagától is jobban tisztulhat, mostanában viszont elég kevés esõ esett, bár bringás szempontból szerencsére. :)

Az a kút is nyitható? Már mint látszik mennyire tiszta? Persze nem csak azon múlik.

Igazából nem tudom, hogy milyen a kút állapota, mi csak elmentünk mellette, akkor láttam rajta a papírt!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Na de az szezon elején volt. :D

Jóvanna, nem rossz, elismerem.

"...elismerem" ...meghatódtam :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na de az szezon elején volt. :D

Jóvanna, nem rossz, elismerem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Mi ez a lazaság kérem, amikor együtt voltunk, 8 órát mentünk kereken. :D

:) ez az alig fél órás különbség egy 8-10 fõs peloton-hoz képest vállalható ;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

én sem voltam rest.egy szimpla Kékestetõ oda-visszát nyomtam.220/1850,8:34.akkor álltam meg mikor dolgom volt :)

Mi ez a lazaság kérem, amikor együtt voltunk, 8 órát mentünk kereken. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Az igen, elég kemény idõt mentél :)

hát ja, nem valami acélos ;)
jövõre az ilyen távokon szeretnék min. 30as átlagot menni.ez a cél :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Most ebbõl kipakoltam a hulladékot. Meg kellene várni egy nagyobb esõt nyitott ajtóval, hogy a peremen kijöjjön legalább a tetején úszó apró maradék, aztán mehet bele az ivóvíz fertõtlenítõ. Viszont utána már zárva kellene tartani az ajtót, ne másszon bele semmi. Igaz, bárki ki tudja nyitni. Égett, félig rothadó fa darab is volt benne és rágógumi is..
Mindenesetre, legközelebb, mielõtt iszok belõle, bele nézek ha nyitható. Egyébként nagyobb vízhozam mellett önmagától is jobban tisztulhat, mostanában viszont elég kevés esõ esett, bár bringás szempontból szerencsére. :)

Az a kút is nyitható? Már mint látszik mennyire tiszta? Persze nem csak azon múlik.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Jó képek! Ráférne egy kis tisztítás a kútra. Egyébként hasonló lehet a helyzet Visegrád felé a piros bicós úton, József-forrásnál (Disznós-kút) is. Ott is kiraktak egy papírt, hogy nem ívó víz!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Nem tudom megnyitni a linket!

Megtaláltam a hibát, már kell, hogy látsszon.
Van egy olyan opció amit be lehet jelölni, hogy ki láthassa. Erre csak most találtam rá és beállítottam, hogy "bárki a neten". Eddig a "csak én" felirat látszott, viszont nem tudtam róla, hogy itt van ilyen lehetõség amit engedélyezni kell. Bocsánat érte.

Tehát a link: https://picasaweb.go...feat=directlink

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

220/1850,8:34.

Az igen, elég kemény idõt mentél :)