Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Jó kis bulinak tûnik majd itt tesztelJük a gépemet :)

Te is voltál itt, ez az a rész amikor Csobánka mellett az összes ösvényt bejártuk, majd a legvégén itt jöttünk le....

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Pedig jó kis út, merevvel is jól járható ;) , megy valaki holnap Pilisbe?

Jó kis bulinak tûnik majd itt tesztellyük a gépemet :)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

ez hol van ? (nem rémlik, de tetszik :))
köszi
https://picasaweb.go...959796383714850

Pedig jó kis út, merevvel is jól járható ;) , megy valaki holnap Pilisbe?

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Felraktam én is a képeket.
Tényleg jó túra volt és sikerült megúszni ezt is sár nélkül, ami így október végén elég jó.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

köszi

Nagy-Kevélyrõl a Kevély-nyereg felé, a piros turista úton.

Egy kérdés: mitõl lehet, hogy a legutóbb feltöltött picasa albumból csak az elsõ pár kép alá tudtam feliratot rakni, a többit nem mentette el?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Kösz a képeket...meg a társaságtól csesztetést, hogy nehogy már, csak azért mert letört a váltófülem, nehogy már ilyen apróság miatt a túra legelején faképnél hagyjam a díszes kompániát. :) A napsütés egy kicsit ugyan hiányzott, a tolás meg egyáltalán nem, de mindent mérlegre téve a jól sikerült túrákhoz sorolom a mait is. Legközelebb már bringázni is kéne. :)

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Tekertünk egy jót ezen a szép õszi napon. András, Ronin, Szabi, és én ma jártunk a Kevélyeken, a Kõ-hegyen, megnéztük Lajos-forrást, Tölgyikreket, Pilisszentkereszti Szent-kutat, Szurdok-völgyet, Csobánkát, majd onnan a Solymári-völgyön keresztül értünk haza. Jó kis túra volt, de a már megszokott tolás ma sem maradt el.
Ronin köszi a mai vezetést, ismét sikerült új helyeken járnunk!
Csináltam pár képet:
https://picasaweb.go...kerges20111029#

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Az igazi sár még várakozóban a börzsönyben..ha valaki szeretne egyet kerülni most még "sima" dolog.....egy kis ínyencség a hegység szerelmeseinek...hmm.. valóban,sok jelölt utat nem használtam....:)
https://picasaweb.go...ncMogyorosBerc#

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

...egyszerûen csak hízott a gumi mérete, aztán meg ahogy gyalogoltam, már nem lehetett rendesen lépni sem, akkora lett a "cipõtalpam". Az a jó, marasztaló sár...;)

Egyszer még jó régen a Mátra környékén betévedtem egy hobbi szõlõsbe. Abban bíztam, hogy át lehet rajta vágni. Aztán ahogy egyre beljebb jutottam, mindig jobban vissza kellett váltani mert jó nedves ragacsos volt a talaj. A végén a kerék sem forgott a dzsuvától és le kellett szállni, aztán már a lábam sem tudtam emelni hatékonyan, hogy legalább kicipeljem a bringát, aminek a súlya igyekezett még mélyebbre nyomni a ragacsos talajba. Végül egy férfi ment hazafelé a szõlõjébõl autóval és megállt mellettem, hogy kell-e segíteni kivinni a bringát. Alig mertem beülni a sáros cipõvel. Szóval nekem is ismerõs a dolog.

Bedobtuk a gépet csomagtartóba kerékkel kifelé és az autós kivitt az aszfalt útra egy nyomós kúthoz, mert akkor már rég nem gurult a kerék és vagy fél mázsa volt a bringa is a sártól.

Végül egy fejkendõs nénike nyomta nekem a kutat amíg nagyjából mozgathatóvá vált a kerék. Nem gyõztem hálálkodni neki is. Nagyon segítõkészek a vidéki emberek.

Ez este 8 óra után volt és nekem reggel 6-kor indulnom kellett munkába, így végül kényszerbõl a 3-as sztráda szélén kényszerültem menni jobb és gyorsabb megoldás híján.

Hajnali 4 körül értem haza Békásra, bezuhantam ahogy voltam az ágyba egy órára és utána jött a zuhany, készülõdés és mentem dolgozni. Délelõtt nagyon pörgõs voltam a melóhelyen de délután már majdnem elaludtam. :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ló*asz a s*ggetekbe! :D
Vizes aszfalton, sáros gummával, szûk balos visszafordító, szintben eltolt útra, 30-40-es tempó mellett.
Tudtam, hogy csúszni fog, ezért ki is tettem a bal lábam, csak azt kifelejtettem a számításból, hogy a cipõmön vastagon áll a sár. :(
Mint disznó a jégen korcsojázva! :D
Aztán meg ment minden tovább, zúzás lefelé...

Dante, itt a sárgumi sem...egyszerûen csak hízott a gumi mérete, aztán meg ahogy gyalogoltam, már nem lehetett rendesen lépni sem, akkora lett a "cipõtalpam". Az a jó, marasztaló sár...;)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Sziasztok! Akik használják útvonaltervezésre a http://turistautak.hu/ oldalt nálatok mûködik rendesen az oldal? Én már hetek óta hiába is próbálom a szokott módon kijelölni bármely útvonalat, a megjelölt pontokon nem látszódik a pötty, és ha ennek ellenére mégis végig kattogtatom a tervezett utat és utána az itinerre kattintok egy összevissza térképet kapok, ami egyáltalán nem felel meg annak mint amit kijelölni próbáltam. Vajon az oldallal van-e a baj vagy esetleg az én gépemmel?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

tekerni???? még tekerve sem lehetett! bicó a vállra és dagonya gyalog. :-)

ps.: az esésemrõl nem csináltál fotót? :D

Adjak kölcsön sárgumit? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Persze megfelelõ célszerszámmal minden gödör betömhetõ, minden földút simára gyalulható.
Pont láttak a hétvégén egy Galaxy C-5-t a Mátrában a 4.5 erõsségû földrengés után és valami sárgát dobtak ki belõle ernyõvel.
Valami ilyesmit.
Feltöltött kép
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Azért csak itt a kép ahol Zsizsi mester megpróbálta krosszosan venni a kanyart.

Feltöltött kép

Aztán felpattant és 'porse' maradt utána, vagy inkább csak a por..

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Nem arról nincs (olyan gyorsan produkáltad , hogy nem volt idõm lereagálni :) ) Egyébként itt vannak a KÉPEK: Picasa Web Albums - Vilmos Rendek - 2011 õszén a ...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

majd csinálnak a helyérõl a geómokusok, amint vizsgálják azt a rejtélyesen képzõdött nagy méretû krátert :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Mi a Zsizsivel nyomtunk egy (nem aszfaltos) karikát a Mátrában {Gyöngyösrõl indulva}(66 km lett a vége). Szerencsére az esõ nem esett :), de DAGONYA az volt többfelé , helyenként gurulás közben is tekerni kellett hogy haladni tudjunk egyáltalán :( . Néhány kép az utunkról majd holnap ...

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Zs, nem jártatok tegnqp (szombat) pilis visegrádi, szentendrén keresztül haza ? (olyan 5 óra felé endrén)

Sajnos nem, pedig jó lett volna... De gyalogtúráztunk egy kellemeset itt a Budai-hegyekben. Nagyon szép idõ volt tegnap; bezzeg ma, hogy mehetnék végre bicajozni!... ;-)