csatlakoznék az elõttem szólókhoz, nagyszerû túra volt.
frissítõpontokon nagyon jól esett az izotóniás lötyi meg a szõlõcukor, többször helyretett.
az indulók számát meglepõen soknak vélem. hárskút után a kavicsos "szerpentin" végén levõ frissítõnél mondta is a rendezõ, hogy 200 liter innivalójva van a 400 emberre, úgyhogy csak módjával, ha kérheti...
3an indultunk, Emillel - Big30 - és Pogány Tomival. Emil a 3 és 4 ellenõrzõ pont közt lemaradt, Pogival pedig Kõrishegyig mentem együtt.
utána nagyjából egyedül.
a pokol csárdához korán érkeztem - 11.15 - gyorsan berohantam pecsétet kérni, amit készségesen kaptam is a kedves pincérlányoktól.
a gázlókon jó volt végigszáguldani, talán egy helyen volt, hogy nem hallották a kiabálásom és ott maradtak a köveken... ha olvassák, akkor ezúton bocs nekik
a hárskúti kavicsos emelkedõ nagyon nem kellett bele, úgy éreztem, meghalok...
a lejtõ után, amikor kiértünk az aszfaltra, úgy hozta a sors, hogy újra Pogival együtt mentünk egészen a márkói malomig, ahol Õ megállt frissíteni én meg tovaszáguldottam a célig.
nagyon jól éreztem magam, remélem jövõre ugyanott.
sok jó embert láttam innen a fórumról.
asszony sürgetett, így muszáj volt ígéretemhez híven 6 órán belül beérni
edit
a fenti pár sort 3 órája írtam, csak most jutott eszembe kattintani az elküldés gombra.
kela
nem hülye, csak gyerek.
apropó:
múltkor hiányoltad, hogy nem találkozol narancs kona vázzal versenyen. most láttam egyet egy fekete hajú jól megtermett srác mellett...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére