Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2008. július 18. - 10:19
A telóm meggyógult a végén, de a Motion Control egység gyakorlatilag hosszában széthasadt. Azt az egész patront cserélni kellett.
Köves volt, na!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. július 18. - 08:00
Aluggyámán kejjéfel!
Dante, Te mint a világtörténelem, mindig zajlik körülötted az élet!
Az, hogy felrobbantasz egy telót, már meg sem lep! (Csak hogy volt nálad robbanószer, ha jól tudom építész vagy és nem rombolász.)
Szegény Reba viszont jobb gazdit érdemelt... béke poraira. Ámen!
Nati elhagyja a cipõjét... menet közben! Ez egy új sztriptíz szám lesz?!
Zed meg nézzenmá körül hol bukfencezik!!! Na jó, hogy lejtõn könnyebb, de ez az Alpokban...
Dante, Te mint a világtörténelem, mindig zajlik körülötted az élet!
Az, hogy felrobbantasz egy telót, már meg sem lep! (Csak hogy volt nálad robbanószer, ha jól tudom építész vagy és nem rombolász.)
Szegény Reba viszont jobb gazdit érdemelt... béke poraira. Ámen!
Nati elhagyja a cipõjét... menet közben! Ez egy új sztriptíz szám lesz?!
Zed meg nézzenmá körül hol bukfencezik!!! Na jó, hogy lejtõn könnyebb, de ez az Alpokban...
Írta 2008. július 18. - 01:15
Sziasztok! Megjöttünk mi is Gardáról, hát, voltak nagy történések. (Nati elhagyott egy bringáscipõt (a túra közben), Zed a szakadék szélén állt meg a bukfencbõl a déhágéppel, én elhagytam az össze iratom az Adrenalin-DH-n (és meglett!), szóval csak a szokásos...)
A Dolomiti is remek verseny volt, majd írok róla egy rövidebb beszámolót, röviden, tök jól ment, elsõ hegyen 30 fok, másodikon szél, a harmadikon meg a szokásos áztató esõ és 4 fok, majd vizes-gyökeres-DH a célba. A telóm felrobbant (Reba Team VOLT), a fékem elégett, más gond nem vót, 58. lettem. Hétvégém még kissé misztikus, de ha lesz valami jó kis tekerés a hazai dombokon valamelyik nap, lehet, hogy betársulnék.
A Dolomiti is remek verseny volt, majd írok róla egy rövidebb beszámolót, röviden, tök jól ment, elsõ hegyen 30 fok, másodikon szél, a harmadikon meg a szokásos áztató esõ és 4 fok, majd vizes-gyökeres-DH a célba. A telóm felrobbant (Reba Team VOLT), a fékem elégett, más gond nem vót, 58. lettem. Hétvégém még kissé misztikus, de ha lesz valami jó kis tekerés a hazai dombokon valamelyik nap, lehet, hogy betársulnék.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2008. július 17. - 15:40
Többet nem találtam, csak azt az egy képet.
Mindenki szép rajta, csak Te nem!
(Mi van Bari? Akció van a Boch-nál?
)
Mindenki szép rajta, csak Te nem!
Írta 2008. július 17. - 08:01
OFF
Andriska,
van vevõ a fésûdre!
Andriska,
van vevõ a fésûdre!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. július 17. - 06:34
H.Zoli
itt megtalálhatók vagytok
http://www.flickr.com/photos/azso/
van is egy ultragáz közösképünk
http://www.flickr.co...zso/2671668426/
itt megtalálhatók vagytok
http://www.flickr.com/photos/azso/
van is egy ultragáz közösképünk
http://www.flickr.co...zso/2671668426/
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. július 17. - 00:05
Na üdv újra Szandáról.
Elõször voltam hegyen, életem elsõ megmérettetése, és nagyon jó volt! Igaz néhol hiányos volt az útjelzés, hosszú betonoson le a Kõrisrõl kellet volna egykét 'megerõsítõ jel', hogy még tovább, mert én elkutyultam a vaddisznósba...
A balatoniakkal imdultam, elsõ kilóméterekbe Krisznek gumidefekt, Mattinak rugóstagdefekt...
Valahol elmentünk nemarra amerre kellett volna, ott volt egy izomdurva köves lefele, az félelmetes volt...
Aztán összeálltunk néha otthagytam õket, ezért bocsi is.
Aztán végén már H. Zolival Krisztával, meg Oldbike-al mentem.
Mindenesetre nagyon tetszett, nem estem, (pedig Sebességkirály volt fent a bicajon húúhaaa) tehát az egész jó volt.
Az izotóniás lötty megfingatott szó szerint, mûzlik finomak voltak...
Ja, és 130-on mentem!
Köszi a képeket aki csinált.
Elõször voltam hegyen, életem elsõ megmérettetése, és nagyon jó volt! Igaz néhol hiányos volt az útjelzés, hosszú betonoson le a Kõrisrõl kellet volna egykét 'megerõsítõ jel', hogy még tovább, mert én elkutyultam a vaddisznósba...
A balatoniakkal imdultam, elsõ kilóméterekbe Krisznek gumidefekt, Mattinak rugóstagdefekt...
Aztán összeálltunk néha otthagytam õket, ezért bocsi is.
Aztán végén már H. Zolival Krisztával, meg Oldbike-al mentem.
Mindenesetre nagyon tetszett, nem estem, (pedig Sebességkirály volt fent a bicajon húúhaaa) tehát az egész jó volt.
Az izotóniás lötty megfingatott szó szerint, mûzlik finomak voltak...
Ja, és 130-on mentem!
Köszi a képeket aki csinált.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. július 16. - 22:22
Írta 2008. július 16. - 21:41
Huh.. most kicsit ráparáztam a dolgokra 
Azért érdemes elmenni erre a túrára vagy inkább keressek valami más altenatívát?
Azért érdemes elmenni erre a túrára vagy inkább keressek valami más altenatívát?
Írta 2008. július 16. - 21:14
Asszony a sátor elõtt bicaj veled a sátorban
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2008. július 16. - 20:47
Írta 2008. július 16. - 20:37
Írta 2008. július 16. - 19:54
Köszi, sajnos nem vagyunk rajtuk.
Stellaz!
Nincs annyi lakat a földön, amivel én kint merném hagyni a bringámat éjszakára egy balatoni kempingben. Én vinném a helyedben a láncot, bringák közvetlenül a sátor mellett, odakötve a sátorhoz is és akasztanék rá pár csengettyût is, hogy felemelve se tudják halkan odébbvinni õket.
Írta 2008. július 16. - 18:58
Sziasztok!
A barátnõmmel megyünk Balaton megkerülõ túrára jövõhéten. Nekem pedig van egy u lakatom, egy sodronyom és ez bazi nehéz láncom.
Ezzel az a probléma, hogy a lánc cipelése igen jelentõs tehernek tûnik nekem, szóval ha nem muszály akkor nem szenvednék vele napokig. Esetleg van valakinek tapasztalata arról, hogy a balaton menti kempingek mennyie biztonságosak 2 kerónak egy u lakattal meg egy sodronnyal? Konkétan az lenne a kérdés, hogy vigyem-e a láncot is vagy ne?
Lehet ez így hülyén hagzik, de most tényleg némi dilemmám van.
A barátnõmmel megyünk Balaton megkerülõ túrára jövõhéten. Nekem pedig van egy u lakatom, egy sodronyom és ez bazi nehéz láncom.
Ezzel az a probléma, hogy a lánc cipelése igen jelentõs tehernek tûnik nekem, szóval ha nem muszály akkor nem szenvednék vele napokig. Esetleg van valakinek tapasztalata arról, hogy a balaton menti kempingek mennyie biztonságosak 2 kerónak egy u lakattal meg egy sodronnyal? Konkétan az lenne a kérdés, hogy vigyem-e a láncot is vagy ne?
Lehet ez így hülyén hagzik, de most tényleg némi dilemmám van.
Írta 2008. július 16. - 18:26
Írta 2008. július 16. - 16:58
Valaki talált még valahol Gázló fotókat?
Írta 2008. július 15. - 20:34
Ha fehér a fox, 80-as és nem X, akkor engem is érdekel
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2008. július 15. - 17:33
revelationja egész pontosan..ami persze nem más mint egy reba kicsit hoszzabb becsúszóval.
de ha vki megveszi a foxomat akkor nekem is revelationom lesz
edit offf :András, talas és nincs
bezzeg az RLC-t eladtad 2 nap alatt...
Írta 2008. július 15. - 17:04
off
milyen fox-od van?
véfékszem van rajta?
on
milyen fox-od van?
véfékszem van rajta?
on
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. július 15. - 17:00
revelationja egész pontosan..ami persze nem más mint egy reba kicsit hoszzabb becsúszóval.megvan, mi volt a furcsa nekem: Tignek foxija van, Pharaonak meg rebája.
de ha vki megveszi a foxomat akkor nekem is revelationom lesz
edit offf :András, talas és nincs
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére