Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Ne félj, megyünk! Aztán majd megint kapok a pofámra, hogy nem õszinte a mosolyom, ha benneteket is viszlek.:D Egyébként van még egy hozzánk hasonló "börzsönyi bohóc." Legközelebb õt is megpróbálom elcsábítani egy közös túrára.

"BB" remek jellemzés :) talán a 3.A..s?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hívd nyugodtan.
De ne mosolyogj, mert akkor gyanakodni kezdek! :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Egymásra találtatok! :D
Mennyetekmántekerni!!!!

Ne félj, megyünk! Aztán majd megint kapok a pofámra, hogy nem õszinte a mosolyom, ha benneteket is viszlek.:D Egyébként van még egy hozzánk hasonló "börzsönyi bohóc." Legközelebb õt is megpróbálom elcsábítani egy közös túrára.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Eredeti szerzõ: Valeria Victrix
Ellenben én a privát túráink kapcsán szeretnék térképezni

Egymásra találtatok! :D
Mennyetekmántekerni!!!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Az idõhiány miatt mondtam az aszfaltot,de majd behozzuk a Foltánig :)A 10.00 idulás fontos!ha vissza akarunk érni a megadott idõben!Térképezzünk,de a mai Bezina völgyön,P+-en a Z-vonalon látod a fantáziát :)

Látom, nem véletlenül említettem én is a "szinusz" túra kapcsán. Ellenben én a privát túráink kapcsán szeretnék térképezni. Kigondoltam egy rész túrát, részben számomra ismert, illetve néhány új résszel: Szob - Koppány-nyereg a börzsönyi kéken, tovább Letkésre a kék+ jelzésen, Liliompuszta - Galla-tisztás - Márianosztra zöldön, Nagyirtáspuszta a piros+ jelzésen. Innen rád bízom:)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Az idõhiány miatt mondtam az aszfaltot,de majd behozzuk a Foltánig :)A 10.00 idulás fontos!ha vissza akarunk érni a megadott idõben!Térképezzünk,de a mai Bezina völgyön,P+-en a Z-vonalon látod a fantáziát :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szerdán térképezzünk valamelyik pihenõ alkalmával, mert lennének elképzeléseim!
Részemrõl egy szavazat a Les-völgy Királyrét útvonalra és nem ragaszkodom a Csóványos leküzdéséhez.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A szerdai túra egy egyszerû "nagymánai látkép" megtekintése.Legkésõbb 16-30-17.00-ra kell visszaérnünk kismarosra vagy verõcére így egy aszfaltos királyrétig/le lehet szavazni!/-spartacus-foltán-P+-Z keresztezõdése-marcika út/így kikerüljük csóványost!-ha valaki szeretné OK!/-P-nagymána-királyháza-vízvétel királykúton-jelöletlen erdészeti-K4-musli-foltán-kismaros-verõce
Verõcénél a szökõkútnál legyen a találkozó/lehetséges,hogy a les völgyön keresztül tekerünk/Az idõpont 9.30-10.00
Egy mai túra bemelegítésnek és a szombati levezetésének: http://picasaweb.goo...KammerhofKopasz

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zoli, szerintem én jelentkezem a túrára, csak annyi, hogy 4 óra körül leválok rólatok, mert 6-kor csajos tali lesz a belvárosban.

Hozé, nagy és vidám család vagyunk, de valakinek dolgoznia is kell! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Érdeklõdni szeretnék, hogy ez a H.Zoli féle szerdai túra a Börzsönybe mikor és hogyan lesz? Külsõ személynek (nekem) szabad-e hozzá csatlakozni?

Jelentem, ez a szerdai túra szerdán és kerékpárral lesz.:) Persze, Neked szabad!
Szerdán 9.40 és 10.00 között tali Kismaroson a kisvasút állomáson.
Útvonalnak Oldbike valami ilyet javasolt: Verõce-Foltán-P+-Csóványos vagy kerülõ-P-Nagynána-Királyháza.
Holnap fixáljuk a tali helyét és idejét.

Basszus, itt csak én dolgozom?

Hozé! Fõnök vagy a saját vállalkozásodban, oldjad megfele a dolgot.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Úúú bakker, erre nem gondoltam! :D

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Szted én mit csinálok...???

Úgy teszek mint a prostik, ágyban csinálok pénzt!
Csak én egy laptoppal a kezemben! :D

Webkamera.... az sem rossz :lol1:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szted én mit csinálok...???

Úgy teszek mint a prostik, ágyban csinálok pénzt!
Csak én egy laptoppal a kezemben! :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
:mexico:
Ilyenkor tudom értékelni az otthoni munkavégzés elõnyeit.:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nem...:spioch:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Basszus, itt csak én dolgozom?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Érdeklõdni szeretnék, hogy ez a H.Zoli féle szerdai túra a Börzsönybe mikor és hogyan lesz? Külsõ személynek (nekem) szabad-e hozzá csatlakozni?

Annyit tudok, hogy Zoli kifõzött valamit Oldbike-al - vagyis tuti jó lesz a történt, és szerintem valahol a középsõ- és az északi részeken fogunk mászkálni - de még nem árult el részleteket. Keddre jelezte a tartalmasabb tájékoztatást, egyeztetést. Biztos, hogy minden érdeklõdõt szívesen lát (én is hívtam Dzsonee barátomat), úgyhogy gyere nyugodtan.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
épp az a lényeg, mert nem vagyok tapasztalt hegyen...

Izomtéridõninja-geológus!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
tokaj környékén nem kapsz infarktust
no de sárospatak-uhel'-zemplén
jesz