Na de azt mé' köll kicsillagozni?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2008. szeptember 18. - 13:54
Ha jól érzem a vers ritmusát, akkor az utolsó szó a "kutya".
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. szeptember 18. - 13:49
Írta 2008. szeptember 18. - 13:25
Írta 2008. szeptember 18. - 13:20
Hozé!
Boldog szülinapot kívánok !!!:tort:
Boldog szülinapot kívánok !!!:tort:
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor
www.szaguldoviragok.hu
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2008. szeptember 18. - 13:09
Boldogot Hozé
meg még sokat
meg még sokat
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. szeptember 18. - 13:00
Elõször az alábbit akartam írni, de utána visszafogtam magam, és igyekeztem jófiú lenni:D
" Mivel ma a te születésnapod vagyon, minden szar a szádhoz ragadjon, áldjon meg az Isten, üssön meg a guta, saját szemétdombodon ******* meg egy *****!":hahaha:
" Mivel ma a te születésnapod vagyon, minden szar a szádhoz ragadjon, áldjon meg az Isten, üssön meg a guta, saját szemétdombodon ******* meg egy *****!":hahaha:
Írta 2008. szeptember 18. - 12:52
Naszóval, ha 1 találkozás feljogosít erre, akkor Isten éltessen Hozé!
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2008. szeptember 18. - 12:41
Most már tényleg csinálhatnátok egy öreg-fiúk partit, kinek is volt eddig szülinapja?
VV, H.Zoli, Hozé és Pitének lesz! A süticsinálást én vállalom, a nõket ti hozzátok.
VV, H.Zoli, Hozé és Pitének lesz! A süticsinálást én vállalom, a nõket ti hozzátok.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2008. szeptember 18. - 12:38
Mikor lesz a parti?
Csináljunk egy közöset... te veszed a sört, én hozom a nõket
Csináljunk egy közöset... te veszed a sört, én hozom a nõket
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!
Írta 2008. szeptember 18. - 12:35
Hölgyek, Urak!
A fenti jókívánságokat figyelembe véve, engedtessék meg nekem,
úgyis mint "rangidõsnek" vagy "korelnöknek" - ó mily udvarias változata ez a két megfogalmazás a "vén f@sznak"...-,
és úgyis, mint akit épp ezen a mai napon sokan köszöntenek, hisz épp ma van valamilyen napja,
-esetünkben persze születésnapja- hogy ezúton is ismételten, mintegy saját magam szavát tovafûzve,
igyekezvén kikerülni a szóismétlés gonosz csapdáját, mélységes, és egyben soha el nem múló hálámat fejezzem ki
azon embertársaimnak, akiket ezen a fórumon, e nemes -bár minden kétséget kizárólag,
a külsõ szemlélõ számára vicces- sportnak köszönhetõen megismervén, eszébe jutottam.
Köszönöm.
A fenti jókívánságokat figyelembe véve, engedtessék meg nekem,
úgyis mint "rangidõsnek" vagy "korelnöknek" - ó mily udvarias változata ez a két megfogalmazás a "vén f@sznak"...-,
és úgyis, mint akit épp ezen a mai napon sokan köszöntenek, hisz épp ma van valamilyen napja,
-esetünkben persze születésnapja- hogy ezúton is ismételten, mintegy saját magam szavát tovafûzve,
igyekezvén kikerülni a szóismétlés gonosz csapdáját, mélységes, és egyben soha el nem múló hálámat fejezzem ki
azon embertársaimnak, akiket ezen a fórumon, e nemes -bár minden kétséget kizárólag,
a külsõ szemlélõ számára vicces- sportnak köszönhetõen megismervén, eszébe jutottam.
Köszönöm.
Írta 2008. szeptember 18. - 12:06
Kedves Hozé Mester!
A keresztény hitvilág által tisztelt felsõbbrendû lény biztosítsa számodra a megfelelõ életkörülményeket hosszú idõn keresztül, valamint a hallószerved testeden kívül elhelyezkedõ része expandáljon vertikálisan oly mértékben, hogy kiterjedésének alsó végpontja érje el a lábfejed és a lábszárad közti csatlakozási pontot!
Vagy ahogy az öregek mondják: Isten éltessen sokáig...
:balloon:
A keresztény hitvilág által tisztelt felsõbbrendû lény biztosítsa számodra a megfelelõ életkörülményeket hosszú idõn keresztül, valamint a hallószerved testeden kívül elhelyezkedõ része expandáljon vertikálisan oly mértékben, hogy kiterjedésének alsó végpontja érje el a lábfejed és a lábszárad közti csatlakozási pontot!
Vagy ahogy az öregek mondják: Isten éltessen sokáig...
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2008. szeptember 18. - 11:52
Ó, lemaradtam, akkor most én is kívánok neked minden szépet és jót, kedves Hozé barátom!!! Boldog Szülinapot!!!
(készüljetek a sorban a következõ a Pite!)
(készüljetek a sorban a következõ a Pite!)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2008. szeptember 18. - 11:11
Ó, köszönöm mindenkinek.
Az embernek ez így, 35 után már jól esik.
Az embernek ez így, 35 után már jól esik.
Írta 2008. szeptember 18. - 10:03
Hozé!!! Ha megengeded az egyik mért körömet neked adom
.
vendég_Charon_*
Írta 2008. szeptember 18. - 08:27
vendég_Charon_*
Írta 2008. szeptember 18. - 08:19
Bár én nem tudok tanult barátomhoz hasonlóan szép köszöntõ sorokat vetni e helyre, de sok sok szeretettel kívánok néked kedves Hozé, még legalább 146 évet, boldogságban és egészségben!!! :clap:
Írta 2008. szeptember 18. - 08:18
Mikor reggel a kiskertemben jártam, Kedves Hozé mit hallottam?
Sárga rigó azt fütyülte, a tücsök meg hegedülte: megint egy nappal öregebb lettél, a mosásban kicsit összementél. De ne búsulj, jön még télre tavasz, 46 éves is csak egy évig maradsz!
Soká éljél azt kívánom, a szívembõl muzsikálom. Isten éltessen!
Sárga rigó azt fütyülte, a tücsök meg hegedülte: megint egy nappal öregebb lettél, a mosásban kicsit összementél. De ne búsulj, jön még télre tavasz, 46 éves is csak egy évig maradsz!
Soká éljél azt kívánom, a szívembõl muzsikálom. Isten éltessen!
Írta 2008. szeptember 17. - 20:47
Szerinted...? 
Bár nekem nincs SS gépem, de hát...
Gabibátyó, megengedjük Neki?
Bár nekem nincs SS gépem, de hát...
Gabibátyó, megengedjük Neki?
Írta 2008. szeptember 17. - 20:44
Zsizsi , Savanyugabi: Meg sem kérdeztem, lehet csatlakozni? Mert ha igen nekem idõpontilag bármelyik jó.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2008. szeptember 17. - 20:39
Oks, értem!
A bicóra korrekt, mert van utcán tekerõs-túrázós bicóm, tózse sárvédõ+csomitartó.
Taposópedál bakancs idén már játszott nálam is. Szerintem maradjon a Zemplén, ne fantáziáljunk külföldben, fõleg a közlekedés miatt, ill. azért télen nem lehet akkora távot lenyomni, mint nyáron, hiába aszfalt, a hideg sokat kivesz az emberbõl.
Még karácsony elõtt, vagy január-februárban. (Nekem tán ez utóbbi két hónap lenne a jobb, de addig még tudunk pontosítani.)
A bicóra korrekt, mert van utcán tekerõs-túrázós bicóm, tózse sárvédõ+csomitartó.
Taposópedál bakancs idén már játszott nálam is. Szerintem maradjon a Zemplén, ne fantáziáljunk külföldben, fõleg a közlekedés miatt, ill. azért télen nem lehet akkora távot lenyomni, mint nyáron, hiába aszfalt, a hideg sokat kivesz az emberbõl.
Még karácsony elõtt, vagy január-februárban. (Nekem tán ez utóbbi két hónap lenne a jobb, de addig még tudunk pontosítani.)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére