Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Börzsöny: Kopasz-hegy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Tessék:[ATTACH]559[/ATTACH]

amúgy ez kép hol készült ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Éppen fel akartam ajánlani, hogy télen egy kicsit rendbeszedem esztétikailag, de most rájöttem, hogy tök felesleges, még a színeket sem tudnád rajta megkülönböztetni.:D

Mondtam már hogy milyen csinos az a Speckó? :) :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Legközelebb arra megyek:)
Ismered azt, akihez került a gép?

Ja. Volt is velünk túrázni augusztusban.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Simán. Fõleg azzal a bringával, amivel most voltál. Én imádom. Nagyon meg lehet küldeni.
Milyen "bennszülött" vagy, hogy nem ismered.:D
Az SX jó helyre került.:)

Legközelebb arra megyek:)
Ismered azt, akihez került a gép?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Mondjuk elég ratyin néznek ki a fehér gumifeliratok..azoknak nem zõdnek kellene lennie? :)

Irigykeggyé csak!:)
Elõször is, az új nobby nic-en ezüst színû a felirat!
Másodszor pedig, a Te kotványul kinézõ (hiába drága) biciglidbõl is lehetne csinálni valami szemrevalót, némi kp és rengeteg munka árán.:P
Éppen fel akartam ajánlani, hogy télen egy kicsit rendbeszedem esztétikailag, de most rájöttem, hogy tök felesleges, még a színeket sem tudnád rajta megkülönböztetni.:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Az bringával járható? Mert a Vörös hegyi árok név nekem nem tûnt annak. Akarok újra nagybicót:( már sajnálom, hogy eladtam az sxet.

Simán. Fõleg azzal a bringával, amivel most voltál. Én imádom. Nagyon meg lehet küldeni.
Milyen "bennszülött" vagy, hogy nem ismered.:D
Az SX jó helyre került.:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Az bringával járható? Mert a Vörös hegyi árok név nekem nem tûnt annak. Akarok újra nagybicót:( már sajnálom, hogy eladtam az sxet.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ja, ilyen velünk sosem fordul elõ :lol1:

Na de nem is toltuk 9 km-t.

Sajna akadt egy kis gumiprobléma Pótkülsõm nem voltDobogókõrõl lejöttem a P jelzésen, majd fel a Z-n a Szakó hegyre, és onnan lefelé adta fel. Onnan hazáig toltam

Az gáz.:( Miért nem jöttél végig le a piroson Dömösig? Szerintem az jobb útvonal.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sajna akadt egy kis gumiprobléma:( Pótkülsõm nem volt:)Dobogókõrõl lejöttem a P jelzésen, majd fel a Z-n a Szakó hegyre, és onnan lefelé adta fel. Onnan hazáig toltam:(

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

És hol tologattad annyit a vasat? Rossz volt az útvonal választás.:D

Ja, ilyen velünk sosem fordul elõ :lol1:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ma feltekertem egy BigHit+TravisTriple párossal Dobogókõre. Ennyire ritkán fáradtam el. Persz csak 1 lánctányéros volt:) De a lefelelé kárpótolt. Egy ideig. Aztán toltam 9km-t:D
Asszem ez az igazi freeride. Na meg Maroons-Beautiful you c. száma is passzolt a párás reggeli idõhöz. Zed, vagy valaki: valamikor pesten egy kis freeriderkedés? Vagy egy túra keményebb ösvényeken nagybicóval?

És hol tologattad annyit a vasat? Rossz volt az útvonal választás.:D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ma feltekertem egy BigHit+TravisTriple párossal Dobogókõre. Ennyire ritkán fáradtam el. Persz csak 1 lánctányéros volt:) De a lefelelé kárpótolt. Egy ideig. Aztán toltam 9km-t:D
Asszem ez az igazi freeride. Na meg Maroons-Beautiful you c. száma is passzolt a párás reggeli idõhöz. Zed, vagy valaki: valamikor pesten egy kis freeriderkedés? Vagy egy túra keményebb ösvényeken nagybicóval?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Mondjuk elég ratyin néznek ki a fehér gumifeliratok..azoknak nem zõdnek kellene lennie? :)

Te ne dumálj, inkább vegyél karbon nyeregcsövet, kormányt és hajtómûvet. És karbonpálcás karbonynerget is :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nekem is, csak darabokban. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Viszont megvan minden küllõje!
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Tessék:[ATTACH]559[/ATTACH]

Hú, az a zõd Brain nagyon ütõs. Meg a vázzal harmonizáló Reba matrica is szép. A HZ Dizájn Center megint kitett magáért ;) kézrázás... vállveregetés...
Ausztria, Kenguruk földje!

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
en is ebben bizom, mert penz nem volt benne.

----

FÁJVÓ

----

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
gakos! Szerintem jó eséllyel postázzák majd. HHH-n általában "normális" emberek járnak.
Hihetetlennek tartottam, de nekem is elpostázták és öcsémnek is.
Persze ha volt benne pénz, akkor azt behúzzák.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.