...
Más, csinálunk idén októberben egy Kozma TT pótlót? Én nagyon vágyom egy kis Vértesre.
Ha Nektek nem is fér bele, én mindenképpen megyek egy hétvégére.
Lesz ebbõl valami?
...
Más, csinálunk idén októberben egy Kozma TT pótlót? Én nagyon vágyom egy kis Vértesre.
Ha Nektek nem is fér bele, én mindenképpen megyek egy hétvégére.
A sebesség mindent megold.
amúgy ez kép hol készült ?Tessék:[ATTACH]559[/ATTACH]
Éppen fel akartam ajánlani, hogy télen egy kicsit rendbeszedem esztétikailag, de most rájöttem, hogy tök felesleges, még a színeket sem tudnád rajta megkülönböztetni.
Ja. Volt is velünk túrázni augusztusban.Legközelebb arra megyek:)
Ismered azt, akihez került a gép?
Simán. Fõleg azzal a bringával, amivel most voltál. Én imádom. Nagyon meg lehet küldeni.
Milyen "bennszülött" vagy, hogy nem ismered.
Az SX jó helyre került.
Mondjuk elég ratyin néznek ki a fehér gumifeliratok..azoknak nem zõdnek kellene lennie?
Simán. Fõleg azzal a bringával, amivel most voltál. Én imádom. Nagyon meg lehet küldeni.Az bringával járható? Mert a Vörös hegyi árok név nekem nem tûnt annak. Akarok újra nagybicót:( már sajnálom, hogy eladtam az sxet.
Na de nem is toltuk 9 km-t.Ja, ilyen velünk sosem fordul elõ :lol1:
Sajna akadt egy kis gumiprobléma Pótkülsõm nem voltDobogókõrõl lejöttem a P jelzésen, majd fel a Z-n a Szakó hegyre, és onnan lefelé adta fel. Onnan hazáig toltam
Ja, ilyen velünk sosem fordul elõ :lol1:És hol tologattad annyit a vasat? Rossz volt az útvonal választás.
És hol tologattad annyit a vasat? Rossz volt az útvonal választás.Ma feltekertem egy BigHit+TravisTriple párossal Dobogókõre. Ennyire ritkán fáradtam el. Persz csak 1 lánctányéros volt:) De a lefelelé kárpótolt. Egy ideig. Aztán toltam 9km-t:D
Asszem ez az igazi freeride. Na meg Maroons-Beautiful you c. száma is passzolt a párás reggeli idõhöz. Zed, vagy valaki: valamikor pesten egy kis freeriderkedés? Vagy egy túra keményebb ösvényeken nagybicóval?
Mondjuk elég ratyin néznek ki a fehér gumifeliratok..azoknak nem zõdnek kellene lennie?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Tessék:[ATTACH]559[/ATTACH]