Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

kéne használni a kistányért néha :)

Az miaz? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Hello hello

Milyen túra lesz szombaton Bhg-ben?
Tudom vissza kéne olvasnom, csak bazi lusta vagyok :S

Kedvem lenne hozzá sok, sõt ha kell tudok vezetni is Budaörs fölött a kopasztól, HHH-ig.

Ja meg mennyire lesz rohanós? Mert én idén nem mondom, hogy a legjobb formámban vagyok :D

Szevasz Hotmaat!

Valami olyasmit terveztünk, hogy fél 10-kor Kolosy, majd valamilyen úton-módon eljutunk a Nagyszénásra,
aztán a Nagy-Kopaszra, aztán valahogy hazafele is.
Tempó olyan lesz, hogy visszaérjünk fél3-ra, vagy mikorra, ugyanis sötétedik és dolga van egy-két embernek.
(nekem is)
Szóval haladós lesz szerintem. Vagy rövidítünk (azt nem tudom, hogyan :)).
De lesz térkép meg GPS, szóval még az eltévedés is benne van :D
Remélem 5 óra alatt meglesz a táv :S
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

palladium

palladium

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Mennék én is a vasárnapi túrára. A budakalászi zöldet ismerem, végig jól tekerhetõ egy-két szuszogóval. Kalásznál csatlakozom hozzátok.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hello hello

Milyen túra lesz szombaton Bhg-ben?
Tudom vissza kéne olvasnom, csak bazi lusta vagyok :S

Kedvem lenne hozzá sok, sõt ha kell tudok vezetni is Budaörs fölött a kopasztól, HHH-ig.

Ja meg mennyire lesz rohanós? Mert én idén nem mondom, hogy a legjobb formámban vagyok :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
De ne ám..! ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha tippelnem kéne, a nyálkával kombinált avar okoz majd kacifántos bukásokat, de ne legyen igazam!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szerintem is. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mehetünk végül is, rám fér.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Nekem mindkét nap királyság, de csak ha alapozósra vesszük. Pl. a Róka-hegyre nem tudok felmenni 130-as pulzussal, biztos bennem van a hiba. :D

Dante!
Akkor, most már ne beszéljelek rá a hétvégi tekerésre? ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Ez jól hangzik, lehet hogy igénybe veszlek. Neked a vasárnap nem jó? Együtt kéne menni a többiekkel, ha már egyszer..
edit: Szombaton akkor lesz Budai, vagy elhalasztjátok a TT miatt?

Ha a szombati nem tikkaszt ki nagyon én megyek vasárnap is
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Voltam fent ma a Nagy-Kopaszon és az esõ ellenére is találkoztam 2 nyugdíjas csoporttal. Hétvégén szebb idõ lesz állítólag, valszeg a turista is több lesz, de szerintem ennyi belefér, hogy alkalomadtán kerülgetnünk kell egymást. Egyébként sem rohantam, mert az avar alatt megbúvó kövek igencsak csúsznak. Sõt, helyenként inkább gyalogosra vettem a figurát, de amúgy tekerhetõ a piros.

Opsz, most vettem észre a hétvégi TT kiírását....így már azért más megvilágításból látom a gyalogos vs kerékpáros kérdést.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Nekem mindkét nap királyság, de csak ha alapozósra vesszük. Pl. a Róka-hegyre nem tudok felmenni 130-as pulzussal, biztos bennem van a hiba. :D

kéne használni a kistányért néha :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Alex ha eljössz Gyálig az m5-ön innen mehetünk együtt is és akkor garantáltan nem kerülsz és spóroltál 60km-t . Nekem is szimpib volna egy szombati Pilis túra a nagy gyalog galopozó tömeg miatt

Ez jól hangzik, lehet hogy igénybe veszlek. Neked a vasárnap nem jó? Együtt kéne menni a többiekkel, ha már egyszer..
edit: Szombaton akkor lesz Budai, vagy elhalasztjátok a TT miatt?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Richie, bokádra borogatás, meg rehab-torna, aztán a szeptemberi 24 órásra csak összeszeded magad! :D

a tavaszi malõr óta rutinos vagyok és szerencsére a mostani nagyon gyorsan gyógyul!
és majd valami pilisi aszfalt-témára szívesen megyek.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
akár csak találjátok ki, hol és mikor lesz a találkozó, már úgyis utálom a pofájukat :-) jót tesz egy kis vérvonal frissítés hehee

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

nem szeretném elrontai a szombati budai-hg bulit,de http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1859
várhatóan nem tekerés lenne hanem ember-kerülgetés.tuti találkoztok majd egy-két off-road babakocsival,pincsivel,öreg-mammerral és pitbullos hurka-tarkóval...
egyébként én is úgy mennék én is,de elbánt velem a cserhát brühühûûûû
na majd pár hét és megint alapozás :D és megint jön a TERV :)

Basszus! Ezt nem, neem neeeeeeeemmmmmm..!!!!!!! :rocketman
Nem akarom, hogy megint elüssön valaki! Mondjuk egy babakocsis nagymami. :)

Richie, bokádra borogatás, meg rehab-torna, aztán a szeptemberi 24 órásra csak összeszeded magad! :D

Thisisjimy

Thisisjimy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Szerintem egy 9 órai idõpont a csillaghegyi HÉV megállóban jó lenne.

príma akkor Róka hegyen kezdünk ? durv :scared:
------------------------------------------------
- akik tudják a választ, nem értik a kérdést -

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

sziasztok,

akkor vasárnap hol hánykor ?

Szerintem egy 9 órai idõpont a csillaghegyi HÉV megállóban jó lenne.

Thisisjimy

Thisisjimy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
sziasztok,

akkor vasárnap hol hánykor ?
------------------------------------------------
- akik tudják a választ, nem értik a kérdést -