kéne használni a kistányért néha
Az miaz?

kéne használni a kistányért néha
Hello hello
Milyen túra lesz szombaton Bhg-ben?
Tudom vissza kéne olvasnom, csak bazi lusta vagyok :S
Kedvem lenne hozzá sok, sõt ha kell tudok vezetni is Budaörs fölött a kopasztól, HHH-ig.
Ja meg mennyire lesz rohanós? Mert én idén nem mondom, hogy a legjobb formámban vagyok
Nekem mindkét nap királyság, de csak ha alapozósra vesszük. Pl. a Róka-hegyre nem tudok felmenni 130-as pulzussal, biztos bennem van a hiba.
Ha a szombati nem tikkaszt ki nagyon én megyek vasárnap isEz jól hangzik, lehet hogy igénybe veszlek. Neked a vasárnap nem jó? Együtt kéne menni a többiekkel, ha már egyszer..
edit: Szombaton akkor lesz Budai, vagy elhalasztjátok a TT miatt?
kéne használni a kistányért néhaNekem mindkét nap királyság, de csak ha alapozósra vesszük. Pl. a Róka-hegyre nem tudok felmenni 130-as pulzussal, biztos bennem van a hiba.
Ez jól hangzik, lehet hogy igénybe veszlek. Neked a vasárnap nem jó? Együtt kéne menni a többiekkel, ha már egyszer..Alex ha eljössz Gyálig az m5-ön innen mehetünk együtt is és akkor garantáltan nem kerülsz és spóroltál 60km-t . Nekem is szimpib volna egy szombati Pilis túra a nagy gyalog galopozó tömeg miatt
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Richie, bokádra borogatás, meg rehab-torna, aztán a szeptemberi 24 órásra csak összeszeded magad!
nem szeretném elrontai a szombati budai-hg bulit,de http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1859
várhatóan nem tekerés lenne hanem ember-kerülgetés.tuti találkoztok majd egy-két off-road babakocsival,pincsivel,öreg-mammerral és pitbullos hurka-tarkóval...
egyébként én is úgy mennék én is,de elbánt velem a cserhát brühühûûûû
na majd pár hét és megint alapozásés megint jön a TERV
Szerintem egy 9 órai idõpont a csillaghegyi HÉV megállóban jó lenne.
Szerintem egy 9 órai idõpont a csillaghegyi HÉV megállóban jó lenne.sziasztok,
akkor vasárnap hol hánykor ?