Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ó, alig várom a tortúrát! nagyon hangulatos fotók, érzed, hogy kell az embert kivakarni a rööökamijébó'

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Vazze Oldbike! irigyszmájli:)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A mai túra résztvevõi: Oldbike,vaddisznók,szarvasok :)
http://picasaweb.goo...keold/TLiGSBRc#
Kezdetben nagy szélben tekertem,de a szikrázó napsütés végig kitartott.
"minden nagyon jó,minden nagyon szép" csak a nagyobb hó hiányzott

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Tudom késõ,de hétfõn tekerenék egy börzsönyi felderítõ kört,ha valaki....
reggel 8.00-kor újra itt-találkozó:Kismaros 9.45-vasútállomás
terv:verõce-királyrét-NHH-K-rakodó-égés bérc-sutaberki-királyrét-kismaros

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Ma fent voltam Dobogókõn, az utak az elõzõ sok esõ ellenére egész jól járhatóak -bár terepen nem sokat mentem. Visszafelé a Zsivány-sziklák felé akartam lejönni, de ott kivételesen tényleg járhatatlan volt az út, ám nem az idõjárás miatt, hanem, mert fakitermelés volt azon a környéken és szanaszét barmolták az utat az erdõgazdaság jármûvei. Úgyhogy innen hátraarcot csináltam és visszamentem D.kõre. Le is akartam fényképezni, de a f.gépem megint cserben hagyott. :(

Hazafelé Dömörkapu után felfelé tekert egy authoros sporttárs /akinek elszakadt a lánca a legutóbbi nagyobb összeröffenéskor/ és a haverja, köszöntem is, bocs a nevekre nem emlékszem. Üdv nektek innen is.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ma 2 körül valaki egy laza 2 órás pöri a hhh körül?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nincsattól felemelõbb érzés, ha az munkaidõben bringázik/lazsál az ember, amikor az emberek 80%-a huzza az igát.
Megyek is a strandra, jihhááá! :-)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Valóban ne írigykedjetek,idõnként szívesen tekernék csak a hétvégeken,ahogyan a "normális" munkarendben dolgozók :)

Ismerõs a történet. Évekig dolgoztam a vendéglátásban, és marhára bosszantott, hogy amikor a barátaim a hosszú hétvégékre meg az ünnepnapokra készültek, nekem akkor kellett a legtöbbet dolgoznom.
Így már, hogy tudom mi az oka, egészen más szemszögõl látom a hétközbeni túráidat. ;)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Valóban ne írigykedjetek,idõnként szívesen tekernék csak a hétvégeken,ahogyan a "normális" munkarendben dolgozók :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Azért ne írigykedjünk! Nekem néha "elsírja" magát, hogy mennyit dolgozik! :D
És tényleg, robotol rendesen ez a jóember, hogy aztán legyen ideje csavarogni, és az írigységünk édes levében lubickolhasson! :D

Sicc, UNICUM plz! :D :D :D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

oldbike, komolyan irigyellek! Én is szakácsnak állok! :D

Tegnap ,mikor láttam Oldbike legutóbbi képeit, engem is az irigység mardosott, hogy hogy a csudában van ideje hétközben tekerni, de így már értem a szitut, hogy szakács a kenyérkeresõ munkája.

Klassz képek, van témájuk.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
De azt is nézd meg, hogy minden túrán másik bringával megy ! :)
Vagy csak átfestette a Cube-ot ? :)
Marci

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
oldbike, komolyan irigyellek! Én is szakácsnak állok! :D

ps.: bár én meg nyáron tudok lazsálni! :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A gyalogtúra után újból a pilist választottam.Szikrázó napsütés volt reggel,gondoltam a prédikálóról szép lehet a kilátás- :) igazam volt.Jég csak elvétve az úton,de a fenti részen a hó és a kissé sáros talaj váltja egymást,remekül járhatóak az utak.
http://picasaweb.goo...bikeold/PrDikL#

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Fura egy hely ez az egom. Mikor ide költöztünk azt hittük nagyváros, de igazából olyan, mint egy falu...szinte mindenért pestre kell mennem, ha venni akarok:( Ahhoz képest mennyi hegy van itt, kevés a bringás.Csoda, hogy a neuzerbolt megél itt. Dirtpálya is csak egy kezdetleges van,azt egy hét gyakorlással kinõttem:(
Off:Faterodat nem veszélyezteti a leépítés?ON

En sajnos szinte csak pihenni jarok haza, ha szuksegem van egy kis nyugalomra... Es nem azert mert Pestet annyira szeretem.

Volt egy aranylag ertelmes dirt palya egy par eve "Bugacon" a focipalyak mellett, a mostani CBA mogott. Valamikor az is egy fuves focipalya volt, de utana valahogy kibuliztak a helyi erok, hogy epithessenek palyat. Most viszont mintha akarnanak epiteni oda valamit.

OFF: Bizunk benne, hogy nem. 14 eve ott dolgozik, es o a tuz- es munkavedelmis a gyarban. Par eve van meg a nyugdijig, ugyhogy nagyon rosszkor jonne... Persze mikor jon az ilyesmi jokor? :( ON

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Fura egy hely ez az egom. Mikor ide költöztünk azt hittük nagyváros, de igazából olyan, mint egy falu...szinte mindenért pestre kell mennem, ha venni akarok:( Ahhoz képest mennyi hegy van itt, kevés a bringás.Csoda, hogy a neuzerbolt megél itt. Dirtpálya is csak egy kezdetleges van,azt egy hét gyakorlással kinõttem:(

Én fordítva jártam el, életem elsõ 19 évét töltöttem Egomban, aztán jöttem Pestre. Nyugis kis hely, de ha csinálni akarsz valamit tényleg nincs sok minden. Unalmas egy idõ után. Viszont bringázni tényleg jól lehet, sajnálom is, hogy akkor még nem tettem :))

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Thy: ha megjöv végre a bringám és még nem diszidáltam akkor mehetnénk túrázni!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Egyébként fura módon itt Egom környékén nincsennek bringások...legalább is nem találkozom velük. Itt a fórumon sincsennek. Egyetlen karbon merida oútis csajt látok csak a városban, de néhány "freeridert":(

Vagyunk, csak kevesen, es szetszorodva. Forumrol juby, BansheeNorbs meg en (asszem csak ennyi) vagyunk Egombol. Bar en Pesten vagyok szinte mindig a suli miatt. Az Esztergomi Kulloszaggatok nagyon szet vannak szorva a kornyeken, ritkan lehet belejuk futni, es ok is foleg outisok. Amugy a Neuzer bicajbolt szereloje nagy bringas (o is Kulloszaggato), a lanya meg a Fradiban tekert(t).

Ja, es apum is a Suzukiban dolgozik :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Igen, mi vagyunk. :)
Szuper volt a túra, köszönöm mindnyájatoknak. :)

Thy!
Örülök, hogy benned még meg van ez az elszántság. Én már télen nem tekerek...