szeva kíborg
!
jól,köszi... a TERV már zajlik,de futni majd januárban fogok elkezdeni...
na és nálad mizu?mehetsz már mágnes közelébe?
Mentem át fém detektoros ajtón, és nem jelzett be.
Hotmaat!
A túra vasárnap lesz!!!
szeva kíborg
!
jól,köszi... a TERV már zajlik,de futni majd januárban fogok elkezdeni...
na és nálad mizu?mehetsz már mágnes közelébe?
Kiscsillag!
Én nem a városban jártam, mert nem szokásom ott aszfaltozni.
Péter-hegy, Kamara-erdõ, Törökbálint, Budaörs, reptér szerepelt a menüben.
Bármely, az átlagosnál jobb fizikai kondícióval rendelkezõ ember számára könnyen teljesíthetõ, mivel nincs 20km a táv. Egy jó cipellõ (bakancs) azért elkél, mert a túra egyes részei nem éppen boka kímélõek.
Az útvonal az alábbi lenne: Nagymaros vá. - Templom-völgy - Hegyes-tetõ (kék jelzésen) - Szent Mihály-hegy déli oldal - Remete barlangok (sárga, és barlang jelzés) - Dobozi-orom - Zebegény (barlang, majd sárga+ jelzésen) - Czizmadia-völgy - Köves-mezõ - Nagymaros va. (kék+ jelzésen)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Na, beszólt a sánta.
Lábad hogy van?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Jók a képek, jó idõ volt. Legközelebb dobj privit és elmegyek én is, esetleg ha rossz egyedül tekerni... (utoljára októberben voltam arra, de mennék vmikor egy kört Szilvásról Mályinkára, Bánkút betéréssel.
Amennyiben nem merül fel akadályozó tényezõ, akkor indulás 10-kor a nagymarosi vasútállomásról (8.42-kor és 9.07-kor indul vonat a Nyugatiból és minden óra 11-kor mennek a "visszjáratok").
Nem vagy vak. Az idõpont még tényleg nem hangzott el.Kiscsillag!
Melyik napon is lenne ez a banzáj, mert nagyon nem lelem az idõpontot.
Vagy vak volnék?
Békés és kelllemes karácsonyt mindenkinek!
hát nem mértem meg de valahol 10 és 11 között volt vagy nem
![]()
Bármely, az átlagosnál jobb fizikai kondícióval rendelkezõ ember számára könnyen teljesíthetõ, mivel nincs 20km a táv. Egy jó cipellõ (bakancs) azért elkél, mert a túra egyes részei nem éppen boka kímélõek.
Az útvonal az alábbi lenne: Nagymaros vá. - Templom-völgy - Hegyes-tetõ (kék jelzésen) - Szent Mihály-hegy déli oldal - Remete barlangok (sárga, és barlang jelzés) - Dobozi-orom - Zebegény (barlang, majd sárga+ jelzésen) - Czizmadia-völgy - Köves-mezõ - Nagymaros va. (kék+ jelzésen)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Ma alig fúj a szél!