Pedig a BME-n van környezetvédelmi szakmérnök képzés is. Tessék nekik munkát adni! :lol1:
Csak nem rám gondoltál?
(Esetleg van a vegyészmérnöki karon kívül más környész képzés is a BME-n?)
Pedig a BME-n van környezetvédelmi szakmérnök képzés is. Tessék nekik munkát adni! :lol1:
De csak õ nagyon ritkám használja és igazán úgy vettem hogy majd én is használgatom.De az ország út marad az elsõdleges csapás irány bár az elmúlt három hétben ,kétszer is elütõttek ezért meg gondolandó a dolog majd fel váltva vagy kiegészítõnek ha a képet nézitek akkor nem véletlenûl van ló rajta Õ az én lovam volt tõbb mint hat évig ezt a kõrnyéket annyira belovagoltam hogy ismerek minden õsvényt és keresztezödéstJól értem, most akkor leányodnak nem lesz bicója!?
Hja kérem, én is anno országútiról "nyergeltem" át mountira. Nem bánam meg, mert most már azok között a hegyeken-dombokon tekerhetek, amiket addig csak kívülrõl bámultam meg aszfaltozás közben.
Jó szárnypróbálgatást kívánok!
ps.: ha elég bátor vagy, és már "leszámoltál az élettel", - sic! - figyeld ezt a topicot, és nevezz be egy Dante-túrára a Gödöllõi-dombságba!:cool1:
Igen, az nálunk még nem szempont, hogy egy építkezést - legyen az akár autópálya - a legkisebb környezeti változással járó technológiával és körültekintéssel végezzenek el!Eredeti szerzõ: DanteMajd megyünk, de szétvernek mindent ezek a köcsinger autópályaépítõk, mire felszáradna a vidék...
Itt tényleg nincsenek magas hegyek, de meredek emelkedõk annál inkább a legmeredekebbek ismertetõje:nyomjad Dante!!!Egy ilyen dombság túrára majdan kapható leszek én is. Láttam itt pár képet ezekrõl a megmozdulásokról, és valahol ezen a túrán van egy egész magasnak látszó kaptató, ahol rendesen el lehet fogyni mászás közben. Kíváncsi vagyok meddig jutnék fel rajta.
van ött több is...meg olyan nem hosszú csak érdekes szögben emekdikEgy ilyen dombság túrára majdan kapható leszek én is. Láttam itt pár képet ezekrõl a megmozdulásokról, és valahol ezen a túrán van egy egész magasnak látszó kaptató, ahol rendesen el lehet fogyni mászás közben. Kíváncsi vagyok meddig jutnék fel rajta.
ps.: ha elég bátor vagy, és már "leszámoltál az élettel", - sic! - figyeld ezt a topicot, és nevezz be egy Dante-túrára a Gödöllõi-dombságba!
:cool1:
Rémélem Nagymarosra már odaérsz:D
Rémélem Nagymarosra már odaérsz:DHolnapi túra most akkor pontosan hogyan is lesz?
10 Nagymaros pályaudvar ?