Pár kép a hétvégérõl, gyalogos és bicós vegyesen: https://picasaweb.go...Hetvege20120317
zeezoltano, jól néz ki a bicód, és a süti is amit a cukrászdában rendeltél.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Pedig onnan nem is annyira messze, a Karancs-Medves Tájvédelmi Körzet területén nem hogy por van, inkább sár; sõt, elõször alig hittem a szememnek, de bizony sok helyen még van hó és sok a jég!
Mi "csak" gyalogtúrázunk itt most, de sok a jelölt bicajos ösvény és ráadásul egészen jók, ha majd tehetem, ide visszatérek kerékpárral is. Csak belsõre sok foltot ne felejtsek el hozni meg plusz NoFlats lötyit, mert tövis meg vadrózsa az van itt bõven!... ;-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
kimy, a kõbánya elõtti sárga agyagos rész is járható?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Déli oldal lucskos. Északi oldalon csapattunk, fent még néhol jeges, lent már tuti! Alig lettek sárosak a gépek.Pilisi helyzetjelentés engem is érdekelne, jól esne terepen menni egy jót.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_