Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Mai reggel szép meleg napsütéses túrázni jaj de jó:). Ép egy jeges maci napozik a házunkal szemben és jéhidegcocacolát szopogat szívószálon:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Romper

Romper

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Itt tényleg nincsenek magas hegyek, de meredek emelkedõk annál inkább a legmeredekebbek ismertetõje:nyomjad Dante!!!:D ezt orditja a jó nép na ezekre felnézni is fárasztó. Ja és nem szokásom feltekerni rájuk:no:

De klassz, hogy minden jóból kimaradok... ráadásul felénk még dombok sincsenek. Pedig én szívesen feltekernék rájuk.
(Zoli, amúgy a könyv nagyon szuper, egészen megvilágosodtam!)

Steve66

Steve66

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Csak nem ezekre a képekre gondolsz?:D
Az elsõ képen szereplõ dombocska a szigorúbb, aki legfelül áll az Vinceffy "Zerge" Zsolt, ha mond ez a név valamit.
Õ sem bírt vele, csak odáig ment a dolog neki is, ahol áll. Nem akarta elhinni, megpróbálta mégegyszer, aztán belátta, hogy a "nyamvadt domb" gyõzött.
A másodikat siratófalnak kereszteltem, combos, de kitekerhetõ.
Sok ilyen van a Dombságban, lehet izmozni rajtuk.:P
[IMG][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/4738/p1040157defektturapl2.th.jpg[/IMG][/IMG][IMG]http://img111.imageshack.us/img111/4237/eltkozottdombsgtra021tt8.th.jpg[/IMG]

SZiasztok!
Lehet, hogy a környékrõl csak ezek a képek maradnak. Tegnap gurultam egyet és amit nem b...tak szét a favágók azt szétb..ák az útépítõk. Pár méterre attól ahol a második kép készült mintha háborús övezet lenne!
Az építkezést még csak most kezdték de már drámai.:scared:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Végül is nem lehet egy szavam sem mert utánna haza vitt, másnap eljõtt a szervízbe ahol a fiúk(Zsé és Gyuri)szátszedték a bringát megmondták mit kell javítani és mennyibe kerül ,kifizette szó nélkül

Ezt jó olvasni! :cool2:

A tavaszi tekerés meg evidens, oda mindig megyünk "szenvedni". :)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

H.Zoli,
Igen, ezeket a képeket keresem már vagy két órája itt a fórumban!!!!! :)Kösziiiiiii!
Szóval ide szívesen elmegyek, ha majd szervezõdik valami. :D

Tavaszal ha van kedvetek, én ismerem az egész kõrnyéket mint a tenyerem, õsszehozhatunk egy kis túrát ha van kedvetek

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

"Szeretm" azokat az autósokat, akik észre sem veszik a körülöttük közlekedõket. :( hogy verném ki az összes fogukát a vakmarhájának! Az meg, aki meg sem áll egy ütközést követõen...:rocketman:

Végül is nem lehet egy szavam sem mert utánna haza vitt, másnap eljõtt a szervízbe ahol a fiúk(Zsé és Gyuri)szátszedték a bringát megmondták mit kell javítani és mennyibe kerül ,kifizette szó nélkül

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
"Szeretm" azokat az autósokat, akik észre sem veszik a körülöttük közlekedõket. :( hogy verném ki az összes fogukát a vakmarhájának! Az meg, aki meg sem áll egy ütközést követõen...:rocketman:

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Három hét alatt kétszer? hogy történt?

Hát mivel látom tõbben ismeritek a tarcsai dombokat elmesélem gyorsan,Elõszõr a tarcsaés isaszegi hegyen átmenõ úton történt hátúl
rol eltalálta az oúti gépem kormány végét õsszetörte a tükrét nekem csak az ijedségvolt meg egykis csukló fájdalom.ami a legszebb hogy megsem álltak othagytak mintha misem tõrtént volna ráadásul aki mögötte jõt még engem ugatott le.A másik egy kicsit már komolyabb volt XVIIkerbõl tarcsa felé az mO leágazásnál jõtt fel az MO rol és a táblánál egyszerüen nem állt meg(stop tábla)el ütõtt oldalról ,de azt mondta hoyg még azt se vette észre csak a puffanást hallota.eltõrt az elsõ kerekem elhajlott a kormány és a bal oldali fékváltókar sérûlt.Nekem a térdem anyakam a hátam de háll istennek nem komolyan igy is lett kb 60 ezer kárRáadásul a Bringa +hetes sem volt

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nna, az ilyeneknek kell néha az arcát megmaszírozzni egy-két összeszorított kézzel! :) Ápolja az egójukat! :D

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

úgy, hogy vannak autósok, akik csakis maguknak követelik az utat, és el sem hiszik, hogy rajtuk kívül más is lehet az utakon...

Na ja ez igaz. Nekem még nyáron volt egy afférom Öcs és Pula között egy taxissal. Épp egy montis sporttársat elõztem, mikor hátulról kb 500 méterrõl egy eszeveszett dudálást hallok. Nna egy (valószínû) nagyfalusi paraszt taxis a Passatjával nehezményezte, hogy én mit elõzgetek. Visszatértem az út jobb szélére az elõzés után (szembõl nem jött jármû egyébként) mikor látom, hogy a visszapillantóból "üdvözöl" a taxis paraszt. Én mutattam mosolyogva neki egy egyezményes jelet, mire rögtön kiderült mégiscsak van fék azon a qrva passaton mert nyomott egy satuféket és mellém lassult, hogy én mi f..t képzelek magamról.:wallbange sal vannak parasztok.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

úgy, hogy vannak autósok, akik csakis maguknak követelik az utat, és el sem hiszik, hogy rajtuk kívül más is lehet az utakon...

De, arrafelé.

Zsizsi!
Nem is ettem sok bejglit. (viszont annál több töltött káposztát)
Rábeszéltem Krisztát, megyünk.

Na ezt örömmel hallom! ;)
(Már mint azt, hogy jöttök. A többi legyen a Te gondod! :D )

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Ezek a képek nem tarcsa környékén készültek?nagyon ismerõsek.

De, arrafelé.

Zsizsi!
Nem is ettem sok bejglit. (viszont annál több töltött káposztát)
Rábeszéltem Krisztát, megyünk.

Ronin!
Jó helyen keresgéltél, csak már régen letöröltem õket, mert kellett a hely az újabbaknak!;)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

De csak õ nagyon ritkám használja és igazán úgy vettem hogy majd én is használgatom.De az ország út marad az elsõdleges csapás irány bár az elmúlt három hétben ,kétszer is elütõttek ezért meg gondolandó a dolog majd fel váltva vagy kiegészítõnek ha a képet nézitek akkor nem véletlenûl van ló rajta Õ az én lovam volt tõbb mint hat évig ezt a kõrnyéket annyira belovagoltam hogy ismerek minden õsvényt és keresztezödést

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Az elsõ képen szereplõ dombocska a szigorúbb, aki legfelül áll az Vinceffy "Zerge" Zsolt, ha mond ez a név valamit.
Õ sem bírt vele, csak odáig ment a dolog neki is, ahol áll. Nem akarta elhinni, megpróbálta mégegyszer, aztán belátta, hogy a "nyamvadt domb" gyõzött.
[IMG][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/4738/p1040157defektturapl2.th.jpg[/IMG][/IMG][IMG]http://img111.imageshack.us/img111/4237/eltkozottdombsgtra021tt8.th.jpg[/IMG]

H.Zoli,
Igen, ezeket a képeket keresem már vagy két órája itt a fórumban!!!!! :)Kösziiiiiii!
Szóval ide szívesen elmegyek, ha majd szervezõdik valami. :D

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
Ezek a képek nem tarcsa környékén készültek?nagyon ismerõsek.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szia!
Jöttök holnap töki, vagy sok volt a karácsonyi bejgli!? ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Egy ilyen dombság túrára majdan kapható leszek én is. Láttam itt pár képet ezekrõl a megmozdulásokról, és valahol ezen a túrán van egy egész magasnak látszó kaptató, ahol rendesen el lehet fogyni mászás közben. Kíváncsi vagyok meddig jutnék fel rajta.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
akkor az avatarodat lecserélheted egy Mongoose-pacira! :)

Eredeti szerzõ: McGyverCsak nem rám gondoltál?

Tiszteletem! Például, ...én annak örülnék, ha nem gyõznétek visszautasítani a munkákat, mert annyi felkérést kaptok, de jelenleg...sebaj, lesz ez még jobb is! ;)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Pedig a BME-n van környezetvédelmi szakmérnök képzés is. Tessék nekik munkát adni! :lol1:

Csak nem rám gondoltál? :D

(Esetleg van a vegyészmérnöki karon kívül más környész képzés is a BME-n?)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Jól értem, most akkor leányodnak nem lesz bicója!? :)
Hja kérem, én is anno országútiról "nyergeltem" át mountira. Nem bánam meg, mert most már azok között a hegyeken-dombokon tekerhetek, amiket addig csak kívülrõl bámultam meg aszfaltozás közben. :)
Jó szárnypróbálgatást kívánok!

ps.: ha elég bátor vagy, és már "leszámoltál az élettel", - sic! - figyeld ezt a topicot, és nevezz be egy Dante-túrára a Gödöllõi-dombságba! :D :cool1:

De csak õ nagyon ritkám használja és igazán úgy vettem hogy majd én is használgatom.De az ország út marad az elsõdleges csapás irány bár az elmúlt három hétben ,kétszer is elütõttek ezért meg gondolandó a dolog majd fel váltva vagy kiegészítõnek ha a képet nézitek akkor nem véletlenûl van ló rajta Õ az én lovam volt tõbb mint hat évig ezt a kõrnyéket annyira belovagoltam hogy ismerek minden õsvényt és keresztezödést