Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Good morning!
Szavadon foglak, Te vagy az én emberem, oda tényleg szeretnék már régóta visszamenni. :tuptup:

Amikor úgy érzed, itt az idõ...;)

Na ezzel én is mennék egy hullámvasutat :) bár a terepkövetést és a rácsapást:D mi-24 hindel nem biztos hogy überelni tudná
Zsizsi örülök hogy aktiv módba kapcsoltál itthon is. Az Apci túra engem is érdekel persze terepen illene menni:clap:

Meglepõdnél Te azon! Bár nem egy forgó szárnyas, az tény. (Meg hogy mit tud egy AC-130U. Lenne tele gatya, pelus, de még a bakancsod is!) :D De már alig várom...:bananadan

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Sajnos csak ezzel tudok szolgálni, de ha tavasszal ráérsz, megreptetlek vele, mert visszalátogatok egykori "munkaadómhoz". /Location, Elmendorf, AFB_AK/
http://picasaweb.goo...586238668439906

Na ezzel én is mennék egy hullámvasutat :) bár a terepkövetést és a rácsapást:D mi-24 hindel nem biztos hogy überelni tudná
Zsizsi örülök hogy aktiv módba kapcsoltál itthon is. Az Apci túra engem is érdekel persze terepen illene menni:clap:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ismerem a helyet, voltam ott többször is fürdeni. Ha egyszer tényleg meg akarjátok találni...:)

Good morning!
Szavadon foglak, Te vagy az én emberem, oda tényleg szeretnék már régóta visszamenni. :tuptup:

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Ha minden igaz a Hárs-hegy környékén elég köves a talaj, talán arra nincs akkora sár.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Á, inkább gyere értem különgéppel. Igen a C5 Galaxy jó lesz ;)

Sajnos csak ezzel tudok szolgálni, de ha tavasszal ráérsz, megreptetlek vele, mert visszalátogatok egykori "munkaadómhoz". /Location, Elmendorf, AFB_AK/
http://picasaweb.goo...586238668439906

Jut eszembe, Apc környékén ismerõs vagy? Nagyon régen egyszer nyáron elvittek arra kocsival, és valahol Apc közelében van az erdõben a sziklák között egy klassz kis kristálytiszta tó... na oda szívesen elaszfaltoznék a nyáron, csak nem emlékszem az útra. Már vagy 10 éve, hogy ott voltunk.

Ismerem a helyet, voltam ott többször is fürdeni. Ha egyszer tényleg meg akarjátok találni...:)

j4ni

j4ni

vendég

• fórumtag
  • 330 posts
  • LocationBudapest
Szevasztok,

látom sokan félnek a sártól, én is.
Van esetleg valamilyen tapasztalat, hogy BP környékén merrefele olyan a talaj, hogy nem süppedek bele a sárba ilyen idõben?
(múlt hétvégén 24ökröshöz bicajoztam, teljessen jó volt (tiszta jég))

J.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Én kapható vagyok ilyen õrültségre

Ez itt teljesen normális. :lol1:
Úgy rémlik, a jó idõ beköszöntével szokott itt a fórumon szervezõdni aszfaltos Börzsöny-kör. Csapattal még nem voltam, de már megjártam azt az utat, nekem az háztól házig 214 km volt. A tekerés különösebben nem volt fárasztó, viszont hazafelé az utolsó kilométereken már nem bírtam a nyeregben ülni, annyira fájt a hátsó felem. :D

Na, ezt az Apcot majd megbeszéljük, legalább nem kell a helyes utat keresnem. Addig meg még elõbb-utóbb úgyis összejön valami közös túra.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Úgy számoltam én is, hogy oda-vissza Bp.rõl kb. 200 km lenne.
A nyáron egy ilyen útban benne lennék, a múlt évben terveztem, de egyedül nem volt kedvem elindulni.

Én kapható vagyok ilyen õrültségre

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Úgy számoltam én is, hogy oda-vissza Bp.rõl kb. 200 km lenne.
A nyáron egy ilyen útban benne lennék, a múlt évben terveztem, de egyedül nem volt kedvem elindulni.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Nagyon-nagyon képlékeny még bennem a terv, de mindenképp maradok a Duna jobb partján, viszont nem akarok mindenáron elindulni. :pada:
Ha megyek abból vagy Szentendre - Pap-rét környéke, vagy pedig valami Normafa -János-hegy lesz. Csak úgy az élvezet kedvéért.

Jut eszembe, Apc környékén ismerõs vagy? Nagyon régen egyszer nyáron elvittek arra kocsival, és valahol Apc közelében van az erdõben a sziklák között egy klassz kis kristálytiszta tó... na oda szívesen elaszfaltoznék a nyáron, csak nem emlékszem az útra. Már vagy 10 éve, hogy ott voltunk.

Jártam már arra bár nem bringával,de tölünk kb60-70 km.Ha jobb idõ lesz, ellehet gurulni arra.Hatvanig már mentem, csak ott át kell menni a 21es re.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Merre akarsz aszfaltozni?Vasárnap én is mennék Pécel Gödöllõ Tarcsa 40 km?Õssze hozhatnánk agy Author csapatot Ronin

Nagyon-nagyon képlékeny még bennem a terv, de mindenképp maradok a Duna jobb partján, viszont nem akarok mindenáron elindulni. :pada:
Ha megyek abból vagy Szentendre - Pap-rét környéke, vagy pedig valami Normafa -János-hegy lesz. Csak úgy az élvezet kedvéért.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Szombaton melózok, vasárnap viszont tuti mennék valamerre, de ahogy az idõjárás viszontagságait elnézem, a vasárnapból részemrõl csak aszfaltozás lesz. A januári sarazást egyetlen porcikám sem kívánja...hát még a drótszamaram. :horse:

Merre akarsz aszfaltozni?Vasárnap én is mennék Pécel Gödöllõ Tarcsa 40 km?Õssze hozhatnánk agy Author csapatot Ronin

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Reagáljatok légyszi.
Szombat vasárnap valakinek van kedve BP vonzáskörzetében (Budai hg, Pilis, Börzsöny) tekerni?

üdv
J.

Szombaton melózok, vasárnap viszont tuti mennék valamerre, de ahogy az idõjárás viszontagságait elnézem, a vasárnapból részemrõl csak aszfaltozás lesz. A januári sarazást egyetlen porcikám sem kívánja...hát még a drótszamaram. :horse:

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Zed, az Air Canadánál becsekkolhatsz! (Wien+Párizs v. London oszt ripsz-ropsz Calgary) Törzsutaskártyaszámom küldjem? ;) Ujjadat meg ne dugd oda, ahová nem kéne! :D

Á, inkább gyere értem különgéppel. Igen a C5 Galaxy jó lesz ;)

Zed, mi baja ujjadnak? Nem nyújtottál, nem melegítettél be rendesen? :)

Meghúztam, és nem tudok vele fogni. De nem tudom hogyan történt, mert csak akkor vettem észre, amikor Hotmaat leengedett és be akartam hajlítani a kezem. Érdekes, boulder elõtt mindig rendesen nyújtok, de ezt most elléziztem. És csak a harmadik mászásnál jött ki, igaz, az elsõ kettõ light volt.
Ausztria, Kenguruk földje!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Reagáljatok légyszi.
Szombat vasárnap valakinek van kedve BP vonzáskörzetében (Budai hg, Pilis, Börzsöny) tekerni?

üdv
J.

Reagálok, kivételesen nem élek a lehetõséggel hogy nagy sárban dagonyázzak pedig még lánc csere is volt amit megevett a sár:D . Most egyéb elfoglaltságom miatt (azaszony ingatag:argue:) nem leszek itthon ,azonban jövõ hét vasárnap szerintem már nagyon mehetnékem lesz. Mondjuk látatlanban aláírom hogy jön majd zsizsi és ronin is:impra:és lehet még kikerül egy-két briga a vitrinbõl:lol1:

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Csak én szedek itt...? (Labdát a focizóknak? Teniszezõknek?)

Nem szedsz te semmit... Elmentel futni nelkulem teeeee...!

(tudom, hogy mar kibeszeltuk, de akkor is jo erzes bemartani valakit :D)

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 posts

Reagáljatok légyszi.

üdv
J.

ha nem lesz nagy gané sár, én benne vagyok szombaton.
nem jár valaki holnap a 3-ason véletlen? vehetne talajmintát....

j4ni

j4ni

vendég

• fórumtag
  • 330 posts
  • LocationBudapest
Reagáljatok légyszi.

üdv
J.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Morgentag!
Szal az a helyzet, hogy egyik nap még M.o.-on, másik nap az óceán túloldalán. Jól van ez így. Hamarost gyüszök. :)

Zed, az Air Canadánál becsekkolhatsz! (Wien+Párizs v. London oszt ripsz-ropsz Calgary) Törzsutaskártyaszámom küldjem? ;) Ujjadat meg ne dugd oda, ahová nem kéne! :D

ps.: jah, itt nem olvad! Hó-hó-hohohóóóóó!

sárga vagyok:mad:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Utállak. Gyûlöllek! :D
454 cm??? 914 cm??????? Ohmygod! Nem repül valaki arra péntek délután? ;)

Morgentag!
Szal az a helyzet, hogy egyik nap még M.o.-on, másik nap az óceán túloldalán. Jól van ez így. Hamarost gyüszök. :)

ps.: jah, itt nem olvad! Hó-hó-hohohóóóóó!