Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Mert te tudtad, merre kell menni ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Enegem mindig megvárt amikor együtt tekertünk :P

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Miért van olyan érzésem, hogy kapok a pofámra a fõördögtõl?:chin::D

Azt nem tudom, de joggal érzed. :D Hogy ezért mit kapsz!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Ja és még egy fontos tudnivaló.
Ha elkezdené a térképet böngészni vagy kapd ki a kezébõl, vagy gyorsan vess 3 keresztet, a nyergedet jobb kézzel a bal vállad fölött dobd hátra és kiállva sprintelj haza, amíg nem késõ.:)

:)...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ja és még egy fontos tudnivaló.
Ha elkezdené a térképet böngészni vagy kapd ki a kezébõl, vagy gyorsan vess 3 keresztet, a nyergedet jobb kézzel a bal vállad fölött dobd hátra és kiállva sprintelj haza, amíg nem késõ.:)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
Hát köszi imigyen a felvilágosítást.Azért majd kipróbálom legfeljebb nem várnak meg.Nem vagyok én olyan félõs, ameddig megy addig megy, aztán majd csak gurulok leg feljebb.:lol1:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Gondoltam.:D
Semmi baj nincs vele, jó srác.
Csak 2 szíve és 3 tüdeje van.:)
Ha csatlakozol, annyit azért kérdezz meg, hogy edzeni akar, vagy csak lazán tekerni, túrázni. Ha edzeni akar, akkor kérdezd meg, hogy milyen pulzussal akar menni.
Ha 160-at vagy felette mond és netán intervallozni is akar, akkor kezdj el vakarózni, mert látatlanban is azt mondom, hogy 20-al kevesebb a pulzusa mint neked.
Ha pedig edz, akkor nem nagyon várogat senkit.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

mert Õ egy állat. életemben egyszer láttam, vértesboglári pikniken és hát az összes információ, amit olvastam róla, bebizonyosodott. gyorsan ment fel, lefelé már nem láttam, és eltévedt :D:)

És ez ugye nem jó nekem, vén embernek?:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mert Õ egy állat. életemben egyszer láttam, vértesboglári pikniken és hát az összes információ, amit olvastam róla, bebizonyosodott. gyorsan ment fel, lefelé már nem láttam, és eltévedt :D:)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Ismered Dantét?:)

Nem. Miért is?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Észben tartom a tel számot is és köszi.Bár én mán elmúltam 40éves ,és már a 40esátlag nagyon hibádzik.Ráadásul én napi szinten nem tudok ennyit menni ,mert mire munka után haza érek, még nyáron is, nem fér bele. Hétvégén szoktam menni 70-90 km ha ráérek.Ha idönként becsatlakozhatom az jó lenne.Köszi

Ismered Dantét?:)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
Észben tartom a tel számot is és köszi.Bár én mán elmúltam 40éves ,és már a 40esátlag nagyon hibádzik.Ráadásul én napi szinten nem tudok ennyit menni ,mert mire munka után haza érek, még nyáron is, nem fér bele. Hétvégén szoktam menni 70-90 km ha ráérek.Ha idönként becsatlakozhatom az jó lenne.Köszi

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem kihalt. Kb 10en nyomjuk errefelé napi szinten. Ha van kedved, egyeztessünk, s csatlakozz. Írj pivit, vagy 30-431-1300. Ma ráadásul vagy 4-5 bolyba is belefutottunk.

Nekem viszont 40 az nagyon kevés, 90-100 alatt sosem megyek, szóval ezzel is számolj, ne mondjuk Uriban vagy Vácegresen döbbenj rá, hogy még haza is kell jutni. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Mivel tegnap is pompás idõ volt(40km).Úgyhogy mivel most is hét ágra sût a nap, kicsit többet megyek :bananadanValaki a környéken? Pécel-Dány aszfalton kb 11óra körül indulok Bár ezen a környéken úgy látom kihalt a bicklis élet.:mad:

Fantasztikus idõ volt +10fok szél sehol nap melegítette a hátamat, csak úgy repült a bringa ,és milyen sokan voltak kint tekerni:clap:

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
Mivel tegnap is pompás idõ volt(40km).Úgyhogy mivel most is hét ágra sût a nap, kicsit többet megyek :bananadanValaki a környéken? Pécel-Dány aszfalton kb 11óra körül indulok Bár ezen a környéken úgy látom kihalt a bicklis élet.:mad:

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hú, a bácsik látom már nagyban utaznak...
Ezek után itt már csak valami Hold-Mars utazással lehet labdába rúgni, asszem :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ezt a mûfajt hogy hívják? Ha autóval nyomja az ember, akkor roadtrip. Akkor ez airtrip? Vagy skytrip? ;)
Hmmm, de kíváncsi lennék a kicsikére. Na majd még faggatlak errõl.
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Aztán besza-behu...:D
Nézd, rajtad múlik...bár a kinn tartózkodásodat neked kell fedezni. :) Florida, Utah, Alaska. Ennyi. Ja, de mindenhova repgéppel utazunk! ;) A program sûrû, és megkockáztatom, fárasztó is.
Uhh...de ez nem az a topic. Sorry!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

A gép szárnyain a két motor között alul az függesztett bomba-féle az mi az?

Üzemanyagtartály ált
Rendben zsizsi gyözzél meg hadjjjjjjj lepödjek mán meg:bananadan
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Sajnos csak ezzel tudok szolgálni, de ha tavasszal ráérsz, megreptetlek vele, mert visszalátogatok egykori "munkaadómhoz". /Location, Elmendorf, AFB_AK/
http://picasaweb.goo...586238668439906

A gép szárnyain a két motor között alul az a függesztett bomba-féle az mi az?