Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
Zsizsi mester montival jövöl ?

lett (vagy litván tök tudja :) ) 1 olan gondolatom hogy a kirkuti nyereg dömös erdészeti az annyira nem tud sáros lenni, vissza meg lehet visegrádról paprétre aszfalton

ed : ja tali inkább ott a hídon . de lehet a jet kút (bár már jet nincs is csak sikosítós :) )
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
JÖVÖK JÖVÖK JÖVÖK!!!!! Rohamsisakkal és az Árpád hídon át mer hogy az UVH még mindig zárva van:mad:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szóval lógtál. Mondom, ha nálam dolgoznál...! :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hát szóval izé az elengedés az olyan költöi túlzás , inkább fogalmazunk úgy hogy ügyesen megszerveztem a munkám :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
F*sz kivan, ilyen munkahelyek is léteznek! Amúgy sem dolgozzátok agyon magatokat, - Te mondtad! - és még pénteki bringázásra is elengednek! Beszarás! :D
Dolgoznál csak nálam!!! :whip:

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ma sikerült meggyõznöm a fõnökömet hogy nagyon jót tenne nekem fizikálisan és mentálisan ha ilyen szép napos munkaidõben elengedne biciklizni:). Ezért nekivágtam a budai hg-nek A HHH stopshop Hárs hegy Nagykopasz volt a cél amit sikerült is teljesíteni aztán még a telki feletti magaslatnak is nekiugrottam De erdõmûvelés cimszó alatt olyan dágványt csináltak hogy feladtam és visszafordultam. Aki ismer az tudja hogy egy kis sártól nem ijedek meg de ami ott volt az Naon durva kb 20cm iszap nem csak az uton hanem mellette is nem tudom mit csináltak ott leginkább rali pályára hasonlított. Az idõ egyébként csodálatos volt és a terep is jól tekerhetõ volt , kivéve azokat a helyeket ahol autóval közlekedtek elõttem. Szóval dagonya nem volt:lol1: :no::Dvagyis igen mert a 4 ik ill. az 5 ik képen csodálatos vaddisznó dagonyázó helyet találtam (hívtam is az egyik barátomat hátha csak elbujt a fák között de nem vette fel a telefont:krol:) a fák oldalán jól lehet látni ahgy dörgölõdztek a disznajai. Szóval hétvégén bringára fel de csak az menjen terepre aki a túra után nem rest 1-2 órát a gépe takarításával tölteni
http://0206sarazas.z...ctureid/5534858

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
"Sajnos" Guantanamo-t bezárják, úgyhogy elfogásod után csak hidegebb helyre tudnak vinni! :D
Dublõr vállalja a fellépést? Holnap tetszik jönni?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Nem akarom a részletes eltérítési tervet elárulni, mert mintha Sala eltûnt volna...de annyit azért igen: vannak bûntársak is ( egy bizonyos Muhamed) Jujj. most már biztos figyel a CIA :D
Ha eltûnnék lécci gyûjtsetek óvadékra, vagy váltságdíjra
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Na a gépeltéríéshez: Hidd el meg tudom oldani... áprilisig van idõ...megkérem egy ismerõsömöt, hogy komposztálja néhány több napos zokniját vagy esetleg alsó nacit - az ütõsebb idegméreg :D

Komposztalt zokni??? Ja, marha jo 5let kiutni a pilotat ;) Persze, ha elvezetsz egy negyhajtomuves gepet... :D
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szavazat!?
Asszem nincsen. Gyere!
(Az eltérítésrõl meg,...nem tudod mire vállalkozol kicsi rigó!)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Elõkerült a dublõröm, akkor ott leszek 10:00-kor rohamsisakban, hét napos hideg élelemmel a UVH-nál!! Márha nincs ellene kifogása valakinek:slimak:

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Na a gépeltéríéshez: Hidd el meg tudom oldani... áprilisig van idõ...megkérem egy ismerõsömöt, hogy komposztálja néhány több napos zokniját vagy esetleg alsó nacit - az ütõsebb idegméreg :D
Ha elõkerül a dublõröm a Mónika showba, akkor 10:00-kor rohamsisakban ott leszek az összekötõnél!!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

hejj!

mikor is lesz a pilisi aszfalt?

No akkor,...szombaton reggel 10 óra UVH. Tigger, veled úgy 3/11 körül Szentebdrén, ahol múltkor is, vagy a JEt-kútnál. Oks?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Kisütött a nap megyek a budai hg-be tekerni ha nem lennék munkaidõbe már mennék is a Pilisbe , bár ha 1/2 3-ig nem csörögnek rám csak megnézem Dobogókõt is:D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
hejj!

mikor is lesz a pilisi aszfalt?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
REndben szimering, de még lóvét is kell adjak Salának. Ha a hétvégéig azt is bevállalod, akkor ok, szólok neki reggel! 5500 píz jár értük Sala mesternek.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nem, ma napközben belemélyedtem egy jó kis tervbe, így kikapcs. Most is.
Miért, hiányzik a hangom cicus?!:D

Igen, de a cicus te vagy, neked nedves az ormányod.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nem, ma napközben belemélyedtem egy jó kis tervbe, így kikapcs. Most is.
Miért, hiányzik a hangom cicus?!:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Holnap letisztázom Salával a hétvégi randi idõpontját, és akkor üzenek itt Nektek!

Én holnap elméletileg találkozom Salával Csepelen, ha csak szimering kell, akkor reggel beszéld le vele, hogy hozza el és én átveszem neked.
Ha ragaszkodsz a pofaszerkezetéhez fésztufész, akkor intézd magad.
Elromlott a telefonod? Egész este nem lehet felhívni téged.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Holnap letisztázom Salával a hétvégi randi idõpontját, és akkor üzenek itt Nektek!
Gyertek, örülök!
Tigger szintén jelezte részvételi szándékát, VV-t nyaggatom - most nincs jég - szal alakul a csapat. ;)