Jelentkezz be Regisztrálj

Túrák Magyarországon
Posted 2009. March 15. - 21:45

Posted 2009. March 15. - 21:37

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. March 15. - 21:09

Posted 2009. March 15. - 20:54

2. nagyobbik részt miattam
3. a szakadó esõ miatt
Én túrán még így nem fáradtam el amivel nem is lenne baj ha már nem a túra elején. Konkrétan már az elején minden emelkedõ úgy nézet ki mint más túrákon a vége szokott. Az idõjárás is kegyes volt hozzánk kb 1\2 12 -tõl elkezdet esni ami szintén nem könyitette meg a dolgunkat. Már alig várom hogy egy kicsit összekapjam magam és végig menjek rajta. A hárshegynél és a fekete fejnél találtunk elég "érdekes" õsvényeket amik a vizes sziklák miatt adtak egy kis DH jelleget is a lejtõknek. Nagykovácsiból aszfalton jöttem be a Szentlélek térig na addig sem voltam vidám , de így amikor is alulról és felulrõl is áztam az már kezdet sok lenni amikor beszáltam a kocsiba csuma fütés mellet is kb 20 percig vacogtam.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. March 15. - 18:51

http://turistautak.h...row=0&shading=1
útvonal:
piros - piros,kékkereszt - piros - pirosháromszög - kékháromszög - kék kereszt - sárga - pirosháromszög útvonalon.
Posted 2009. March 15. - 09:49

na a sár még elmegy,de akkor igazítsatok a program végére egy olyan benzinkutat ahol van 100Ft-os mosóZeezo az a hír járja, hogy mégiscsak akad egy kis sár...úgyhogy egy hátsó sárvédõ talán mégsem fog ártani. :mad:

Posted 2009. March 15. - 09:03

Posted 2009. March 15. - 01:29

Alexel a mátrában küzdöttünk egy rövidet két keréken...
volt minden ami kell egy ilyen eseményen...
http://picasaweb.goo.../20090314_matra
Pé
Leírnád az útvonalatokat?Talán esélye van a héten egy kis kiruccanásnak és még egy utolsót a hóban tekerésnek.Látom,hogy a pisztrángos tónál-Petõfi forrásnál is voltatok,így nem csodálom a hótakarót az északi oldalon.
köszönöm
Posted 2009. March 14. - 23:14

ha lódarazsak voltak akkor idén abba a fészekben már nem lesznek.Asszem ott voltak darazsak (mondták). Azt még hidegben, fagyosabb napon kellene leverni ill. felgyujtani valamivel mert ilyenkor lassan mozognak a fenevadak.
Igaz, ha meghagyjuk akkor ezeket nyáron fel lehet fogadni kérlelhetetlen edzõnek, hogy tempót diktáljanak a szakaszon.
ellenben lódarázscsípésnél a sima kalcium tabletta de még az ampulla is kevés lehet ha valaki allergiás. -ha meg kellõ szûmú csípés éri akkor annak is aki amúgy nem az - .aki parázik lehet venni patikába fecskendõvel cuccost, csak kurva drága, bár olcsóbb mint a temetés.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. March 14. - 23:00

Vasárnapi túra javaslat 5x km 1600-1700 szint HHH, kis hárshegyi kilátó, Nagy hárshegyi kilátó, Nagykopasz Nagyszénás Zsíroshegy HHH a túra idõjárás független minden körülmények között megtartjuk még akkor is ha egyes szakaszokon narancs ill tojás dobálás veszélye is áll fenn. Indulás 10.00 Szentlélektér ( Árpádhíd Budai hídfõje buszvégállomás)
http://turistautak.h...tes.php?id=1623
zsíroshegy és hhh között ha a sárgán mennétek virágos-nyeregig, vagy legalábbis a solymári mátyás(?)-kastélynál lévõ rétig, inkább ne tegyétek, roppant vendégmarasztaló a terep (nem az igazi brutálsár, de kevéssé szórakoztató azért, ráadásul egy dzsip gyönyörûen fel is túrta a fahidas részt a rózsika-forrásnál...)
Posted 2009. March 14. - 22:28

Asszem ott voltak darazsak (mondták). Azt még hidegben, fagyosabb napon kellene leverni ill. felgyujtani valamivel mert ilyenkor lassan mozognak a fenevadak.
Igaz, ha meghagyjuk akkor ezeket nyáron fel lehet fogadni kérlelhetetlen edzõnek, hogy tempót diktáljanak a szakaszon.
Nem, a lódarazsak a római úttól a Virágos-nyeregre menet voltak. Arra ma nem jutottam el sajnos, mert a római út elõtt egy merõ sár lett a hajtásom.
Posted 2009. March 14. - 22:14

Posted 2009. March 14. - 21:47

volt minden ami kell egy ilyen eseményen...
http://picasaweb.goo.../20090314_matra
Pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2009. March 14. - 21:07

Kemotoxot rájuk!Igen, arra vannak a fenevadak egy fa törzsében.
Hordj magaddal kalcium pezsgõtablettát, esetleg belsõleg használható fenisztil cseppet is, ilyenkor életet menthet. Persze legjobb ha elkerülöd ezeket.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2009. March 14. - 20:55

Asszem ott voltak darazsak (mondták).
Igen, arra vannak a fenevadak egy fa törzsében. Nyáron akkora nagy dögök rajzanak a fa körül, mint a hüvelykujjam, be is vagyok parázva azon a részen rendesen, mert egyszer engem a mentõ vitt el egy méhcsípés eredményeként. Bringázás közben a számba repült a méh, köptem is ki azonnal, de a fullánkját a szám szélében felejtette és bedagadt tõle az egész testem. :zab:
Posted 2009. March 14. - 19:54

A HHH reptér felüli lábánál a Határ-nyeregtõl a római út felé menõ ösvényt nem ajánlom, kimondottan sáros. Inkább vágjatok át a reptéren, esetleg a végében a füves részen.
Asszem ott voltak darazsak (mondták). Azt még hidegben, fagyosabb napon kellene leverni ill. felgyujtani valamivel mert ilyenkor lassan mozognak a fenevadak.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2009. March 14. - 19:50

Helyettem is érezétek jól magatokat.Ahogy barátom Zsééé mondta holnap csapat építõ tréningre kell mennem:rocketmanna most már tuti megyünk:)
Posted 2009. March 14. - 19:08

na most már tuti megyünk:)Vasárnapi túra javaslat 5x km 1600-1700 szint HHH, kis hárshegyi kilátó, Nagy hárshegyi kilátó, Nagykopasz Nagyszénás Zsíroshegy HHH a túra idõjárás független minden körülmények között megtartjuk még akkor is ha egyes szakaszokon narancs ill tojás dobálás veszélye is áll fenn. Indulás 10.00 Szentlélektér ( Árpádhíd Budai hídfõje buszvégállomás)
http://turistautak.h...tes.php?id=1623
Posted 2009. March 14. - 18:40

Posted 2009. March 13. - 19:44