Jó lesz az Nagy szopásnak is!
Mer az vót, de nagyon!
Szerttünk is érte!
Csak a magad nevében nyilatkozz, mert én utáltam, de nagyon!
Jó lesz az Nagy szopásnak is!
Mer az vót, de nagyon!
Szerttünk is érte!
Fater! Ahogy felébredsz mindjáá beszólsz...! Dante legyen szíved...:oops:[Alakul Richie és Dante a két ember aki hirtelen és nagyon elfárad:lol1: Kezdjünk gyûjteni Görögdinnye koszorújára :hehe:
Holnap nincs kedve valakinek egy 2 órás rehabos-regeneráló lazuláshoz a Budai-hegységben munka után?
Jajjmár, hulla leszek, a tempó tényleg rehabos lesz (részemrõl), s fél5 elõtt reálisamn úgyse szedem össze magam. Zsizsi, tudod, jön még kutyára úthenger.
Amúgy, ismerek egy jó utat a Pilisben a Nagy Szopás...izé...Szoplák környékén!
Ezért érdemes ilyen helyre járni.
Nekem már az élmény volt, hogy amikor a vége felé egyedül mentem,
egyszer csak jött szembe egy csapat, élén Dantéval.
Gondoltam, ha Õ megy elõl, ebbõl még bármi lehet.
Azután az elsõ adandó alkalommal befordultak balra, a mellettem tekerõ helyi srác közölte,
hogy az az út nem vezet sehová, mert kõbánya.
De végül harmadszorra meglett a helyes út.
Na ezek után történt, hogy Dante ezerrel elszáguldott a cél mellett,
és bement a faluba, megkerülni a templomot.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Te kis butus!
Dantéval a túlélési esélyed a nulla felé konvergál...
ps.: ja, majd elfelejtettem!
Adj Dante kezébe egy hibátlan, vadonat új túrista térképet. Ne adj isten, GPS-t!
Úgy elkavarodtok, hogy a jó isten se fog tudni rólatok!
(Viszont felfedezitek a Budai-hegység legrejtetteb, ám de kerékpárral tökéletesen járhatatlan zugait!)
Hajrá! :cool2:
Királyság!! Remélem Dante se bánja ezt a kis csúszást. Ugye nem? Ez jelentõsen megnövelné a túlélési esélyeimetráérek, de csak fél 5 magasságától.
ráérek, de csak fél 5 magasságától.Nekem lenne.. csak kettõigi dolgozom, és a Budai hg-ben bárhonnan haza találok..szóval az se baj, ha ott feleljtesz valahol
Kiarob nem jössz? Ketten nem annyira ciki lemaradni
Okés, de sajnos én 4ig itt leszek, szóval kicsit késõbb tudok csak elindulni. Bárhonnan hazatalálsz a Budai hegységbõl? Nem ismersz még látom.
Nekem lenne.. csak kettõigi dolgozom, és a Budai hg-ben bárhonnan haza találok..szóval az se baj, ha ott feleljtesz valaholHolnap nincs kedve valakinek egy 2 órás rehabos-regeneráló lazuláshoz a Budai-hegységben munka után?
vendég_hetesbusz_*
talánCsütörtök (20090514) 17:00-kor találkozó a Szilágyi Erzsébet fasor-i bringaút legelején (a Mammut felõli) ahol átmész a villamossíneken.
Irány: Nagykovácsi
Tempó: nyugdíjasnak mondható
Esõkabát kelleni fog szerintem, de ezt is gyakorolni kell...
Útminõség: fõképp terep
félévzáró vizsgák miatt nem ültem már bicón múlt hét óta, úgyhogy.... :chomik:
Allez GIRO! a jelszó.
Csütörtök (20090514) 17:00-kor találkozó a Szilágyi Erzsébet fasor-i bringaút legelején (a Mammut felõli) ahol átmész a villamossíneken.
Irány: Nagykovácsi
Tempó: nyugdíjasnak mondható
Esõkabát kelleni fog szerintem, de ezt is gyakorolni kell...
Útminõség: fõképp terep
félévzáró vizsgák miatt nem ültem már bicón múlt hét óta, úgyhogy.... :chomik:
Allez GIRO! a jelszó.