Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tudod, vannak jármûvek, amikkel lehet közlekedni. Ilyen a kerékpár is, de vannak gyorsabbak!
Nekem is van ilyen! :D

ps.: amúgy még a jövõ hét végén is a Bükkben leszek. ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hétfõn bizti, hogy tekerés lesz. Ötlet?

Te nem a Bükkben leszel hétfõn?:D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Indulás 9 órakor a Szentlélek térrõl fel a Harsánylejtõn a Virágosnyereghez, majd le a kisvasúthoz...stb. Nem tervezek elõre, de ha elmegyek a múltkori útvonalon a Nagykopaszig visszafelé tuti, hogy nem ugyanarra jönnék. Az már unalmas. Gyere és menetközben kitaláljuk kinek meddig jó. Jelen pillanatban rohanni sem áll szándékomban...de evés közben jön meg az étvágy. :)

Oks, megbeszeltuk! :) Ido, helyszin megfelel. Legalabb bemelegszek mire odaerek. Gurg is jonne elvileg, de az meg majd kiderul, hogy folkel-e olyan koran. Mindenesetre en megyek. A rohanassal meg nincs gond, nem baj, ha meghalok egy kicsit. Neha kicsit destruktiv a hangulatom igy vizsgaidoszakban... :)

Dinnye, a hetfo nekem mar nem fer bele...

Zsizsi, ha mar itt vagy, megkerdezhetem hogy min repulsz? Ha meg kell hogy olj miutan elarultad, akkor inkabb nem erdekel...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hétfõn bizti, hogy tekerés lesz. Ötlet?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

En mennek, csak nincs tul sok idom. Mekkora kort mennel? Ha nem ferne bele, akkor nem mennek vegig, hanem valahol lelepnek vissza a varosba. Mikor indulnal?

Indulás 9 órakor a Szentlélek térrõl fel a Harsánylejtõn a Virágosnyereghez, majd le a kisvasúthoz...stb. Nem tervezek elõre, de ha elmegyek a múltkori útvonalon a Nagykopaszig visszafelé tuti, hogy nem ugyanarra jönnék. Az már unalmas. Gyere és menetközben kitaláljuk kinek meddig jó. Jelen pillanatban rohanni sem áll szándékomban...de evés közben jön meg az étvágy. :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Hétfõn esteleg valaki, valahová??? Szépidõ lesz :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Oké, megnézem, legalább van valami cél, mert nem volt kész tervem merre vegyem holnap az irányt. Esetleg ha valaki csatlakozna a Virágosnyergen át Nagykopasz felé, szívesen látom.

En mennek, csak nincs tul sok idom. Mekkora kort mennel? Ha nem ferne bele, akkor nem mennek vegig, hanem valahol lelepnek vissza a varosba. Mikor indulnal?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Nem tudtam 6 körül végezetem és már nem volt energiám

Oké, megnézem, legalább van valami cél, mert nem volt kész tervem merre vegyem holnap az irányt. Esetleg ha valaki csatlakozna a Virágosnyergen át Nagykopasz felé, szívesen látom.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem tudtam 6 körül végezetem és már nem volt energiám
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Húúú, az elõbb mekkora helyesírási hibát vétettem! Ezt is Zeezoltanonak rovom majd fel! :D
Bocs Zee! ;)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Na szóval, Zee,visszamentél az óráért?
Mert ha nem, akkor holnap arra veszem az irányt és hátha megtalálom.

nem ment vissza érte, pénteken akartunk visszamenni érte (szolidaritásból el akaram kísérni), de valami villanyoszlop ledõlt... és nem ért rá a professzor úr :(
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Zeezoltano!

Km. ora meglett?

Na szóval, Zee,visszamentél az óráért?
Mert ha nem, akkor holnap arra veszem az irányt és hátha megtalálom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nem nagyzolunk! Az munka, ez meg kikapcsolódás lenne. Eggyik esetben sem törném ki a nyakam, ha nem szükséges. De ha már kell, akkor ne egy bringás pajti tegye azt, azért mert nem figyel! :D
(Mondjuk egy banánhéj, vagy ilyesmi...!) ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Érdekes itt félted a tyúkszaros életed bezzeg fenn 2500-os amikor jó esetben 1mm aluménium választ el a tátongó mélységtõl és körbe vagy pakolva több ezer gépágyú lõszerrel akkor meg vigyorogsz mi. A Vtol-os alacsony repülésrõl nem is beszélve. Na hiszi a piszi:D:beer:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Találkoztam már én is erdészeti felügyelõ jármûvével a Hosszuhegyi út pilis-sztkereszti végén az erdõben. Azt most nem tudom megmondani, hogy milyen titulus volt felírva az autó oldalára, de valami erdészeti és felügyeleti tevékenységet összekötõ jelentése volt.

Elmentem mellette, közben oda intettem és bólintottam neki udvariasan, õ vissza ugyanúgy, aztán elindultam .

Késõbb gk motor hangra lettem figyelmes a hátam mögött. Az erdész volt az. Udvariasan lehúzódtam az út szélére és el akartam engedni magam mellett. Erre Õ, "menjen csak nyugodtan, nem akarok az orra alá porolni".
Errõl csak ennyit.

Ez tetszik! Sokat elárul.

Zee, én ezentúl nem akarok veled együtt bringázni! :D
(Féltem a tyúkszaros életem!)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Zee elhagyta a Km órát esetleg az ütközéskor?

Jah... :( Miutan elvaltunk vette eszre, hogy nincs meg az ora. Eltort a tartoja a kormanyon. Eros volt a gyanu, hogy az eseskor esett le. Azt mondta, masnap lehet, hogy visszamegy erte.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Úgy látom, hogy Zéé már nem csak ön-, hanem közveszélyes is.:D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Zeezoltano!

Km. ora meglett?

Micsoda?????
Zee elhagyta a Km órát esetleg az ütközéskor?
Nekem a villogóm tört le, aminek a hiányát itthon vettem észre.
Ha ott esett le az óra holnap felmegyek és hátha megtalálom.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Zeezoltano!

Km. ora meglett?

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Találkoztam már én is erdészeti felügyelõ jármûvével a Hosszuhegyi út pilis-sztkereszti végén az erdõben. Azt most nem tudom megmondani, hogy milyen titulus volt felírva az autó oldalára, de valami erdészeti és felügyeleti tevékenységet összekötõ jelentése volt.

Elmentem mellette, közben oda intettem és bólintottam neki udvariasan, õ vissza ugyanúgy, aztán elindultam .

Késõbb gk motor hangra lettem figyelmes a hátam mögött. Az erdész volt az. Udvariasan lehúzódtam az út szélére és el akartam engedni magam mellett. Erre Õ, "menjen csak nyugodtan, nem akarok az orra alá porolni".
Errõl csak ennyit.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..