Basszus, te mindenre figyelsz?
Most akkor hogy is van ez? Lassít vagy nem? Vagy megcsirkültél?Igen arra. A taknyot kifújta az orromból.
Az a vicc a pofaszélben, hogy többet lassít, mint amit a hátszél gyorsít...
Ja. Nem lassít le, maximum káromkodom. De azért engem is lepakolt néha a sóderre.
Heh, ha arra a pofaszélre gondolsz, ami a fogaim között maradt ételmaradékot is kifújta a számból, akkor nyertél!
Nekem is jó a f. hat. hOl tali? Lehet papamacival elõtte megyünk egy kis kört és f. hatra oda megyünk. Csütörtökön még egy kör?Buki!
Kedden mejó után félhattól megyek hegyre én is. Most terepen fõképp... :chomik:
No, nekünkis sikerült beérni - na nem most, csak...
.
A dolog úgy indult, hogy VV-tõl startoltunk, Budaörs irányába, s láss csodát! Egészen "véletlenül" összefutunk egy oldbike-al!Viszont õ, faképnél hagyott minket AUTÓVAL!!! :scared:
Nos, tettünk egy kitérõt Budakeszi, Zsámbék, Bajna, Nyergesújfalu, Esztergom, Visegrád, Papp-rét, Szentendre, Budapest körben. Így lett 160 km, a szintet meg a t*köm tudja, de nem is érdekel.
H.Zoli, bánhatod, hogy nem jöttél!
Oldbike!
Köszönöm a linket!
Kedden 15órakor dinnyével indulunk egy kényelmesebb túrára a Fogaskerekû végállomásától aki kedvet érezz az jöjjön!
De jó neked tigger ha ezt tapasztalatból mondod!!!!!off
azért legalább egyszer legyen olyan csajotok akivel együtt tudtok csajozni.
higgyétek el sokkal jobban tud esni ha az asszony hazahozza a melóhelyérõl a recepciós kiscsajt, mint ha hozna 2 üveg sört
on
elhiszemoff
azért legalább egyszer legyen olyan csajotok akivel együtt tudtok csajozni.
higgyétek el sokkal jobban tud esni ha az asszony hazahozza a melóhelyérõl a recepciós kiscsajt, mint ha hozna 2 üveg sört
on
A sebesség mindent megold.
offA párod gondolom nem szívesen néz veled szép lányokat.
Én azért odanézek a Csillaghegyhez 8:30-ra, mert végül csak egy viszonylag rövid túrára megyek. Egyre már belvárosban kell lennem... De terepezni fogok. Aszfalt most nem kívánós. Csütörtökön elég volt
:chomik:
Valóban nem nézi szívese... Már nekem kellemetlen
A párod gondolom nem szívesen néz veled szép lányokat.